Рашидов започва лъчетерапия, няма да го оперират

Министърът има полипи по гърлото и се лекува в Германия
30 окт 2015 22:17,
60
Рашидов започва лъчетерапия, няма да го оперират
Снимка: архив Булфото

Министърът на културата Вежди Рашидов засега няма да претърпи операционна интервенция в Германия на полипите в гърлото, които му откриха наскоро в българска клиника.

Още по темата
Но експертите в берлинска болница - едни от най-добрите в света, с които се консултира вече в продължение на почти седмица заради болките в гърлото, са го посъветвали след серията изследвания да започне лъчетерапия, пише ”24 часа”. Полипите не са безопасни за здравето му, макар и капсулирани.

Курсът ще е интензивен, а до Рашидов е съпругата му д-р Снежана Бахарова.

Министърът от известно време се оплаквал от болки в гърлото, което отдавал на синузит. Лекарствата не облекчават състоянието му, а Снежа го накарала да отиде на задълбочен преглед . Констатирали полипи в гърлото.

Веднага следва вариантът да се търсят още мнения и спешно заминават за Германия.

Това не пречи на министъра да е в течение на събитията у нас, макар да се води в отпуск по здравословни причини.

Доказателството е бързата му реакция по повод нахлуването на Волен Сидеров в НАТФИЗ, което определи като недопустимо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Избяга от реформата на Москов. Министрите сами доказват колко са слаби и вредни за България.
37
2
 
36
 
! Отговори
saki преди 8 години
Кво нещо е. За Стенли хората плачеха и се молеха, като се разболя от левкимия , а за Вежди само лоши коменари. Явно има защо хората да не го харесват.
36
1
 
39
 
! Отговори
БГ преди 8 години
В Пирогов са големи доктори. Искам да ги поздравя и благодаря. Два пъти ми спасиха живота. Един ден,когато стана ТИКВА ще позлатя болницата им, защото тези хора са СПАСИТЕЛИ. НЕКА БОГ ВИ ДАДЕ ЗДРАВЕ,МИР И БЛАГОДЕЙСТВИЕ.Видях как спасявате хора,лекувате всички и не гледате дали е богат или беден.Срамно е че са Ви превърнали в ПИСАРИ.СПОКО,КОГАТО ПРЪСНЕМ ТИКВАТА ОТ ГРОБ ЩЕ ОПРАВИМ ТОЗИ ПРОБЛЕМ.ОПАШКИТЕ ОТ ПАЦИЕНТИ СА ГОЛЕМИ И ВСИЧКИ ПСУВАТ ЗДРАВНИЯ МИН+$!#. НЕГО СЪЩО ЩЕ ПРЕМАХНЕМ. НЕКАДЪР
35
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То не бе пушене, пури, пури, а пиеньйе, краденйе, простотии, колко хора изгони пияницата. А краде, майката си трака. Върнаха му парите от КТБ и се кротяса. Господ не забравя. А Тикваров който направи народа на нищо с лъжи и измами, който жестоко го ограби, ако мисли, че е вечен се лъже жестоко! Защо не се лекува у нас пияницата, нали подобрява здравеопазването наркомана Москов? Тези избори показаха едно, разочарованието е огромно. Ще има бунтове, грабежа и измамите са пословични.
34
1
 
45
 
! Отговори
Без майтап преди 8 години
ЕЛАТЕ В БГ ДА СЕ ЛЕКУВАТЕ , ЧАКАЙТЕ 3 ЧАСА НА ОПАШКА И НАКРАЯ ДА ВИ КАЖАТ ЧЕ НЯМА НАПРАВЛЕНИЯ ;)
33
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бог вижда!А костов не си ли ги взе парите. Изгоряха само простосмъртните чрез които БНБ възстанови кражбите на фалиралата мафиото-фесовска банка.
32
4
 
35
 
! Отговори
и това се случва преди 8 години
Ако някой си мисли че грижите за лични сметки от милиони в банките е лесно, много се лъже. Вежди Рашидов е добър човек, но вместо на чист въздух да си рисува красотите на по кърджалийския балкан, той се захвана с политика, пари, власт, тлъсти и нездравословни храни, много тютюн и... от там иде белята.Парите за лечение да ги даде на някое бедно дете или старец и Бог ще му помогне да се излекува с гаргара от чеснов сок и сода бикарбонат.
31
7
 
