Заев пита: Как всички произхождат от маймуните, а ние от българите?

Европеизираното на РСМ продължавало, но било друго с преговори
382
Заев пита: Как всички произхождат от маймуните, а ние от българите?
Снимка: БГНЕС

В опит да посочи на бившия си български колега Бойко Борисов цялата абсурдност на позицията на София по отношение на македонската идентичност, премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев го попита как е възможно само македонците да произхождат от българите, пише "Фокус" като цитира белградската "Политика".

Още по темата

"Според науката всички произхождаме от маймуните, а според вярата всички произхождаме от Адам и Ева. Как само македонците произхождат от българите", е казал Заев в разговор с Борисов.

Заев отново е повторил, че "проблемът с България е смешен".

"Казват, че приемат реалността на македонската идентичност и език, но искат да видят корените", отбеляза македонският премиер. Той добави, че историко-образователната комисия трябва да разработи всички възможни аспекти и да намери решение за всички исторически личности и по този начин да ни направи приятели, а не да ни разделя.

"Не се отказвам, защото Европейският съюз няма алтернатива. Продължаваме европеизирането у дома, но това не е същото като европеизирането чрез преговорния процес, чрез глави. Чрез глави и клъстери идват милиони за подкрепа, за да ви мотивират и да ви насърчат наистина да покажете ценностите и ефектите от реформите в страната", посочи лидерът на югозападната ни съседка.

Той оцени, че българският народ е показал на предишните избори, че иска европейско ръководство, което решава проблемите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: македонияЕСЗоран Заев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
0
 
0
 
! Отговори
Angelos Basinas преди 2 години
АЛЕКСАНДРОС ФИЛЛИПИДИС 3-ТИ ВЕЛИКИ-----ИМА МИНИМУМ ТРИ ДЕЦА...ЕДНО ОТ РОКСОЛАНА=БАКТРИИКАТА, КРЪСТЕНО АЛЛЕКСАНДРОС ХЕЛЛИОС....И ДВЕ ОТ МЕСТНИ МАКЕДОНСКИ КОРИ = АНТИГОНА И ЕВРИДИКА...ИМА ДОКАЗАНО ТРИ ДЕЦА..АЛЕКСАНДРОС ХЕЛЛИОС Е ЗАКОННИЯ ВЛАДЕТЕЛ НА 10 -МИЛИОННАТА ЕЛЛИНСКА ИМПЕРИЯ, И ЗАТОВА Е УБИТ НА 4 ГОДИНКИ ОТ КАССАНДРОС:: ЕДИН ОТ 24-ТЕ ГЕНЕРАЛИ И АДМИРАЛИ НА АЛЕКС ТРЕТИ ВЕЛИКИ.!
264
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Сандо Македонски от всичките жени които е могъл да има е избрал да си ляга с мъже
263
2
 
3
 
! Отговори
казано честно всичко преди 2 години
Заев произхожда от зайците, българите пък произхождат от извънземните,защото Бог е българин
262
1
 
5
 
! Отговори
Мухаха преди 2 години
А Заев произхожда от зайците ..... Ко да прайш ? Еволюция ...
261
0
 
2
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
Ще почакате поне още 60 години за да станете членове на ЕС!Гледам,че коминтерновците в България вече 30 години я рушат и събарят и няма назад,а възкръсват като политически трупове,та югокомунистите ли ще отстъпите на наште предатели!!И двата вида предатели сте упорити като салкъм!Ти се мъчиш да го изкорениш,то пръска корени и заразява и здравото!!Така,че май му но макетата ще почакате да се сменят поне 5 поколения за да влезете в ЕС,ако междувременно от Масква не долети нареждане да ви признаем?
260
0
 
4
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Махат ни нас взимат тях.Тука просто народа във българия няма да го позволи да му се гаврят със историята и предците ни. Но политически до сега ни беше много слаба позицията . Да се надяваме че следващите няма да са такива продажници
259
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори сърбите в бивша Югославия, са казвали за областта Македония, "що южно, то ружно"/колкото по-наюг, толкова по-грозно/.Смятаха македонците степен по-долу от тях, също кокто и албанците.
258
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
291 НикифорФока покорява източните български земи с измама,недоволен, че българите не му оказват военна помощ срещу унгарците. Той плаща,на руския княз Светослав, да нападне България.Средновековните българи са имали многобройна и непобедима конница, били са желани съюзници на византийските императориратори, срещу техни врагове. Има много династични бракове между българската и византийската аристокрация. За сведение, има само един случай, на династичен брак между византийска принцеса и руски княз
257
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маймунски работи в маймунарника РСМ.
256
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Събрали се татарете, да играят оро, да играят оро на Алтай планина
255
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още Никифор Фока казва за Българите: Най жалък и презрян народ, и за техния цар:Облечен в кожи кожогризец
254
0
 
10
 
! Отговори
Грешка: преди 2 години
Маймуните произлизат от македонците
253
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това кой от кой произхожда е лансирано от македонците ,а не от нас.Ние казваме ,че хората във Вардарско преди 1945г.са се самоопределяли като българи и не е нормално на тези хора да им се приписва антибългарски индентитет.А,иначе е ясно ,че македонците произхождат от Коминтерна ,а не от България.
252
4
 
3
 
! Отговори
Бугаротатарин преди 2 години
А бугарите произхождат от татарите
251
4
 
0
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Позицията на България е лузърска.Но така или иначе вече сме я заявили, ще трябва да се опъваме до край. И не, че не сме прави - просто се заяждаме с жертвата, вместо с насилника. Причината за всички проблеми е етно-културният геноцид, извършен от Сърбия во Вардарскиот дел.
250
1
 
7
 
! Отговори
Мънкедонци, преди 2 години
Аце ви е майка,Коминтерна е баща!
249
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зайо, със сигурност още произхождате от маймуните. Процесът дори не е завършил. Споко!
248
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бъдат каквито искат.а ако искат, да дойдат да ни превземат.
247
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гоце Делчев е достатъчно голяма личност за да бъде национален идол на две близки нации.
246
0
 
11
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ЗАЕВ ЗАЕВ ВИЕ ЮГОСЛАВСКИТЕ МАКЕДОНЦИ НИТО ОТ МАЙМУНИТЕ ПРОИЗХОЖДАТЕ НИТИ ОТ БЪЛГАРИТЕ А ВАШ БАЩА Е КОМИНТЕРНА ВИЕ НЯМАТЕ НИТО РОД НИТО РОДИНА ВИЕ СТЕ КАТО ОБЕЛКАТА НА БАНАНА ПРОСТО СТЕ ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ.