На крачка от скандала! Появи се карта на Турция с наши територии

Външно министерство увери, че тя няма нищо общо с министър Акар
375
На крачка от скандала! Появи се карта на Турция с наши територии
Снимка: Facebook

Карта на Турция, обхващаща територии и от България, се появи в социалните мрежи.

Твърди се, че тя е  поместена във фейсбук профил, свързан с Хулуси Акар, министър на националната отбрана на Турция.

Случаят е докладван на министъра на външните работи Екатерина Захариева още в сряда.

Тя е разпоредила незабавно зам.-министър Петко Дойков да се свърже с турския посланик Хасан Улусой, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Посланикът е направил проверка и е потвърди, че този профил няма нищо общо с министър Акар, като се предполага, че той се поддържа от група хора.

Посланик Улусой е обещал да предостави допълнителна информация, след като турската страна направи допълнителни проверки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
6
 
12
 
! Отговори
стар чвор преди 4 години
Николай Хайтов казваше-,,загубим ли България губим всичко ,,Нашите да напряват армията ни първи преоритет на държавата ни, че ме е срам да гледам парадите нии да целунат ръката на Московския Патриарх, че там е било и преди и сега - спасението ни
235
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 241На теб само турци ти се привиждат нещо хаха
234
3
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 242: Да, България е била на три морета. Но това е история. А да се публикува карта уж с днешните граници на Турция, а половин България да е в нея, е нещо доста по-различно. Аннад'ъмму?
233
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди години баба Ванга беше казала "От Турция занапред нищо хубаво не чакайте!". Това и досега си го тълкувам като един вид предупреждение за нещо лошо.В София почти всички строителни обекти на 98% са турски ,изкупуват и земята, въпреки, че уж има закон против това.За тая стена по границата просто прибраха едни милиони и се изплюха,защото е било предварително решено, че няма да спира никого-ни ***, ни турци.Ревахте против Русия, а сега май колелото на историята ще ни върне някъде в 1396г..
232
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
къф скандау уе ? турците са изкупили законно почти Всичката бг земеделска земя ! и болници и хотели и фабрики , тази година гледам - на морето турски хотели, Велинград турци,Девин турци , Гоце делчев ,Огняново и тн тн , масово купуват и апартаменти в София и др големи градове - Въпрос на време е кога ще ............................................
231
1
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До "прие ги": Блажени са вярващите. Но все пак да не бързаме с прогнозите. Светът вече не е еднополюсен.
230
3
 
2
 
! Отговори
И като спрат преди 4 години
доставките дето идат от Европа, *** на Ердоган ще фалира за норматив....щото от Турция освен телевизори и части за Форд друго кои знае какво не се внася.
229
2
 
8
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Той Суджука (обоснования агент на Туркия) си го каза Бойко Борисов: И нас да ни стрелят с тежка артилерия, и аз ще хвана нанякъде! ЕрСдухан-Еваларка Бочи Ааллллаах здрави да ти дава. Бибитко Жипката бачка ли?
228
2
 
6
 
! Отговори
прие ги преди 4 години
то стига да му напомнят, че той и турция са никои в тоя свят и ако сащ и ес решат ще му бутнат икономиката точно за 1 месец. ердуган е нагъл, но не е толкова кух, че да не може да схване.
227
0
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До "прие ги": Да, прие ги, но се съмнявам, че ще направи нещо повече от това. Да поизчакаме и ще видим.А НАТО съвсем не е длъжно да ни защитава от нападение на друга държава, член на НАТО. В това, че ще изразят "неодобрение" като за операцията в Сирия, не се съмнявам, но едва ли нещо повече.
226
1
 
18
 
! Отговори
Хахахаха преди 4 години
Какви са тези *** новини и действия по тях.... Ако някой си постне карта на България на 3 морета война ли ще ни обявят.Или САЩ ни бомбардираха, че Росен Плевнелиев представяше техни планини като наши?
225
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега разбрахте ли защо Турция не пуска "бежанци" в Бг!?
224
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но Турция ще търси компенсации(официално или не). А ние сме най-уязвимите и съседи.А като завалят шамари от НАТО? Вие как си ги представяте тея фантасмагории, че турция ще нападне България. Вие за интересите на Вликите Сили чували ли сте? Турция се изолира от света, тъй като се опитва да води независима политика и не се съобразява със САЩ. Не съм фен на американците, но нали се сещате какво се случи с последните, които се опитваха да го играят независими от САЩ, МВФ и СБ?
223
3
 
6
 
! Отговори
прие ги преди 4 години
ердуган клекна и прие американците да му трият сол на главата. сега така ще го наредят, че най вероятно утре си събира цирка от Сирия и обратно.
222
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ИСКАМ ДА ВМЪКНА НЕЩО, КОЕТО ОТДАВНА МЕ ВЪЛНУВА. НЕ Е ТОЧНО МОМЕНТА НО....ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДЖАМИИТЕ !!!!!! ТОВА НАСЕЛЕНИЕ НЯМА СВОБОДА НА ИЗБОР НА РЕЛИГИЯ.ДЪРЖАТ ГО В ПОДЧИНЕНИЕ.ТОВА Е ЗАПЛАХА.6 ПЪТИ НА ДЕН СЕ УПРАЖНЯВА КОНТРОЛ ВЪРХУ НАСЕЛЕНИЕТО.МОГА ДА КАЖА, И ЧЕ Е ТОРМОЗ.
221
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 230Благодаря, Вие току-що допълнихте със собствен пример моята теза, въпреки че такива доказателства са меко казано спорни.Инка оценките за моята компетентност ги оставям на Вас, мен лично това не ме вълнува. Изложил съм ясни данни, които всеки с 5 мин време може да провери. Насреща си имам човек, който ми разправя, че Турция имала 50% младо население, бъдещето й принадлежало, едва ли не утре завзема света и т.н. Оценката за това пак оставям на Вас.
220
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турците са от Босфора натам на изток!Европейската им част е от империята им,която не съществува!И да не знаят много защото ако САЩ решат и се договорят с Русия от Анкара натам на изток ще се казва Турция!!!
219
6
 
2
 
! Отговори
до 223 преди 4 години
Съжалявам, но нивото Ви на компетентност е съмнителна!По тази логика, европейските държави трябва да са лидери, апък ние имаме застаряващо население?! бил съм в Авганистан и там има семейства по 10 - 12 членове, а иначе е страхотно икономически развита държава.
218
2
 
10
 
! Отговори
КЛ преди 4 години
Евентуално тази карта може да стане държавна политика, ако се създаде независима кюрдска държава. Русия ще принуди Сирия да се съгласи, САЩ ще принудят Ирак.Но Турция ще търси компенсации(официално или не). А ние сме най-уязвимите и съседи.Иначе на Балканите сите сме с мания за величие :) И "тубата" е пълна с такива карти - албанци, сърби, българи, македонци, християни, мюсулмани, все сме един дол дренки :)
217
1
 
9
 
! Отговори
Историко преди 4 години
То по цела Варна лятото беха разлепени пана с картата на България от преди 1919г тогава бяхме с 51% по- големи като територия,но Сърбия,Румъния и Гърция ни ги взеха(бяха им подарени от Русия ,Франция и Англия)....С турците бяхме съюзници през ПСВ (ВСВ е продължение на ПСВ-първата световна война) и те загубиха около 50% от територията си...