39
 
! Отговори
ГЕРБ преди 8 години
До Анонимен 48"Може ли турчин да ни е министър на културата?"Може, да Ти е турчин министър на културата !
30
0
 
36
 
! Отговори
Ахмед преди 8 години
Джи Пи-то, после се самоуби........няколко пъти......за по-сигурно .Наръгала се с нож в сърцето, обесила се, качила се на 8 етаж на блока си и скочила .Спешна помощ дойде за 3 часа, не я видяха и я сгазиха с линейката .Били пийнали по-повод рождения ден на хирурга - д-р Касапов !Жалкото е, че на негово място, дойде друг фелдшер и продължи да прави издънки .
29
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може ли турчин да ни е министър на културата?
28
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що в Германия? И колко евро е масрафа?Що не се лекува у нас ?Да усвои едни 340 лв по клиничната пътека(3дни)Нека "източи" тия 300 лв от касатаНека ги "усвои"Все пак касата му дава 3 дни срок да "оздравее"
27
3
 
42
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
МНОГО ПИЕ И ПУШИ ,БИЕ ПОЛИЦАИ КАТО СЕ НАПИЕШЕ И ЗАСПИВАШЕ И ПОСЛЕ ИВО КАРАМАНСКИ ГО БАЗИКАШЕ.МУСТАКА МУ Е ЖЪЛТ НЕИЗМИТ НЕХИГИЕНИЧЕН...И ТОЙ МАСОН МУЛТИГРУПАДЖИЯ БЕШЕ...
26
4
 
46
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
КАКВО УНИЖЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ ДРУГОВЕРЕЦ ДА Е МИНИСТЪР И ТО НА КУЛТУРАТА.НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "КУЛТУРНИ " ДЕИЦИ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ СЪНАРОДНИЦИ?
25
1
 
42
 
! Отговори
уточнение преди 8 години
защото сте ми турили звездички имат предвид че си е взел парите от фалиралата корпоративна търговска банка в несъстоятелност, София, 1000, ул. граф Игнатиев 10, от която с помощта на цацаров бойко Орешарски дпс РБ, герб БСП и атака, както и БНБ, президента, америка за България под прякото ръководство на американския посланик фалираха банката и ограбиха 6 и половина милиарда на хората!
24
2
 
44
 
! Отговори
Бог вижда! преди 8 години
тоя *** си взе всичките пари от КТБ по най простия начин - върна му ги българската държава! прехвърли си вземането на Богомил Манчев, а той за компенсация получи още един договор с АЕЦ Козлодуй за 5 милиона с печална 4 мил и половина и готово! а вие плащайте скъп ток и се чудете защо е така!
23
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е що в Германия бе? Москов ще му помогне да му дойде реда по клинична пътека в 3та градска по-бързо.
22
4
 
44
 
! Отговори
кЪв е тоя преди 8 години
Разкарайте го тоя какво го завирате в новините мислите ли ,че на повечето хора им пука къде и от какво ще се лекува дъртия пи*ница.
21
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пожелавам на Рашидов да пребори коварната болест! Но имам едно въпросче! Защо г-н Рашидов не прибегна до услугите на българското здравеопазване? Вижте само до какви висоти го докара напоследък г-н Москов!Щеше да се възползва само от допълнителният пакет и с него под мишница директно отиваше в Малашевци!
20
2
 
50
 
! Отговори
деятел преди 8 години
Лечение в Германия от лош дъх от устата. За разтройство ще го закарат сигурно в специална клиника в САЩ.
19
2
 
45
 
! Отговори
TPE3BEH преди 8 години
Да ви разкажа една история за министърО на кОлтурата:Прибирам се от командировка в чужбина на 7 октомври, намирам се на летището във Виена.От няколко дни не съм чувал българска реч и търсейки моя гейт, дочувам нещи и що да видя:Веждито, с група лелки вървят срещу мен и той им пее на висок глас да чуят всички - "Я елате пиленца при батко, да ви пеем сладко сладко..."