Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!

Нямаме обща история, смята скандалният журналист
29 юли 2017 12:25,
201
Миленко пак се появи: Договорът за добросъседство – вреден за Македония!
Снимка: Facebook

В очакване да настъпи историческият момент за България и Македония с подписването на Договор за добросъседство между двете държави, което предстои да се случи на 2 август при визита на българския премиер Бойко Борисов в Скопие, обществените реакции не стихват, а част от македонското население застава твърдо против това решение, смятайки, че то ще бъде вредно за страната им.

Още по темата

Сред тях е и скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който се прочу и с разрушаването на български паметници в Македония.

"Договорът е вреден за Македония и мисля, че не е добър за нас, защото нямаме обща история. Не виждам кого от историята ни трябва да почитаме заедно. Вие си имате ваша история, ние си имаме наша. Ние уважаваме вашата история. Би трябвало и вие нашата. Сега всичко това е силно преувеличено по отношение на историята между двете държави, и на хората", заяви Миленко Неделковски пред Нова телевизия.

Още през 1966 г. във вестник "Работническо дело" майката на Никола Вапцаров с твърд тон обяснява коя е националната принадлежност на сина й, а именно - българска. Според официалната македонска историография обаче няма никакво съмнение, че роденият в Банско поет Никола Вапцаров е македонец. 

Противоречивият журналист Миленко Неделковски е отявлен противник и на новото македонско правителство.

"Да, Зоран Заев е на власт. А парламентът и всички останали институции са избрани незаконно, криминално и противоконституционно в Македония. С голяма помощ от страна на американското посолство в Скопие. Те имат силно влияние тук и първо удрят най-слабите – политиците и от управляващите, и от опозицията. В момента имаме незаконна и криминална власт. Властта си прави каквото си иска. Заев си прави каквото си иска", смята още той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
7
 
! Отговори
детелини, детелини преди 6 години
До 5-кое биде голема смеа ...... викаш! Голема смеа ке биде, като ревнете пред вратите на ЕС и като нема кой друг освен България да помогне... Е, тогава ке се смееме сите, а ние, българите, най-много!
132
0
 
2
 
! Отговори
5-ко преди 6 години
А ако Зако го потпише Договорот , а после во бугарското Собрание се усвои а во македонскиот Парламент не помине , е биде голема смеа ......
131
0
 
5
 
! Отговори
битоля преди 6 години
Мине се не мине време и току вземе, че изскочи Миленко отнякъде... Сега се притеснил от договора и че обща история нямаме. И правилно - с тебе Миленко никой няма и не иска да има нищо общо. Барем да се беше сетил, че от 1 януари догодина България ще председателства Европейския съвет. И затова родината майка иска да помогне на чедото си Македония за членство в Европейския съюз. Ама Миленко си млати с ***, баш като на снимката. Толкоз акъл у Миленко... къде ти! Де бре, и журналист бил...
130
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NA MAKEDONOPITECITE KATO IM GO NACHUKAT SCHIPTYRETE SCHTE IMA DA SE MOLQT NA NAS AMA DA GO DUXAT
129
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DA VI KAJA CHESTNO NE MI PUKA ZA MAKEDONOPITECITE ZASCHTOTO NE NI OBICHAT XICH NE MI DREME ZA TQX
128
0
 
6
 
! Отговори
Исти преди 6 години
Червените Миленковци си лаят,керванът на историята си върви.
127
0
 
5
 
! Отговори
удиот преди 6 години
Тъпакооооооооооо,колкото и да злобееш си забравен от Бога Българи и Македонци си незнаят корените.
126
0
 
6
 
! Отговори
Оху преди 6 години
Ако червените македонизатори бяха хванали Тито и Сталин и ги пратеха в Голи Оток за няколко години,оттам щяха да се върнат чисти македонци- друже Титоски и друже Сталиски!
125
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прелетарии от всички соцстрани,прелитайте на запад и ще се спасите!
124
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милен Неделков си е истински българин , ама истински .Прави вси4ко за да има ДВЕ Български държави , но две е пове4е от ЕДНА .
123
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неделковски си отива както и Груевски и другите сръбски и гръцки шпиони.
122
0
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Четох договора, видя ми се много елементарно и пожелателно написан.Иначе, като идея-добре. Между другото-дядо ми е бил граничар на Българо-Албанската граница.
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пролетарий от всички страни ,обединявайте се.
120
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перата ако го набара тоя Миленко тужна му майкя. А Динко - ловеца на глави направо ще го обезглави.
119
0
 
8
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
До 109 Какво се жалиш от,, западналата"Югозападна България, положението там е по-добро от Северозапада, където населението е намаляло с над 50% за последните 27г.,и пътищата, едва ли са по-добри от тези в Пиринско. Каквото е положението, ще си го приемаме такова, и ако можем да го подобрим.
118
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха вреден е за такива толстолоби като Миленко. И за всички просръбски, проруски и всякакви други антибългарски елементи.
117
0
 
7
 
! Отговори
работа ясна преди 6 години
До Shark за русия определено е вреден а тъй като взимаш пари от там и за тебе е вреден
116
6
 
10
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Аз не знам дали е вреден за Македония, но ми се струва че е вреден за България. Щом САЩ дават толкова зор да се подпише, значи нещо хубаво да не очакваме.
115
1
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Боли ме фара за македонци,мирмидонци,миленковци и мат`ряловци.
114
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АВЕ ЩО НЕ ГИ ОСТАВИТЕ ТЕЗИ *** МАКЕДОНСКИ МАГАРЕТА ДА СЕ ОПРАВЯТ САМИ НИЕ ИМ ПОДАВАМЕ РЪКА ТЕ ПЪРДЪТ ТОВА ЛИ Е УВАЖЕНИЕТО ОТ ТУК НАТАТЪК НИКАВИ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ ДА СЕ МОЛЯТ НА ГЪРЦИТЕ ДА ИМ ДАВАТ ПАСПОРТИ