M1A2 Abrams кацна на Летище "Бургас"

Танкът ще участва в учението на Ново село: "Бързина и мощ"
22 юни 2015 08:45,
296

Снимка: Facebook/US-Embassy-Sofia/

Единият от двата танка M1A2 Abrams на американската армия вече е разтоварен на Летище "Бургас". За това се похвалиха от посолството на САЩ в България на Facebook страницата си.

Още по темата

Първият танк е бил транспортиран от американската военно въздушната база в Рамщайн, Германия, до България с военно-транспортен самолет С-17.

Планирано е танкът да вземе участие в учения с бойни стрелби на полигона "Ново село", където ще се проведе "Бързина и мощ", което цели подобряване на бойната съвместимост и опознаване на машините на НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
cheking преди 8 години
kolko bg leva vlizat v bg terzor ot tesi ogromni ubiistveni orajia i drugi tovari i prestoia im v rbg?
114
10
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Колко плач се изплака и колко сълзи се изляха за два нищо и никакви танка. И то на наша територия. Какво, ние нямаме ли право да имаме танкове?
113
10
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До Анонимен Главният военен анализатор на Украинската армия е бил руски шпионин и вие се подигравате, че Украйна губи войната с Русия? А сещате ли се кво ше стане, когато сичките руски шпиони бъдат изритане от укроармията, па и от българската....
112
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКакво сега, Путин ще ни пусне аютомна бомба заради два танка ли? Това ли е славянското братство?
111
14
 
8
 
! Отговори
Austin Powers преди 8 години
Тези танкове са ясен знак към джуджето в Кремъл във коя сфера на интереси е България. Сталин се върти във гроба - ушанките се редят за визи докато гордите американци са посрещани със хляб и сол във София.
110
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СашоАрмата още няма собствено оръдие, нещо не си разбрал. Ползват старото, от Т-90.
109
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Сашо Не бе, Сашко, *** да поплачеш на скута на ***, кохозницата...
108
2
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
И аз трябва да се радвам на този мил факт? Не, мерси, нека Мони плаче със сълзи от щастие, аз - не! "Абрамсът" е добра машина, малко тежка, но е добра. Ако сравнявам с руските, ще кажа само едно - с този обеднен уран в бронята и боеприпасите явно на америте не им пука особено за тестисите на бойците им. И за левкоцитите, и за разни други неща. Докато руснаците не облъчват така техните, какво да се прави - демографска криза! А снарядите на 125 мм-то оръдие на "Армата" пробиват 1 м стомана. А?
107
1
 
1
 
! Отговори
Пако преди 8 години
168, тук сега да не е по-различно?!
106
4
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Американският окупатор ВЪН!!
105
8
 
1
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Бърже някой да му даде хапчетата на гусин Сидеров че започна да получава нервни тикове на лявото око горкия! И докато се дърпаме кой е по-велик , забравяме че във всеки случай България е тази която на края ще се окаже колатерална щета Еми продължавайте смело , нищо че на никой ме му пука какво ще стане с България. Най-лошото в това е че явно и на много българи не им пука.
104
6
 
9
 
! Отговори
Пако преди 8 години
На това Абрамсче такъв ще му го забода с РПГ-то....
103
7
 
6
 
! Отговори
до 161 глог преди 8 години
Кремалските водкажии така са подготвени че при евентуална война янките ще останат без самолети.Ракетите ще им бъдат унистожени още преди да им се отворят люковете.
102
3
 
13
 
! Отговори
някой преди 8 години
Бравос. С този колко точно станаха боеспособните машини на Територията ? 3 или 4 ?. Да припомним че днес се навършват 74 години от нападението на фашистките орди над Русия.5 и половина милиона армия. Приемането на този танк днес е сигнал към Москва -ей на вижте ни колко сме жалки и надупени към Сащ
101
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 157какви конфликти са те патили бе младежо? *** много руска ТВ гледате и виж докъде са ви докарали путиняците.То не бяха атомни бомби, па армати, па самальоти, па фашисти, па православни, па кой ли не ви пречи...
100
16
 
7
 
! Отговори
Пулимьот Глог преди 8 години
Кремълските водкаджии въобще не са готови за високотехнологична война. Нито самолетите им, нито хеликоптерите им могат да се противопоставят. Те никога не са воювали срещу дронове например. При евентуален конфликт, половината от летящите им перални ще паднат поради отказ на електрониката, докато преносими от обикновен войник ракети ще подпалят като факли танковете на императора ***. След това той ще си изстреля ядрените ракети, но те ще се взривят над Русия. Въобще война е необходима за да може руснаците да оттърват света от себе си.
99
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 131тва ушанките сте неспасяеми! Я се виж кво си написал - ПЗРК Верба стреляла с ядрени заряди :))) Само сърпове и чукове са ви у главите ламаринени!
98
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тия два танка ако поискат могат да завземат цялата държава ... Ама за кво им е!
97
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Odnoklassnikiконсерва, но на собствен ход. За разлика от арматата с хартиения купол и бурлаците, дето я дърпаха с въжета на площада :))))
96
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо да сме неутрални по отношение на конфликта, ние позволяваме на Вашингтон да се разпорежда тук, използвайки ни като инструмент в Студената война с Русия. Не е здравословно да осигуряваш поле за изява на една от страните в конфликта, за да вземеш участие във война, след която няма да спечелиш нищо, освен повече врагове. Как да го обясня това на безгръбначните мекотели, които допускат това?