Македонската опозиция: Това е срам за Северна Македония

Коментар на Християн Мицкоски
16 юли 2022 19:35, Росен Стойчев
66
Македонската опозиция: Това е срам за Северна Македония
Снимка: БГНЕС/EPA

Управляващите завършиха предателството, но трябва да знаят, че заедно с народа ще победим в тази борба. Вярвайте ще победим! Това заяви лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски.

По-рано македонският парламент одобри Френското предложение, което ще даде шанс на РСМ да започне преговори с ЕС. "За" предложението гласуваха 68 депутати.

Още по темата
В пленарната зала присъстваха 69 от общо 120. Депутатите от ВМРО-ДПМНЕ напуснаха залата и не участваха в гласуването.

"Това не беше моя битка, нито на ВМРО-ДПМНЕ. Заслугата е на народът. Жени, мъже и деца излязоха на улицата и показаха какво мислят за предлога, който властта иска да прокара. Благодаря ти народе мой! Това не е краят!", каза Мицкоски.

Мицкоски благодари на народа, който масово излезе на улиците и показа, че РСМ е жива, демонстрира невиждана енергия за "нашето бъдеще и нашата Родина".

Той заяви, че на улицата са били македонци, сърби, албанци, турци, власи, бошняци и всички останали, пише БГНЕС.

Той подчерта, че приетото Френско предложение е срам за РСМ. Неговото приемане е предателство на националните и държавни интереси. Това е част от националното предателство, започната от бившия премиер Зоран Заев още през юли-август 2017 г., каза още Мицкоски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия макeта са "умни", колкото руснаците и сърбите взети заедно...
27
4
 
11
 
! Отговори
Пацо преди 1 година
Македонците казват на българите фашисти , защото са замръзнали във времето.Всеки който е воювал с партизаните преди 9 ти , минавал за фашист. Българската е власт е убивал всякакви партизани български, македонски, гръцки и сръбски. Но там добре са го запомнили това, все едно в България е имало разлика.Ако тяхната власт избиваше партизани, то тогава няма проблеми , но го е правила нашата власт и затова се сърдят.И не само:Напишете на гугал:" контрачетници" и ще прочетете какви мръсотии е имал
26
3
 
11
 
! Отговори
Милост няма да има! преди 1 година
През 2023 година, когато бъде обявен Новия световен ред от Джоузеф Байдън, скопските сърбо-комунисти, предвождани от Мицкоски ще трябва да се укриват, ако искат да избегнат ударите на българския закон, относно националните предатели. бг.
25
5
 
24
 
! Отговори
Папо преди 1 година
Аз бях на митинга на ДПМН. Един реши да се избъзика и викна : Бугарите идат!И стана голяма паника всички хукнаха да бягат ,хвърлиха знамена ,тромби ,всичко.
24
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОЙ ГИ БРЪСНЕ ТИЯ КОПЕЙКИНИ БЕ? КОЛКОТО ТУК ГИ БРЪСНЕМ, КАКВО САМО НИ НАСЪСКВАТЕ? РУБЛАДЖИИ!
23
4
 
18
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
На български пишат НЕ, ама иначе имали език. Смешници жалки, българо-сръпски ***.
22
4
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
На тениските НЕ означава ДА щото е на гръцки...хаха ах
21
1
 
16
 
! Отговори
Миииии преди 1 година
Ми отивайте в сърбия или направо в сибир, за да не сте в ЕС щом не искате.хохохо
20
4
 
15
 
! Отговори
Македонец преди 1 година
Какво пише на тениските че немога да го прочета щото било " македонски език" ха ха ха
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката - няколко сърбоманчета!
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Около 1000- 1500 човека са затиснали тая държава, това са политичари, историчари, служби, полиция, тези доят македонския народ и не му дава да диша, а ако си българин или се изявиш за такъв направо тези вкупом те унищожават, тези гаДове изобщо не искат да влизат в никакви съюзи, а искат да продължават да доят този измъчен народ, това е истината.
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Про Руските партии си личат от много далече. И едните и другите от ВМРО в двете държави говорят как другите лъжат и е прецакване за държавата. Вече е очевидно че и двете страни лъжат
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не-то на тениските, на македонски ли е или на български!
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да се спрат тези. Нашите предатели клекнаха и подписаха Френското, но макетата пак недоволни. Псуват ни, наричат ни как ли не, те благодарение на това съществуват - антибългаризма. Пък тия от ЕС са ни такива съюзници, че врагове не ни трябват.
14
0
 
7
 
! Отговори
дедо гочу преди 1 година
Шопите са печенеги,а макетата-карма карашък!
13
0
 
7
 
! Отговори
БЕЛ преди 1 година
Как може да напишете ,,на народът''. Журналистите, училище завършили ли сте?
12
0
 
22
 
! Отговори
Защо българофобия преди 1 година
Един македонски политик го беше казал точно: "Предпочитам да съм министър в Македония отколкото областен управител в България". По-ясно обяснение на причината за българофобията, която налагат политиците в РСМ не съм чувал.
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прос народ
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 13След като не признават историческите ИСТИНИ, винаги с готовност ще ви се бъркаме за да ви е гадно.Даже парламента трябва да ви обяви за вражеска държава с която не трябва да имаме никакъв алъш-вериш.Студентите ви в България дето лъжат, че са българи за да учат безплатно, трябва, да бъдат изгонени.
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами никой не им пречи да се срамуват. Имат много причини да са отвратени от себе си. Аз се отвратих през 99-та,когато отидох да видя мястото, където е родена баба ми и от тогава не съм стъпвал там. Няма и да стъпя.