Борисов командвал хората си по телефона

Нито един от министрите не е експерт, твърди лидерът на ВМРО
Обновена: 16 май 2011 09:49 | 16 май 2011 09:48,
37
Борисов командвал хората си по телефона
Красимир Каракачанов. Снимка: ВМРО

Кадровата практика на Борисов показвала, че той или избирал некомпетентни хора, които да командва по телефона, или безпрекословно верни нему хора.

Това заяви пред TV7 лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Според него, в листите на министрите няма нито един наложен като експерт, а самият Борисов казвал, че навремето Цветан Цветанов му носел папките.

Няма да има случаен човек за президент – или ще е много близък до премиера, или ще е самият премиер, каза още Каракачанов.

Според него било по-добре Бойко Борисов да се кандидатира за президент, тъй като бил "продаваемата марка" на ГЕРБ, включително и като добър спортист.

Лидерът на ВМРО съобщи още, че в момента в структурите на ВМРО вървяло обсъждане кого да подкрепят на предстоящите президентски избори.

Съществувала възможност да издигнат самостоятелна кандидатура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Аврамов преди 12 години
Со сигурност мога да потврда че Каракачанката е голям експерт поголям няма од него.Да бе, ама во какво?Во сабиране на парите на истинското ВМРО и беженците од Македония и слагане под взглавницата му.Експерт е жими агент Иван, да ми умрит ако лажам.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква отговорност ще му търсиш па ти? Боли премиера за отговорността и чест и такива глупости. Аз неща заклинания и благи думи и някаква си там отговорност, а нормална икономика и заплата. Бойко се оказа по-лош и от комунистите. Не вервах, че некой може да се *** повече от Станише, но е факт, разбира се пак стар кадър на БКП и УБО е, но айде. А на тебе, БОб ти пожелавам да си носиш отговорността, да си я гледаш и от бойковата отговорност и чест да живееш...
29
6
 
2
 
! Отговори
Боб преди 12 години
До 33,Защо промоти мозъци? Та аз искам Премиера да казва Аз това направих Аз онова направих. Аз това му харесвам. Щото след това като се тегли чертата няма да се чудим кой да обвиняваме...кой да съдим и кой да бием с камъни. Човек който поема отговорност трябва да оценява. А тоя е първия политик дет прави такова нещо. И за магистралите нз дали ще пише в историята но за този пожарникар ще пише че е бил първия политик с някаква чест който е поемал някаква отговорност за това което прави.43658
28
1
 
5
 
! Отговори
бг преди 12 години
И кое точно не е вярно, бе?! Всички знаем, че Борисов говори единствено в 1 лице единствено число - аз, аз, аз! Министрите му не са никакви министри, а първи чиновници. Каквото им каже - тичат да го изпълнят! И кметицата на София е така! Прав е Каракачанов, но понеже 3/4 сте с промити мозъци не може да видите, че Бойко се изживява като Живков - държавата това съм аз!
27
8
 
4
 
! Отговори
koko преди 12 години
Щом и тоя червей писна, значи ще се гласува за герб. Колкото повече ги гледам да реват, толкова по-сигурен ставам. До сега един, един нормален човек, с чисто минало не е тръгнал така явно както червените *** и децата им като станишев - човека приватизирал авиокомпания Балкан! Смърт за него!
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
знам със сигурност за найденов че е голям срам за ветеринарната професия.
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
samo se 4ydat koi i za kvo da napadnat
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kakto iska borisov da si komanda horata tozi kvo go barka koi kak si rakovodi rabotata
23
6
 
9
 
! Отговори
валери преди 12 години
Това бившо ченге си изкарва белия хляб само с ПЛЯМПАНЕ. Но не е луд който яде баницата, а който му я дава. За какво са ни толкова много партии. Издръшката на тези формални партии е за сметка на нашия статут на живот.
22
2
 
5
 
! Отговори
за 20 преди 12 години
Мънкидония била българска? Е била е българска.
21
4
 
7
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Агент на ДС!Създаден като противодейстие на Доган,а са от едно и също котило!С две думи-политически труп!
20
4
 
4
 
! Отговори
Dqdo Gosho преди 12 години
Hahahahaha.....Prismel se Hyrbel nad Shtyrbel!!! Nash karaka4an4o i toi golem ekspert se vadi.....ama mai samo na masa - na kifteta i kibap4ita s jylta limonadka hahahahahahahKato go gledam kak se e naklal.....dobre e zagladil gushata......Ekspert - gastronom!!!
19
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя пък е един експерт ....
18
12
 
23
 
! Отговори
pipi преди 12 години
Този мръсен ченгел хубаво беше изчезнал от хоризонта и сега пак се появи да дрънка простотии !
17
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каракачанов се зае с протести против монополите на ток ,вода газ,горива.Това ми харесва.Досега не е печелил избори,но никога не е късно,особено когато няма друга алтернатива.Ако се наложи задължително гласуване,тези дето са разочаровани от ГРЕБ,БСП,ДПС,ДСБ за кой да пуснат освен за Каракачанов?Можеби за АТАКА?Дали е сериозно а?
16
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВСИЧКИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ, ЧЕ МИНИСТРИТЕ СА САМО ЕДНИ МАШИ И ПИОНКИ НА БОРИСОВ КОЙТО ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЯВА В ОСНОВНИ ЛИНИИ.А НЯКОЙ МИНИСТЪР Е ГЪКНАЛ А БОРИСОВ ГО Е ПОДМЕНИЛ.
15
6
 
2
 
! Отговори
good night left side преди 12 години
А ти като си от факултето интересува ли те Вакарел.Макединия е българска.
14
8
 
9
 
! Отговори
goh преди 12 години
тоя е "малко" глупав :)
13
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво щяхме да правим ако нямахме истински експерти като Каракачанов.Само момент да се сетя в какво всъщност е експерт....
12
5
 
12
 
! Отговори
good night left side преди 12 години
Каракачанов се интересувал силно от македонския въпрос и правил много изследвания като студент именно заради тези си изследвания става интересен на тогавашното управление.А не като Първанката в Трети отдел.