Азис се издъни, "ревна" срещу подкрепата за Стилиян Петров

Снимките не лекуват левкемия, сопна се певецът
Обновена: 3 апр 2012 14:36 | 3 апр 2012 12:45,
346
Азис се издъни, "ревна" срещу подкрепата за Стилиян Петров
Профилът на Азис. Снимка: Facebook

Фолкпевецът Азис отново реши да се направи на интересен в личния си профил във Facebook, но този път се издъни здраво. Видимо той не одобрява моралната подкрепа за капитана на националния отбор по футбол Стилиян Петров в социалните мрежи.

Той започва с призива Петров да бъде оставен на мира, след което дословно написа на стената си:
"И КАКВО КАТО ПОСТВАТЕ СНИМКИ И РЕВЕТЕ( НАУЖКИМ РАЗБИРА СЕ) И ПОДКРЕПЯТЕ И СТРАДАТЕ..:))))
НИМА ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ РАКА??? НЕ,РАЗБИРА СЕ!!!" (това е неговата мисъл в оригиналния й вид -б.а.).

Част от неговите приятели го подкрепят, други определено не му остават длъжни в коментарите си. Самият Азис на няколко пъти си е изпуснал нервите с нецензурни нападки към една жена, коментирайки най-вече външния й вид и как имал по-хубави бедра от нея.

Певецът продължава по темата със следващия коментар: "Много ми е интересно как един пост или споделена снимка във фейсбук лекува левкемия.....тъпо е много и жалко да трупате посещения на снимки и страници!".

Доколко Азис е прав, всеки може да прецени сам за себе си, но е хубаво изпълнителят да прави разлика между съжаление и подкрепа. И му пожелаваме да усети любовта на българите, тази искрената. Която Стилиян е имал не само в сегашния тежък момент, а през цялата си кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
3
 
29
 
! Отговори
Размисъл... преди 12 години
Също съм ЗА подкрепата за Стилян Петров, но наистина ми се струва че се преиграва...В същият този момент в България ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ болни от рак НЕ ПОЛУЧАВАТ адекватно лечение. Лекуват ги с най-евтините лекарства и то ако са доставени на време и не дай си Боже да попаднете в болниците, като обикновенни граждани без връзки...Защо не дадете подкрепата си и за тях ?!Защо мълчите и не поствате по стените си в социалните мрежи ?!Защо ?!
208
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гнусен наркоман и желаещ да бъде ш*бан от мутри сбърканяк. ***, такъв *** с такова просташко съзнание, вече помрачено от дрога и от чалга е просто за съжаление.
207
5
 
16
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Жалкото е че *** трябваше да го каже. Плъзнаха стотици спекулации с тежкото положение в което е Стилян. А трагичното е че това не е първия случай, а поредния...
206
5
 
18
 
! Отговори
ХЙГФ преди 12 години
ТОЯ Е СМРЪДЛИВ ***.
205
1
 
12
 
! Отговори
Ме преди 12 години
Убава рабутъ, *** ***..
204
2
 
16
 
! Отговори
Елена преди 12 години
Само сега ли се е издънил?Та,той си е една голяма издънка с 6 клас.Поиска си и паметник(защо не,паметник на издънката)Ха,ха,ха.......
203
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** просто се е изказал неподготвен, вследствие мизерната си обща култура, тъжното е че тук виждам оглупели чалгарчета, които независимо от наговорените глупости *** подкрепят *** си идол. Жалка история.
202
2
 
24
 
! Отговори
с. преди 12 години
Докога ще се дава гласност на тоя гаден ***!?
201
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възможно ли е да търсим дълбочина в съзнанието на човек предположил, че столицата на Австралия е Манхатън? Определено не..Въпросно плоско създание даже изключва възможността за откритие на лекарство на смъртоносна болест изобщо някога, било то след 100 или 200 години. Него го интересува какво би се открило следващата седмица примерно..Ограниченият му мозък стига само дотам, да си зададе сутрин въпроса, защо цяла една нация подкрепя ИСКРЕНО просто някакъв футболист. И то не една нация, а целия футболен свят и не само. Затова Васко педераста решава да се изсере на цялата магия на една феноменална подкрепа към един човек, българин, заслужил всяка една добра дума по отношение на него с цялостния си професионален и семеен живот дотук, а със сигурност и за в бъдеще..Човек показал, че без значение откъде идва и какъв е, със сърце, себераздаване и професионализъм всичко е възможно. Така че нека просто да забравим, че подобен род серящи на всичко хубаво и красиво хора съществуват и оценим и подкрепим истинските хора, тези които ни вдъхновяват да правим невъзможни неща..
200
3
 
17
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Ази, като нямаш мозък, мълчи си, бе ! По-малко ще се забелязва. Пък и се запитай - тебе кой ще те подкрепи.Защото Оня отгоре си знае работата!
199
2
 
16
 
! Отговори
ime преди 12 години
Май ще трябва да се вслуваме в руските съвети и да убием азис.
198
4
 
