Азис се издъни, "ревна" срещу подкрепата за Стилиян Петров

Снимките не лекуват левкемия, сопна се певецът
Обновена: 3 апр 2012 14:36 | 3 апр 2012 12:45,
346
Азис се издъни, "ревна" срещу подкрепата за Стилиян Петров
Профилът на Азис. Снимка: Facebook

Фолкпевецът Азис отново реши да се направи на интересен в личния си профил във Facebook, но този път се издъни здраво. Видимо той не одобрява моралната подкрепа за капитана на националния отбор по футбол Стилиян Петров в социалните мрежи.

Той започва с призива Петров да бъде оставен на мира, след което дословно написа на стената си:
"И КАКВО КАТО ПОСТВАТЕ СНИМКИ И РЕВЕТЕ( НАУЖКИМ РАЗБИРА СЕ) И ПОДКРЕПЯТЕ И СТРАДАТЕ..:))))
НИМА ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ РАКА??? НЕ,РАЗБИРА СЕ!!!" (това е неговата мисъл в оригиналния й вид -б.а.).

Част от неговите приятели го подкрепят, други определено не му остават длъжни в коментарите си. Самият Азис на няколко пъти си е изпуснал нервите с нецензурни нападки към една жена, коментирайки най-вече външния й вид и как имал по-хубави бедра от нея.

Певецът продължава по темата със следващия коментар: "Много ми е интересно как един пост или споделена снимка във фейсбук лекува левкемия.....тъпо е много и жалко да трупате посещения на снимки и страници!".

Доколко Азис е прав, всеки може да прецени сам за себе си, но е хубаво изпълнителят да прави разлика между съжаление и подкрепа. И му пожелаваме да усети любовта на българите, тази искрената. Която Стилиян е имал не само в сегашния тежък момент, а през цялата си кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
0
 
5
 
! Отговори
Ani1707 преди 12 години
Бог ще му помогне, защото е много добър човек, хора като него са рядкост. Бог му изпраща това изпитание, за да може да победи и тази битка, както винаги. Стенли, мислите ми са с теб и семейството ти, всеки ден се моля за теб и вярвам, че ще се справиш. Бори се заради семейството ти и заради феновете ти. Обичам те!
288
0
 
8
 
! Отговори
Ani1707 преди 12 години
Азис не може да стъпи на малкия пръст на Стилиян Петров! С този коментар той показа колко е злобен. Дано с този коментар славата му да пропадне. Защо лошите неща винаги се случват на най-добрите хора, Азис на собствен гръб трябва да изпита тази болест, за да види как е, ако изобщо може да му трепне нещо - съмнявам се. Ето затова Стенли трябва да се върне жив и здрав във футбола напук на тези като Азис, които му завиждат. Гордея се със Стилиян, с неговата упоритост и жажда за живот.
287
0
 
0
 
! Отговори
mala преди 12 години
Въпроса е че хиляди хора са болни от тази болест но за съжаление никой не разбира за това. Просто защото не са известни личности.
286
0
 
0
 
! Отговори
валентина преди 12 години
***!
285
0
 
2
 
! Отговори
valbo007 преди 12 години
Azis e edna sexualno neshtastna ***,kojato izbiva komplexi porodeni ot etnicheskija si proizhod!Ama mediite koito mu davat pole za izjava sa za ebane....
284
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ей че тъпо *** бе...то бива простотия
283
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 12 години
Едва ли човек, изпълняващ такава музика и снимащ такива клипове има съзнателността да разбере защо подкрепяме Стилиян. Оправдан е, не му се нервирайте. Все едно да хванете една кокошка от курника на един път, тя да тръгне наляво, а вие да се изнервите защо е тръгнала надясно. Безмислено е.
282
1
 
7
 
! Отговори
Морена преди 12 години
Който има фейсбук нека му докладва профила.
281
1
 
9
 
! Отговори
мазния преди 12 години
Не усещате ли, че тлъстия, мазен и гнусен ***/***, отново си направи реклама, на гърба на чуждото нещастие...пак влезе на хората в устите, че нещо напоследък го бяха позабравили. Нито да му слушаме песните, нито да му отговаряме, нито да го коментираме. Нищо. За него само забрава!
280
4
 
