Готвят голям протест в Северна Македония

Опозицията обяви демонстрация
18 юни 2022 15:34, Росен Стойчев
43
Готвят голям протест в Северна Македония
Снимка: БГНЕС/EPA

Опозицията в Северна Македония обяви протест за оставката на правителството, съобщи Нова Македония.

Протестът ще се проведе ден преди заседанието на управляващите.

Още по темата
Там ще бъде обсъдена работата на правителството.

Потвърдено ще бъде и провеждането на парламентарните избори в страната. Те ще бъдат проведени след две години.

Тогава ще има и вот за държавен глава. Управляващите планират да реализират целия си мандат.

От ВМРО - ДПМНЕ публикуваха обръщение към своите последователи. От там обявиха, че ще проведат протест тази вечер с искане на за предсрочни избори.

Демонстрацията ще се проведе пред парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Тя и Туркюие чака за членство..... Тогава, пък какво ще искаме..... хм...
29
0
 
0
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Разкажи за Кубер...
28
1
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Искам да кажа че освен Георги Димитров, другия национален предател е Жельо Желев който ги призна като Република!!! Това са национални предатели. Толкова са нагли и крадливи, направили паметник на Александър Македонски че и на баща му Филип Македонски които са гърци. Дипломите на техните дядовци и баби са на български. Македония е югозападна България!!! Или влизат в границите на България и се признават за българи или ЕС през крив макарон! Ако Албания се присъединят сами в ЕС - very welcome!!!
27
1
 
1
 
! Отговори
Офис служител преди 1 година
просърбите убиха президента на РМ Борис Трайковски, защото водеше про-българска политика; антибългарската пропаганда в сръбска Македония се води повече от 100 години, и до днес е изключително силна (за сравнение - времето на явната сръпска окупация в учебниците се нарича просто "времето между двете световни войни" - никъде няма нещо отрицателно, порицателно или негативно за Сърбия); да не се лъжем; РСМ (преди РМ) води война срещу нас и е декларирала че така е било и така ще бъде
26
0
 
2
 
! Отговори
Офис служител преди 1 година
Мицкоски да обясни кога и защо са си махнали "в"-то от фамилията; такива въпроси трябва да му се задават от журналистите; да лъсне семейната му олигофрения
25
0
 
1
 
! Отговори
Офис служител преди 1 година
Киро Глигоров, роден Кирил Григоров (отказал се от майчиното име); Лазар Колишевски, роден Лазар Колишев (отказал се от майчиното име); сега да обясни Мицкоски кога и защо са си махнали "в" - то от фамилията; това е синтез на проблема за влизането на Македония е Евросъюза; докато в Македония властва олигофренията, да стоят далеч от Европа
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ордата на Чингиз хан я знае целия свят, даже и в Аржентина. Ама ордата на вардарските маймундонци кой ги е чувал?
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички от западните Балкани са бивши български колонии .сърби, босненци, мънкедонци, албанци, косовари. На север румънците и молдовците също са бивши българи. За история и политика мога да си говоря само с гърци и някои модерни турци. Въобще няма смисъл да си губим времето с бившите ни слуги и роби от западните Балкани!
22
0
 
1
 
! Отговори
Бфс преди 1 година
Повечето хора по света, които са чували, а България е благодарение на Стоичков!
21
2
 
11
 
! Отговори
Striker преди 1 година
Време е Македония да си дойде в пределите на България, където е била от над 1000 години.
20
2
 
7
 
! Отговори
Алф преди 1 година
Мицко е пълно психо,близко е до шизофренията, та той същият не участва ли в посрещането на наследниците на Александър Македонски от Пакистан 😂😂😂Всъщност защо се занимаваме с тези от Сев.Македония.Ако ще и във Вардар да се хвърлят от простести- Вето ! Вето заради лъжите,кражбите на историята и униженията на македонските българи!
19
1
 
7
 
! Отговори
Защо РСМ няма да преди 1 година
бъде поканена?Защото политиците и не се съобразяват с нашите искания,нищо не правят,а разчитат,че ще клекнем пред чуждия натиск.Да им е честито- западняците,на които се кланяха и смятаха,че ще ни пречупят,ще претърпят фиаско.Тогава кой ще е виновен за провала и оставането на вота?Тези политици от РСМ,които заложиха на принудата върху нас чрез западните чиновници.Затова в РСМ трябва да си научат урока и да разберат,че пътят им за ЕС минава през София първо,а след това през Брюксел.
18
11
 
3
 
! Отговори
калабако преди 1 година
Не се секираjте , немоjте да тражите патриотичари од Татар-ПазарДЖик што да бидат доказ што сте вистински татарчинЯ од АлтЪн Ордата на Чингиз Хан што се зоват *** !
17
2
 
11
 
! Отговори
Един Турчин преди 1 година
Незнам българите защо се занимавате с тази РСМ. Всеки ден политиците говорят нещо за РСМ, сякаш не те, а България иска да влиза в ЕС. Те дори си позволяват да ви притискат и поставят условия. Оставете ги онези шиптъри ще си ги превземат сами. Рама се подиграва със " Западна България" и точи зъби.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протеста в Северна Македония е за Нова Македония. Така ли да се разбира.
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До колкото може да се преведе македонец идва от Мъка. Винаги мЪкедонеца се мъчи сам. По време на Милошевич сърбите само с тях се хванаха да ги управляват. Другите малки държави изгониха сърбите Словения, Хърватия пабдори и Войводина се отдели. Нашите съседка още се мъчи
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не разбрах. А с това Нова Македония още повече се обърках
13
1
 
7
 
! Отговори
Мара Бунева преди 1 година
И срещу какво и кого ще протестират? А какво искат? И още: кои са протестиращите? Доколкото се разбра, някакви хора от някаква опозиция готвели неясно какво срещу неясно кого. Може би Мицко е получил депеша от Белград и ще сваля правителството, защото се готвела ребългаризация, а приемането на френското предложение било ,,нокаут" за сърбоманите? Ама ако е така, напишете го ясно и точно, а не с някакви недомлъвки...
12
5
 
31
 
! Отговори
До 5ko преди 1 година
България ще я стигнете с тоя акъл на 36 май...точно никога.Миналата година имаме брутен вътрешен на продукт около150 милиарда лева ..повече от северна македонийка барабар със скъпата ви Сърбия .Ей туй е напред а това което го драскаш е безсилна злоба Там ще си умрете на камънаците и след 20-30 г тия камънаци ще се казват Албания .А честито.
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 5-koВиж ко маке, ние сме най-проклети на Балканите, но така са ни научили съседите, да бъдем опърничави :))) Ако не бехме такива, немаше да съществуваме, просто ни се налага да сме криворазбрани :))) Погледнете себе си и тогава ни коментирайте нас, щото за нас сте предатели и неблагодарници :)