Потвърдиха: Българин е сред жертвите на атентата

Това е шофьорът на автобуса, 36-годишният Мустафа Кисьов
Обновена: 19 юли 2012 08:54 | 19 юли 2012 06:27,
31
Потвърдиха: Българин е сред жертвите на атентата
Взрвеният автобус. Снимка: Булфото

Както Dnes.bg първи ви съобщи, сред жертвите на терористичния акт е и български гражданин.

Това е 36-годишният Мустафа Кисьов, шофьорът на взривения автобус, който е трябвало да отведе израелските туристи на почивка в Слънчев бряг, съобщиха от МВР.

Още по темата

В резултат на експлозията са пострадали 37 души. Те са били приети в болници в Бургас. Трима са били настанени в реанимация. По-късно един от тях е починал, именно това е българският шофьор

Към момента Летище "Бургас" е затворено, полетите са пренасочени към Летище "Варна".

На територията на аеропорта в Сарафово все още се намират 64 израелски туристи. Осигурени са им храна и напитки от БЧК, одеяла и медицинска помощ. В непрекъснат контакт с тях са представители на посолството на Израел в България.

Тази сутрин продължава огледът на мястото на взрива. Разпитват се очевидци, преглеждат се записите от охранителните камери в района. Провеждат се оперативно-издирвателни действия.

Повишени са мерките за сигурност в хотелите, в които са отседнали израелски туристи
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
митето преди 11 години
Ние пак оправяме света и службите ,и т.н.! Защо на народи от рискови групи се разрешава изобщо да излизат от страните си,а на други безобидни наций е забранено - примерно Българи в САЩ , само ако ти одобрят виза?
20
1
 
2
 
! Отговори
podopa преди 11 години
A kato e bulgarin kak taka se kazva Mustafa a ? Ili e s bulgarsko grazdanin a ? A moze bi tova e kamikadzeto a? Aman ot patrioti det samo pluiat pravitelstvoto
19
0
 
0
 
! Отговори
Marto преди 11 години
До 21 е коментарът ми.
18
0
 
0
 
! Отговори
Marto преди 11 години
Доста глупав коментар. Не знам какво общо има фирмата. Хората си вършат рутинна работа и си изкарват прехраната. Все едно някой да ти взриви колата и ти да си виновен. Не знам дали си виждал застрахователна полица в живота си, но там в повечето случаи ясно е написано, че застрахователите не поемат отговорност при форсмажорни обстоятелства като вийни и терористични актове. Тук си пописал колкото да не заспиш.
17
0
 
2
 
! Отговори
Мечока преди 11 години
Господа,Как да има ред и спокойствие в държавата като и за атентата пак Станишев ще е виновен.Аз не знам колко години му трябват на бате Бойко че и той да е сбърка, и да поеме отговорност.Че ние нали затова го избрахмве - да оправи това което предните не успяха. А той само като ученичка от отделенията се оправдава със Станишев. Аз не знам господа колоко време трябва да търпим такива съсипници на държавата.
16
1
 
0
 
! Отговори
X преди 11 години
Nasha rodna Bulgaria,za poreden pat se izlaga i e sram i pozor za celiq narod zashtoto nai mnogo strada!Samo tova ni ostana sega,da jiveqt horata v strah i ujas i da se 4udqt kude shte ima eksploziq sledvashtiq pat.Ne sprqha da govorqt za tezi izraelski grajdani,a zashto ne sa nashite sunarodnici,kakvo da kajat semeistvata im???Tapanari takiva,kak ne vi e sram,i premiera i toi ne se li vijda 4e ne e goden,ne zaslujava da jivee v Bulgariq dori!Izrael e nai konfliktnata durjava v Blizkiq iztok!!
15
5
 
22
 
! Отговори
КОКО преди 11 години
Не знам дали да съдят държавата, но фирмата трябва да бъде съдена - да си заплатят застраховките за живота на хората. Ще видите обаче, че не са си направили труда да застраховат своя шофьор! И са били предупредени от анонимен...Наистина превозвачите ни не ни осигуряват сигурност, влизат въоръжени по рейсовете, палят се автобуси, а сега и допускат в багажа и взрив...Да ги задължат багажа да минава през устройства като на аеропортовете... Бог да ги прости загиналите!
14
2
 
47
 
! Отговори
българка преди 11 години
Не зная какво сте съобщили ,но цяла вечер не чух медиите да говорят за загиналият шофьор.Мир на праха му!Той е БЪЛГАРИН и затова не си струваше да се говори за него.Нещастна България!!!!!
13
0
 
53
 
! Отговори
amanotbs преди 11 години
В Щатите терористите убиха 3000 човека за по-малко от два часа, въпреки че ги предупреждаваха години наред. Забравихте ли Испания и Лондон? Това са събития които трудно могат да се предотвратят. Какво искате, полицай до всеки гражданин? "Пейтриът акт" като в Америка (затвор без съд и присъда)? И после да опищите квартала че полицията ви дишала във врата.
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо името на шофьора е изписано с инициали, както изписват имената на престъпниците в акциите на МВР?
11
3
 
21
 
! Отговори
ив преди 11 години
Сети се мара да се побара в България се прави всичко много лесно само да имаш пари утре може и някои самолет да свалят.Хората по цял свят говорят за тероризъм и си охраняват летищата и всички ходове към държавата а в България се карат само кой ще управлява и кой ще може да краде най много
10
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо загина този човек?Защо няма сигурност?Роднините му трябва да съдят правителството!
9
3
 
17
 
! Отговори
ще си отмъщават преди 11 години
Въпросът е кога и как израелските служби ще започнат да си отмъщават на иранците на българска територия? Ще започнат ли израелците да взривяват иранци по нашите летища?
8
15
 
79
 
! Отговори
Яко преди 11 години
Бяхме предупредени от Израел за подобни намерения спрямо израелски туристи...Тогава Тиквата ни увери, че няма страшно, защото имаме изградена защитна система от дюнери...Извад: Всеки часовников механизъм издава звука "ТИК-ТАК, ТИК-ТАК". Българският часовников механизъм издава звука "ТИК-ВАк, ТИК-ВАк"...
7
1
 
44
 
! Отговори
отврат! преди 11 години
браво бе, най важното беше да напишете че вие ПЪРВИ сте съобщили новината!!! това журналистите се оляхте вече, че не се и усещате даже...!?!
6
5
 
105
 
! Отговори
Стефан преди 11 години
Българина наистина е с мюсюлманско име от Благоевградско село. Работил е като шофьор към автобусния превозвач. Снощи го чух по по БНТ, семеен с дете. Лека му пръст и нека тези *** по света знаят, че в БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ В МИР И ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ.
5
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По жалкия въпрос не е България кого да нападне, а с какво да го нападне. С не съществуваща армия, с мъже които не са ходили в казарма, с двата танка и единия самолет ....с какво ...недай боже едно военно положение да се наложи живи сме измрели
4
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шофьорът е с мюсюлманско име, но с българска фамилия. Явно е българо-мохамеданин. Да не решат сега ония ,че това е българска работа ?!
3
1
 
58
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Жалко за младия човек ! Прочетох някъде из нета ,че Израел щял да нападне Иран за да отмъсти за загиналите си граждани в атентата . А ,България кого да нападне за своята жертва !??
2
1
 
27
 
! Отговори
Свобода преди 11 години
СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ...А всички миски до прегракване повтарят подсказаната от палачите фраза, докато продават на мъртвите души оръжие:"Световен мир, световен мир, световен мир"... Кой е палачът.