12
 
! Отговори
писна ми преди 12 години
Всички изразихме загриженост и съпричастност, обърна се медийно внимание, но това вече е прекалено.Може ли да се прави новина от статуса на Азис???Вие нормални ли сте. Стига вече!!! Всички казахме,показахме,споделихме надеждите си човека да е жив и здрав,кой както намери за добре.Нека наистина се приключи темата от уважение към страданията на Стенли.
197
16
 
1
 
! Отговори
писна ми преди 12 години
аз от изказванията разбирам, че 80% не са прочели глупавата статия,ами само заглавието,което цели само конфронтации.Азис-*** или не,чалгар или не- е абсолютно прав.Прочетох коментари,че човека е дигнал цял стадион на крака-ако аз трябва да се разболея,че да вдигна на крака толкова хора- е НЕ БЛАГОДАРЯ!Това не е повод за радост,нито за изкуствена подкрепа,защото имаше моменти,които всички ВИЕ го критикувате, а сега сте Майка Тереза.
196
5
 
22
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Да му се радват още *** в тая държава на това подобие на човек. НИМА ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ РАКА??? НЕ,РАЗБИРА СЕ!!!" КАК МОЖЕ ДА НАПИШЕШ ТАКОВА НЕЩА БЕ ГНУСНА *** *** ПОДАТЛИВА *** ТАКАВА. СРАМ СИ ЗА ЦЯЛАТА НАЦИЯ, СРАМ СИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ГНУДО ГНУСНА, ДАНО ПОВЕЧЕ НЕ СЪБЕРЕШ И ЕДИН ЧОВЕК НА УЧАСТИЯТА СИ, АКО ИМА ТАКИВА ЗНАЧИ СА ПО ПРОСТИ И ОТ ТЕБЕ ДОРИ. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ГНУСНИТЕ *** КАТО ТЕБЕ. НИМА НЕ НИ СТИГА И БЕЗ ТОВА ЦЯЛАТА *** В ТАЯ ДЪРЖАВА.
195
8
 
21
 
! Отговори
Мазнис преди 12 години
И кой от двата коментара на Азис не е истина или е злонамерен ?""ЩЕ ОСТАВИТЕ ЛИ СТИЛЯН ПЕТРОВ НА МИРА...?????????????????" - аферим, тука подкрепям"И КАКВО КАТО ПОСТВАТЕ СНИМКИ И РЕВЕТЕ( НАУЖКИМ РАЗБИРА СЕ) - тука вярноИ ПОДКРЕПЯТЕ И СТРАДАТЕ..)))НИМА ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ РАКА???НЕ,РАЗБИРА СЕ!!!". - тука малко глупаво, но няма злонамереностПросто заглавието "Азис срещу подкрепата за Стилиян Петров" е поредна манипулация за привличане на внимание ->импресии, кликове -> рекламодатели - няма проблем - хванахме се ))Има вече и един първосигналчик дето дори не чете менюто, само разглежда корицата.Иначе и на мен ми се насълзиха очите (не на ужким) като гледах англичаните с какви плакати бяха на стадиона... ама тъпите фусти дето ревтунят без да знаят защо, са си просто *** ...
194
3
 
21
 
! Отговори
до Ж преди 12 години
Пожелавам успех на теб, твоето семейство и най-вече на баща ти да успее да се пребори с болестта, така, както го пожелавам и на Стилиян Петров. Нека подкрепата към него бъде и подкрепа към всички хора борещи се с коварната болест. Успех !!!
193
2
 
24
 
! Отговори
Какво очаквахте от А преди 12 години
По царско време имаше един здавен министър, който се изцепи, че на онкоболните не им трябвало лекарства, защото и без това щели да умрат. Вие Българите, какво очаквате, подкрепа от един извратен чалгаджийски ***. Ако бе за ***, той с цяло гърло би ревнал в негова подкрепа. Всички, които са с Азис са също извратеняци чалгаджии. Видите ли колко струват чалгаджиите, като хора. Някакви си човекомразци. Такива хора нямат място в нормално общество.
192
6
 
27
 
! Отговори
RW преди 12 години
как не го е СРАМ тоя мазен, долен ***, да си ПРАВИ ЕВТИН PR НА ГЪРБА НА ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ и нормалната човешка съпричастност!Бездарен, арогантен ***, забравил откъде е тръгнал и ще ми се прави на велик..възползва се от възмущението на хората, за да си прави реклама, а по-лошото е, че хората му се връзват и продължават да говорят за това ***! Този заслужава само и единствено пълен IGNORE, хора, не се оставяйте да ви манипулират,важен в случая е само и единствено СТИЛИЯН,дано ДА ОЗДРАВЕЕ!
191
25
 
8
 
! Отговори
гай преди 12 години
Прав е Азис в случая
190
5
 
26
 
! Отговори
аз преди 12 години
Споко, ***. Теб не бих подкрепила. То се подкрепят хора, които са заслужили. А не такива, които гледат само реклама на чужд гръб да си правят.