Руският "убиец на самолетоносачи" тръгва към Средиземноморието

Ракетният крайцер "Москва" ще поеме ролята на флагман
Обновена: 4 сеп 2013 17:05 | 4 сеп 2013 16:21, Елка Василева
134
Руският "убиец на самолетоносачи" тръгва към Средиземноморието
Ракетният крайцер "Москва". Снимка: архив, Reuters

Ракетният крайцер на руския черноморски флот "Москва", наричан от НАТО "убиец на самолетоносачи", вместо към първоначално планираната си дестинация в порт Минделу (Кабо Верде) се отправя към Източното Средиземноморие. Това съобщи агенция Интерфакс, като се позовава на военно-дипломатически източник в Москва.

Още по темата

Ройтерс посочва, че това става в момент, в който САЩ готвят въздушни удари по Сирия.

Очаква се крайцерът да достигне Източното Средиземноморие до десетина дни. Там той ще поеме от големия кораб за борба с подводници "Адмирал Пантелеев" ролята на флагман на оперативното съединение на руския военноморски флот в района, допълва агенция Интерфакс, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
5
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
KATO GLEDAM KOLKO NAROD TUK E ZA QDREN UDAR PRI 66 PUTIN SE PITAM TOVA BYLGARITE DALI NESE IZ4AN4IXME SAVSEM))))
73
11
 
3
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
До Башар Казва се другарю Путин господин е на запад на изток е другарю.
72
20
 
7
 
! Отговори
АБВ преди 10 години
Половината от коментарите са от деца тинейджъри,другата от дърти комунисти.А някой представи ли си какво е да ти пуснат отровен газ и говорите за оръжия все едно са цикални пистолетчета.За разлика от много от вас знам колко са страшни оръжията и ако не дай си боже някой ваш близък умре друга песен ще пеете това не са ви компютърни игри.Единственото решение трябва да бъде единствено политическо,но и 2ро пускане на газ не трябва да има.И за толкова глупави ли ги имате,та чак война да почнат.
71
5
 
28
 
! Отговори
tt преди 10 години
И даи боже да си изпълни ролята на убиец на самолетоносачи .
70
3
 
12
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
AZ PYK MISLQ,4E NIKOI NE TRQBVA DA NANASQ NIKAKYV QDREN UDAR,ZA6TOTO POSLE NQMA DA MOGA DA VIDQ NI6TO SLED UDARA I FORUMYT TUK 6TE IZ4EZNE I 6TE SI LIPSVAME MNOGO)))
69
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО НА РУСИЯ ДЕМОНСТРИРА РЕШИТЕЛНОСТ С/У ЗЛОТО НАР.САЩ И ЩЕ ГИ СРАЗИ ОТ 1-ЯТ ПЪТ ТИЯ КРАДЛИВИ *** КОИТО ВИНАГИ СИ НАМИРАТ ПРЕДТЕКСТ ДА ОТИДАТ И ДА ОГРАБЯТ ДАДЕНА СТРАНА ДАЛИ ЩЕ ЧЕ Я ОСВОБОЖДАВА ОТ "ДИКТАТОР", ДАЛИ ЩОТО ИМАЛА ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ, РАЗВИВА ЯДРЕНА ПРОГРАМА И Т.Н., КЪДЕТО ВЕЧЕ И НАЙ-ГОЛЕМИЯТ *** НЕ БИ СЕ ХВАНАЛ НА ОЧЕБАЙНИТЕ ЛЪЖИ.ЗАТОВА ВСЯКА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА НАМЯТА РАКЕТИ И КВОТО ИМА С/У САЩ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ СВЕТА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ СВЕТОВНИЯТ ПРЕСТЪПНИК И *** !!!
68
3
 
22
 
! Отговори
Блицкриг преди 10 години
Китайски кораби се присъединяват към Сирия,този път ще тестваме митове за непобедимата армия,ще бъдат подложени на директен тест.
67
4
 
