Банско – зимен курорт номер 1 за руснаците

Струвало 4 пъти по-малко, отколкото в Швейцария
3 яну 2016 16:01,
51
Банско – зимен курорт номер 1 за руснаците
Снимка: Архив Bulphoto

Българският зимен курорт Банско е заел първо място сред зимните планински курорти, предлагащи най-привлекателните цени за любителите на семеен отдих.

Още по темата

За това свидетелства ежегодното сравнително изследване на 42 зимни туристически дестинации, проведено по поръчка на независимата агенция "Ипсос МОРИ", предаде Российский Туризм, цитиран от "Фокус".

На първо място в изследването е разположения в Югоизточна България курорт Банско. Едноседмична почивка в него, включваща престой в хотел, ски-пропуск, наем на снаряжение и вечеря с напитки, струва за четиричленно семейство само 124 хиляди рубли (3060 лв.) Това е четирикратно по-малко отколкото в най-скъпия в изследването швейцарски курорт Цермат, където семейството ще трябва да отдели 467 хил. рубли (11 500 лв.)

Банско не само е съхранило лидерството си сред най-достъпните планински курорти в Европа, но и поднася за туристите приятна изненада- стойността на седмичния отдих там е по-ниска в сравнение с миналата година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
11
 
! Отговори
Адмиралъ преди 8 години
Той Роско ромчето ще се бори с руската пропаганда
11
4
 
26
 
! Отговори
тя преди 8 години
В Банско ти свалят кожата и обслужването не е на ниво , а и сняг няма!
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Банско зимен курорт номер 1 за руснацитеМЕЧТИ.....МЕЧТИ.......МЕЧТИ.......
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С Бряг -лятото е все едно Банско- зимата Блъсканица и здраво пиене
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха...по-евтино било, кое точно - 56км писти за 60-ина лв(30 евро) при положение че в момента няма достатъчно сняг...за справка Зьолден беше открит за сезона преди 2 месеца с карта 20 евро....няма да обсъждам разликите, защото всеки нормално мислещ и знаеш знае за какво става дума! Освен това 6лв за Пиринско на Шилгарника не е ли множко Цеко????
7
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Защо сравнявате Лом и Лондон.В швейцария има има и доста по евтини курорти като например Мюрен или Савонин. Срвнявате един от най луксозните в света зимен курорт като Цермат с един приличен курорт на балканския п-ов. По този начин ппдвеждате потрбителя.
6
0
 
7
 
! Отговори
Me преди 8 години
Само едно малко уточнение. Банско е Югозападна България.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да дойдат на Пампоров, Банско е мега скъпо и се чака абсурдно дълго време да се качи човек до Шилигарника.На Пампорово е истината, най-готиният курорт за семейства.
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние не сме нито Швейцария, нито Австрия, нито Италия.Първо, нямаме техните природни дадености и второ и по важно, 45 години комунизъм ни върнаха в първобитния строй.Все пак постигнахме много и Пампорово и Банско са много приятни курорти и чужденците го оценяват.За Боровец не знам, чувал съм, че е по мутренска историята там.
3
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми да заповядат.Хейтърите ще се убият да ни убедят, че нямаме нито туризъм, нито производство, нищо не ни е наред.Основно хейтърите са мурзилажа, а ето, че техните братушки искат по нашите курорти.Това е сериозен шамар за хейтърите.
2
4
 
23
 
! Отговори
няма лошо преди 8 години
За всеки влак си има пътници и нищо лично,но нали се досещате ,че тези които могат да си разрешат да посетят Швейцария няма да дойдат у нас или ,ако го направят ще е за да видят за какво иде реч и надали ще повторят.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами щом се натискат ще им вземем парите