Сърбия ни обяви за шпиони № 1 на Балканите, предаваме информация и на НАТО

Медиите намекват, че се очакват още арести
7 дек 2023 22:11, Нели Христова
124
Сърбия ни обяви за шпиони № 1 на Балканите, предаваме информация и на НАТО
Снимка: Pixabay/Lenzatic

Задържаният 61-годишен Любен Григоров от Босилеград е притежавал гигантска шпионска мрежа на територията на Сърбия, която заплашва сигурността на страната.

С това впечатление остава читателят днес прелиствайки официоза на режима на президента Александър Вучич вестник "Политика", предаде БГНЕС. Според "разкритията" на изданието Григоров "разполагал с голям финансов ресурс, агентура, в която е имало както цивилни, така и военни лица, местни политици и публични личности". Григоров получавал лично задачите си от България и имал за цел да разузнава основно за състоянието на Четвърта бригада на сръбската армия. А получената секретна информация е разменял с агенти от НАТО, както и с албански шпиони.

В статията се прави пряка връзка и с конфискуваните книги на Едвин Сугарев миналият месец, както и с недопускането му в Западните покрайнини. Изданието с удоволствие подчертава, че има повдигнато обвинение за "национална, етническа и религиозна омраза и нетърпимост срещу председателя на Българския културен център в Босилеград Иван Николов.

"Политика" имала данни, че "сръбските служби са открили и идентифицирали не само Любен Григоров, но и голям брой други лица, които са били част от българската шпионска мрежа, която е действала не само в Босилеград, но и в околностите. "Очакват се нови арести" поради съмнението, че мрежата на Григоров не е действала само за България, но и за НАТО, нейните разузнавателни агенции и шпионски операции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
12
 
5
 
! Отговори
Радев троянеца преди 5 месеца
България е само формален член на НАТО. Русия ни използва за троянски кон. Не случайно всяка година провеждаме военни учения със Сърбия в Шабла, в нарушение на конституцията, където пише, че за влизане на чужди войски се иска разрешение от парламента.
49
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сърбите са пълни смeшници. Единственият им нов стадион е като този на Ловеч отпреди 10 години. В БГ вече имаме готов стадиона на Ботев, както и този на Локомотив и новата Армия от най висока категория на УЕФА през 2025
48
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Зало пишете в множествено число??? Сърбите може да са обвинили службите на сглобката но те представляват само сглобката....
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Истина
46
3
 
19
 
! Отговори
Мара Бунева преди 5 месеца
На какво основание Сърбия администрира българските Западни покрайнини? Тези неоспоримо български земи са предадени на КСХС след ПСВ и на новата Югославия след ВСВ. Такава държава отдавна няма! Имаме пълното право да поискаме преразглеждане на договорите, тъй като Сърбия не в правоприемник на тези несъществуващи вече държави. Ето от какво се страхува Вучич! Само че нямаме държавници със смелост и самочувствие, които да го направят.
45
14
 
11
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Ние сме васали на запада. Нищо не предаваме - просто си казваме легално всичко на "партньорите ни". Ама сме такива партньори, че информация навън тече само от нас. На нас никой от "партньорите ни" не ни се отчита.
44
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разкриха ни! Крийте рецептите за крушовиците и сливовиците!! Тъкмо я бяхме докарали до 80 градуса и ни хванаха! Но много братя по съдба изпопадаха под тоя ракиен казан. Разкриха по-велика конспирация от това, че българите сме прокопали Босфора, за да им е гадно на тия всичките наоколо и да не могат да си разхождат динозаврите. И Луната също. Това, което виждат всички е всъщност е пъпчивият дирник на хан Аспарух!
43
8
 
12
 
! Отговори
BUAR110ombr преди 5 месеца
На кой му пука какво са трцнали от разсейката на ту-мо ра русия? На кой да предаваме информация ако не на НАТО?
42
10
 
12
 
! Отговори
Путин е 3 в 1 преди 5 месеца
Путин е възрастен, дребен и плешиф
41
6
 
6
 
! Отговори
Съпай нюз преди 5 месеца
Мрежата е била от Наско Гнома, Боко Гъпона, Киро Ебона, Асенчо Кокорона, Мирчеф Кондома, Ристо Фантома и Шиши Дебелона !!!
40
2
 
15
 
! Отговори
До 40 преди 5 месеца
"Български националист" обичащ Сърбия? Ти да не си падал на главата си като малък?
39
7
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 5 месеца
По-голяма простотия днес не бях чел. Сърбите прекаляват с антифриза. Мислят се за много сериозни, щпионирали ги, хахахахахахаха. Жалки клоуни.
38
12
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 месеца
Да ги арестуват и в урановите мини. Тия шпиони не работят за България.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бг е член на НАТО, те шпионират за рашките.
36
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сърболята май пак ще ядат обеднен натовски уран
35
6
 
22
 
! Отговори
До 40 преди 5 месеца
Бегай у руското пасольство и искай гражданство в Рассия, за да се порадваш на путинска демокрация. Що се мъчиш в България?
34
3
 
14
 
! Отговори
The Spy преди 5 месеца
До Virtuozzo - А който служи на руските путиняшки служби как се води сред вашите партайгеносни политически структури от рода на Възраждане и/или БКП-БСП - приятелски шпионин?
33
5
 
12
 
! Отговори
след великата Србия преди 5 месеца
на Милошевич тея са останали само около белградския санджак , но много се дуят - нали са приятели на терориста Пииздин - издирван от международният криминален съд за отвличането на хиляди деца.
32
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво има за шпиониране в тази дупка? Там няма нищо.
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Путин е хитър. Вместо да дава високи заплати и пенсии на руснаците, хвърля всичко за оръжия и пропаганда.