9
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
АЗИСЕ СПОКОЙНО БЕ,ТИ АКО СЕ РАЗБОЛЕЕШ ОТ РАК НИЕ НЯМА ДА ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ . МРИ СИ САМ КАТО КУЧЕ. АТАКА ПОБЕДА! ВОЛЕН ПРЕМИЕР !
279
4
 
4
 
! Отговори
Georgi преди 12 години
Азис ти си ПЪЛЕН ***!СЪЖАЛЯВАМ, че съм бил твой фен повече една твоя песен не искам да чуя!
278
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ***!Ей, мазен ***, какво ти разбира на тебе главата от подкрепа бе?Много сте се разпуснали *** ***, *** ще ядете хурката!
277
2
 
19
 
! Отговори
ттт преди 12 години
"Фолкпевецът Азис отново реши да се направи на интересен в личния си профил във Facebook"--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------По-малко от 0,000001 процента от хората четат личния профил на нещото азис. Вие обаче се опитвате да го направите интересен в целия интернет.
276
1
 
14
 
! Отговори
Antitravers преди 12 години
По- скоро да го отнесат в Анадола този недоправеняк хАзис. Тоя е недоразумение на Майката Природа!!!
275
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тази Васил не знам кой си му липсва основна човешка и християнска добродетел - съпричастност към болката и страданието на другите. Тази личност е и пълен егоист, без ясна сексуална ориентация, самовлюбен нарцис, просто НЕЧОВЕК. Защо ли му обръщат внимание медиите? Жалко е, че такива като него са като лъжицата катран в кацата с мед.
274
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да му се намира газова камера на някой от вас?
273
0
 
53
 
! Отговори
Svilen75 преди 12 години
Азисчо, закръглен мамин п...расчо, разликата м/у феновете на Стенли и твоите е, че:1. Феновете на Стенли не са само в България, ами и в Англия. И не само. А твоите са само в кръчмите и зад воланите на такситата.2. Стенли вдига цял стадион на крака в негова морална подкрепа. И не само на неговия стадион, а по стадионите на цяла България и цяла Англия. Твоите биха се изправили от стола в кръчмата само за да видят през масата дали отдолу си с прашки или по малки орехчета като се наведеш. 3. Феновете на Стенли винаги ще го подкрепят. И в най-трудните, и в най-добрите моменти. Твоите фенове при първата трудност ще те забравят някъде м/у първата ракия и второто кебапче.4. Стенли го уважават не само феновете, а и неговите съперници видя се по време на мачовете през изминалата седмица. Твоите колеги и колежки при първия удобен случай ще тръгнат да те оплюват и ще се надпреварват за мястото ти на кръчмарските сцени.5. Подкрепата, която оказват феновете на Стенли не е само за него, а за всеки обикновен човек изпаднал в неговото положение. Защото Стенли си остава ЧОВЕК, колкото и успехи да е постигнал, колкото и да е направил за България. И винаги ще си остане един от най-интелигентните и уважавани футболисти. Докато *** като теб може да се прави само на *** по телевизии и билбордове, а твоите фенове могат да мислят само и единствено за себе си.
272
7
 
18
 
! Отговори
Рачо ще потрети преди 12 години
Голяма съпричастност, няма що. много е лесно у дома, пред компа, всички са съпричастни, но ако трябва да помогнете на една баба да пресече с торбите, или да купите закуска на някой шантав на улицата, надали.все *** и Азис са ви виновни, смърдели безхаберни. вие, които плюете по Азис, сте същите дето блеят пред Хфактор, вместо да прочетат книга на детето си. Стенли е зодия рак и съм сигурен, че усеща, и не му е приятна фалшивата ви съпричастност.Вие направихте Азис МИЛИОНЕР, сега плюете
271
1
 
13
 
! Отговори
Тишо преди 12 години
ДОЛЕН, ГАДЕН ***. ЗАВСИТЛИВ НАГЪЛ ПЛАЗМОДИИ. НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧИ ОБИЧТА НА 100% ОТ БЪЛГАРИТЕ. ДА СИ СЕ РАДВА НА ТОВА, КОЕТО ИМА И ДА НЕ ЗВИЖДА НА КАПИТАНА ЗА ТОВА, ЧЕ ВСИЧКИ ГО ПОДКРЕПЯТ. ОЗДРАВЯВАЙ КАПИТНЕ, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!!!
270
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***