Сега ти се па(н)да да бъдеш доволен

Случвало ли ви се е да се питате, какво означава да сме искрено доволни?
Спонсорирано съдържание | 7 юни 2017 13:14, Екип на Dnes.bg
Сега ти се па(н)да да бъдеш доволен

Ние вярваме, че удовлетворението от живота се крие в малките неща. Нека вземем за пример някои интересни и екзотични животни, които прекарват всеки момент в приятни занимания.

За японските макаци, известни като снежни маймуни, няма по-голямо блаженство от времето, прекарано в топлите минерални извори на Северна Япония в игра на снежни топки. Това занимание е необичайно за други видове животни, но за макаците е приятна СПА процедура през изключително студените зимни месеци.

А виждали ли сте по-доволно изражение от това на пандата, герой в най-новата рекламна кампания на Райфайзенбанк, в която тя с удоволствие похапва бамбук? Пълно блаженство, нали? Поне 14 кг. бамбук на ден са сигурен начин да предизвикат тази искрена радост в пандите. Това са около 16 часа на ден, прекарани в хранене с бамбук. През останалото време се радват на дълъг здравословен сън. А ако знаеха за славата си на най-симпатичните мечки, които винаги предизвикват очарование и усмивка у хората, това щеше да е още една причина винаги да изглеждат толкова доволни.

А бихме ли могли и ние да сме толкова доволни?

Новата промоционална лихва , която Райфайзенбанк предоставя като част от кампанията си за потребителски кредити, може да ни помогне смело да открием повече поводи за радост. "Апетитната" и фиксирана за целия срок на кредита лихва звучи примамливо – почти толкова, колкото и бамбукът за пандата.

Е, на нас хората често ни трябват други неща да сме удовлетворени. Например ремонт или нови мебели, последен модел технологична придобивка, а защо не и нов по-комфортен автомобил. Знаете ли, че по данни на Райфайзенбанк за 2016 г. над 60% от потребителските кредити се теглят именно за ремонт на дома, а 10% от потребителите използват кредита си за покупка на нова техника или обзавеждане.

За каквото и да решите да го използвате вие, сигурни сме, че ще сбъднете поне една от мечтите си. А защо не да осъществите и дългоочакваното екзотично пътуване, например до Китай, където пандите са със статут на национално богатство и да успеете да откраднете своя миг от иначе скрития им начин на живот.

Да, и вие можете да сте така доволни!


Още по темата: Apartmenttherapy
Още от