4 зодии, родени за звезди

Вижте кои са те
7 сеп 2023 15:00, Ивета Иванова
10
4 зодии, родени за звезди
Снимка: iStock/Caiaimage/Chris Ryan

 Тези зодии просто са родени да бъдат звезди. Те следят знаменитостите от малки, мечтаят за бляскав живот и знаят как да го постигнат. Сякаш грабват вниманието и очароват, без дори да полагат кой знае колко усилия за това. Ето кои са, според "India Today".

 
Лъв
Лъвовете са общителни, дружелюбни, обичат да излизат, да ходят на различни събития и вечери на луксозни места. Обожават да са център на внимание и знаят как да го постигнат - просто са харизматични, очароват, лидери са и намират общи теми с всеки. Затова славата им подхожда. От тях стават страхотни спортисти или обичани личности в развлекателната индустрия. Имат таланти.

Овен
Много амбициозни зодии. Те желаят силно да постигнат целите си, не се предават лесно и работят за тях. Държат да са първи, победители, много са състезателни. Това ги прави истински звезди. Успехът води към славата и те имат много постижения. Решителни са, смели и първи в сферата, която най-много им подхожда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
ние преди 8 месеца
пък сме родени за сателити-СТИГА ГЛУПОСТИ,МНОГО *** СА
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Познавам доста лъвове и всички от тях са без победи.Непостоянни,високомерни,с огромно самочувствие и без никакво покритие.Балони
6
2
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 8 месеца
Лъвът не си губи времето да се мисли за велик, той ДЕЙСТВА, работи усилено и вярва в мечтите си . Накрая постига целта си, но го прави не толкова да се докаже пред другите, а най-вече пред самия себе си. На завистниците и хейтърите гледа със снизхождение и съжаление. Знае, че победата му е гарантирана.
5
2
 
0
 
! Отговори
ЛЪВ преди 8 месеца
Е роден/родена и благословен да блести сред звездите!!Очаквах да е първи в списъка!<3
4
2
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 8 месеца
Някои "Везни" имат описаните качества, но други са сходни с това, което пише за тях N5 по-долу.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Везната не е съвсем това дето сте го описали...в никакъв случай справедливи. Те са мижитурки, спотайват се и знаят на кой да се подмажат. Нерешителни и слаби характери. Искат да са в сянка...за прожекторите само мечтаят
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Значи, казвате че ако не сме от тези зодии няма смисъл и да се опитваме, а? Аман от зодиакални глупости. Датата на раждане няма нищо общо с каквото и да било. Това е просто де в годината.
1
1
 
9
 
! Отговори
.. преди 8 месеца
Лъвовете са гола вода.Само си мислят че са велики