4
 
! Отговори
do 70 преди 10 години
да където е Турция там и е България няма смисъл да се преставиш на bg,тва значи че застрашаваш и нашата родина
66
4
 
10
 
! Отговори
bg преди 10 години
Po-dobre voinata da zapo4ne v Sredizemno More,blizo do Izrael I Turcia,otkolkoto v Ukraina,Prednestrovieto ili Belarus.Rusia sus sigurnost trebva da se namesi voenno v tozi konflikt,v protiven slu4ai nacistkite muslemski I eshkinazki svine 4e stanat oshte po-arugantni I po-opasni za Hristijanstvoto I Rusia.Povtaram:voinata trebva da zapo4ne.Nema mesto za oshte otstuplenia.Napoleonovite pederastki svine svaliha maskite I ve4e cel svet znae kakvi sa I kakvo predsavljavat.
65
7
 
36
 
! Отговори
С.С.С.Р преди 10 години
Треперете империалистически експлоататори , това е само капка от океана С.С.С.Р !
64
2
 
26
 
! Отговори
do 60 преди 10 години
В акватория от затворен тип, каквато е Средиземно море, "Москва"-сам, може да неутрализира (блокира действията) до 2 АУГ(Самолетоносач+поддържащи кораби) на САЩ или напълно да унищожи 1 АУГ, това е за сам-самичък крайцер и е според доктрината на САЩ(НАТО), предполагам че причината за това е че на толкова малко пространство 1 или 2 АУГ не могат да се разгърнат напълно!
63
12
 
38
 
! Отговори
Путин преди 10 години
АЗ МИСЛЯ ЧЕ РУСИЯ ТРЯБВА ДА НАНЕСЕ ИЗПРЕВАРВАЩ ЯДРЕН УДАР СРЕЩУ САЩ .
62
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е плуваща надводна ракетна площадка.Истинският убиец на самолетоносачи е измислено от КГБ много преди тва.Обучен делфин с малка атомна бомба.Достига кораба и го взривява.Заедно с част от ескортиращите го съдове.Това не е убиецът.Това е плашилото :)
61
3
 
5
 
! Отговори
bg преди 10 години
Ako sataninskite svurtalishta Meka I Medina budat unishtojeni,islama prestava da sushtestvuva.
60
6
 
20
 
! Отговори
bg преди 10 години
Govori se 4e Rusia shtela da napadne Saudi Arabela ako USA napadne Siria.....Mnogo pravilno,to4no taka trebva da bude.
59
20
 
6
 
! Отговори
Ахмед преди 10 години
Едно ще ви кажа никоя държава на света не разполага с ресурси и технологии колкото САЩ.Могат да нанесът удари почти на всякъде където пожелаят и имат сериозна военна техника извън самата си държава.Също така и времената се менят и другите се развиват но доколото им позволят,но няма как да контролираш целия свят.Ние тука коментираме но незнаем какво е истинската война да гледаш как умира близкия или другаря ти,но близките години и това ще дойде,никой неможе да избяга от съдбата!!!
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
predi tova mine prez nashia hubav parlament li4no she gi 4erpa:)))))
57
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щатите се включват във войната 4 месеца след пълното усвояване на промишленото производство на антибиотици. Помощта им е не за да спасят СССР, а за да намалят натиска над собстените си войски и за да си задействат икономиката. Намесват се чак след като обрата във войната вече е настъпил и е въпрос на време сталин да завземе цяла европа. По въпроса, че светът се е подобрил - я земи си прегледай пак записките. За последните 15 години щатите доведоха огромни региони до крайна нестабилност.
56
26
 
8
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Убиец на самолетоносачи ама само на думи. Като гръмне някой самолетоносач тогава ще го призная за убиец.
55
7
 
48
 
! Отговори
Башар преди 10 години
Мачкай западните плъхове,приятелю Путин !!!