На крачка от скандала! Появи се карта на Турция с наши територии

Външно министерство увери, че тя няма нищо общо с министър Акар
375
На крачка от скандала! Появи се карта на Турция с наши територии
Снимка: Facebook

Карта на Турция, обхващаща територии и от България, се появи в социалните мрежи.

Твърди се, че тя е  поместена във фейсбук профил, свързан с Хулуси Акар, министър на националната отбрана на Турция.

Случаят е докладван на министъра на външните работи Екатерина Захариева още в сряда.

Тя е разпоредила незабавно зам.-министър Петко Дойков да се свърже с турския посланик Хасан Улусой, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Посланикът е направил проверка и е потвърди, че този профил няма нищо общо с министър Акар, като се предполага, че той се поддържа от група хора.

Посланик Улусой е обещал да предостави допълнителна информация, след като турската страна направи допълнителни проверки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
6
 
! Отговори
Джоко Росич преди 4 години
Некъв атакаджия или кюрдин се праи на турски фанат за да прави анти турски ПР
215
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Анонимен 223Така че не ми говорете за 50% младо население, на кого принадлежало светът и тем подобни алабализми без стойност.
214
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие само ако видите македонците какви карти са ,,нацъртали'',ум ще ви зайде.За пример ще ви кажа само,че най-источната им точка е Японско Море.Понеже нали и японците имат слънце на знамето като тях,били тяхна древна провинция.А на запад,през Америката та чааак до Хавай,понеже там било ,,страната на залязващото слънце''.Няй-голямата империя в историята е македонската империя,известна с това,че слънцето колкото и да обикаля около македония,никога не залязва в ,,Империята на Незалязващото Слънце''.
213
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 221Е що говориш глупости?България е до водата на Константинопол !От другата страна е Гърция а по-натам е турско племе в Анадола.Това е реалното!
212
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До цтцт 214Ама че фаталистичен и неверен подход. Раждаемостта на една държава зависи на 100% от нивото на икономическо развитие. Колкото по-напред, толкова по-малко деца. Това правило важи за ВСИЧКИ страни. Сега ще Ви втрещя - Турция в европейската част има раждаемост около 1,7, източната част - около 3-4 и общо под 2.1 - 2.08 по последни данни. Коефициентът пада всяка година. Индия също се очаква да падне под 2.1. Китай очаква демографския си срив. Нигерия също "намаля главоломно" децата.
211
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами той Ердоган още преди време си каза, че сърцето му стигало до Варна. Каза го при предишия мандат на Баце, външният ни министър беше един къдрав, забравих му името.
210
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Картата на снимката се нарича Миссаки-Милли и е начертана в края на ПСВ. Миссаки-Милли значи "национални граници". Това е карта на земите, които трябваше да са в рамките на новосъздаващата се турска държава, защото населението им е в болшинството са турци. Разбира се, тогава Турция беше много слаба и не можа да наложи тази карта на победителите, и като резултат милиони етнически турци останаха в рамките на други държави. Но истината е, че тази карта беше най-правилната.
209
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турция ще се разпадне на три държави.Европейска част-Гюленистан и ще бъде в ЕС приета,Анадолска част Ердоганистан и Кюрдистан.Тия карти ги е чертал някой луд!!!!!
208
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турция е сложна държава и ако трябва да сме реалисти не е хомогенна, нито етнически нито верски, нито като манталитет! Има турци с много про-западно поведение, маниери и мислене и с отношение към всичко ново и прогресивно. Те направиха до голяма степен и скока в икономиката, който се отрази в цялата държава. Естествено това е голяма държава и проблема останаха определени области, където и манталитета е ориенталски и всичко е закостеняло. Тези карти са нереалистични, по-скоро те да му мислят;)
207
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** Марио ***!Атанасова 215 коментарТи от лудницата ли пишеш?Кога разрешиха и там интернет да има?!Що за нелепи глупости сътвори с думите си?Я си пий хапчетата!!!!
206
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пунта-МараТъпи Офце,ПОГЛЕДНЕТЕ първо в интернет нашите карти-България на три морета.После пишете каквото искате.
205
0
 
2
 
! Отговори
Охобохо преди 4 години
Ама не е само България и Кипър и Халкидики и Родос и т.н.Явно някой има крив пергел...
204
2
 
3
 
! Отговори
до Мария Атанасова преди 4 години
Гледам коментара й, и съм в шок!!! После си мисля, ами то накрая ще стане верно така, че самите хора от тези територии, може да го пожелаят, защото иначе ще изчезнат физически. Просто са забравени, а в София вече не се знае слеващата година от след Ихтиман ли ще почва задръстването към столицата.Много срам!
203
3
 
9
 
! Отговори
цтцт преди 4 години
Не мисля, че на някой сериозно му пука! Утре каквото и да стане, българина ще се нагоди някак! България и тази земя ще я има, но българи.., чудя се вече, дали?Бъдещето е за млади и жизнени нации, на които над 50% от населението е младо, трудоспособно, но най-вече с хъс за живот! Ами дайте сега по 10% увеличение на пенциите и по 10% на минималната заплата и 10% за детските и си мислете , че правите държвна политика! Срам!
202
20
 
5
 
! Отговори
Мария Атанасова преди 4 години
Може да е за добро! Поне за Северна България е наложително разпределение между Румъния и Турция. Шоплука, Рила са за българско. Като регистрации Б-я: СА СБ СО КН ПК Е(без Гоцеделчевско) РВ РА(от магистралата на север). За Румъния: ВН М ВР ЕН ОВ ЕВ ВТ Р. За Турция: К Х СМ У СН А СТ РР Н Т ТХ В СС.
201
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега парадокса е, че ако Турция ги намери тези, дето са поствали тази карта и ги накаже, същите тези българи, дето сега така настървено критикуват и пищят "Мамоооооо турците идат!", след това ще грухтят важно-важно "В Турция няма свобода на словото! За един постинг наказват хората!"
200
5
 
2
 
! Отговори
мечешката услуга преди 4 години
До Стар БургазлияРусия винаги ни е спасявала от разруха и после окупирала!
199
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то като гледам генофонда точно в отбелязаните територии, няма много европеидни физионимии и се чудя на кой ли са наследник! гените са много важно нещо, а за съжаление има доста български граждни, които нямат тази генетична памет и затова не им е свидно нищо българско! не ги обвинявам, нито съм расист, вината е наша защото има нужда от българск самосъзнание, а за съжаление голяма част тези хора са зад граница, като не оправдавам и това! Просто интелигентния човек трудно се бори с Австралопит
198
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакаме сега реакцията на Мухобойко и сороската му външна министърка.Вероятно рекцията им ще бъде заставане в поза партер и силно скимтене, както подобава на "горди европейци" на каишка в чуждите посолства.
197
2
 
14
 
! Отговори
До 198 преди 4 години
Със заплата от 800-1000 лв ще си мечтаеш за втора жена.Ти гледай да не изтървеш тази дето ти пере скъсаните *** и ти слага рога га си на работа.