Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!

Момчето най-вероятно се е самоубило като е скочило от висок склон
Обновена: 22 юли 2017 15:03 | 22 юли 2017 14:46,
209
Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!
Снимка: Facebook

16-годишният Кристиян е открит мъртъв! Ужасната новина дойде на 14 ден от издирването на младежа.

Преди две седмици момчето бутна туристи с кола край Триград, а после избяга. Дни наред роднини, близки, приятели и полицията обикаляха района край селото с надежда да го открият, но така и не успяха.

Вчера операцията по издирването бе прекратена.

Още по темата
Тялото на Крис е било намерено около 14 часа днес от баща му и чичовците, които продължиха да го търсят и след прекратяване на спасителната операция, съобщи "Нова телевизия".

Трупът на момчето е намерен в гориста местност, вероятно се е хвърлил от висок склон. Най-вероятно става дума за самоубийство, съобщи кметът на Триград Цветан Славков.

Момчето изчезна след като блъсна със семейното "Ауди" четирима пешеходци в центъра на Триград. Туристите имат наранявания, но са без опасност за живота.

Крис е бил без книжка.

Момчето бе обявено за общонационално издирване. То бе търсено и в погранични райони и дори в селища в Гърция, но спасителите така и не успяваха да намерят следите му.

По време на търсенето майката на Крис обясни, че синът й се крие, защото вероятно е в шок. Тя предполагаше, че момчето ще се появи, когато престанат да го търсят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
10
 
22
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
кво стана ся, бяхте готови да го бесите на мегдана, а сега нещо се вразумихте.
110
4
 
23
 
! Отговори
Дим преди 6 години
За тази ситуация сме виновни всички ние някои с действията си други с бездействието си.Родителите мойе би са допусна ли грешки при възпитанието което е най важното.Но не те пишат статии и правят репортажи за недосегаемите престъпници и да ги превръщат в идоли за младите.Защото журналиста трябва да печели.Родителите не правят законите за престъпници.Те са просто жертва на своето овчедушие.Защото никой в България не се постара да осъзнае че неговия живот и живота на децата са в неговите нръце
109
10
 
25
 
! Отговори
a преди 6 години
Това можело да бъде моето дете? Не се заблуждавай, няма как да стане. По-скоро моето дете можеше да бъде блъснато от такова дете. Ако някое дете хване оръжието на баща си и почне да стреля над главите на съучениците си в клас за да ги изплаши без да иска да им причини нещо лошо, пак ли ще го наричате палаво? Съжалявам, че плати твърде висока цена, добре е всички да знаят, че това че тати и мама имат пари за кола и мотор, не им дава правото да превръщат децата си в летяща бомба.
108
6
 
25
 
! Отговори
Добромир преди 6 години
Искрени съболезнования към семейството и близките на Крис!Не мога да си представя каква е гледката, баща да намери мъртвия си син... Родителите не го били възпитали,полицайте не го намерили,медиите не го призовали да се предаде.И така да е, Какво?Търсите виновен, а виновни сме всички Ние! Но това не е от значение, защото този млад човек вече го няма! Мъчно и гузно ми е, сякаш аз съм отнел този млад живот. Нека Ви улесня!Не се карайте тук , а покажете съпричастност към момчето и пострадалите!
107
4
 
20
 
! Отговори
... преди 6 години
Съболезнования към близките,искам да се извиня за злобните коментари ,които написах последните дни. Призовавам за повече сдържаност, имайте предвид че една майка ще погребе сина си в затворен ковчег, даже няма да може да се сбогува за последно.
106
10
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
Ти си доволен , че детето заплати грешката , която извърши с живота си? Полицейски психолози - йок , кръв и зрелища да е доволна тълпата в твое лице 125. И се гордей, че си българин в казана.
105
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мда, става ми ясно, че тези които го наричат "горкото дете, което просто е сбъркало" са били същите като него като малки. Сигурно още са. Нормалните и възпитани деца не карат без книжка, не бягат от местопрестъплението и не се погубват сами от простотията си.
104
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пострадалите можеха да бъдат твоите деца. А ако ги беше убил, пак ли щеше да е за теб "горкото дете"?
103
17
 
18
 
! Отговори
1 преди 6 години
Това е дете измъчвано от чувство за вина.Погубен млад живот, защото обществото го заклейми и искаше кръв.Сега доволни ли сте?! Това можеше да бъде ВАШЕТО ДЕТЕ!
102
4
 
24
 
! Отговори
jjj преди 6 години
Супер абсурдно да го намерят родителите му ...след 14 дни търсене от други хора. Абсурд е и , че хората са го убили с коментарите си...това дете е жертва на родителите си.
101
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжа е! Родителите го крият за да не лежи!
100
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тц, тц, тц ... оффф... :(((
99
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Добрата новина 117За какъв престъпник става дума? Може ли дете на 16 да е престъпник? Истинските престъпници са уж порасналите като теб с психични изкривявания! 16 годишния е копие на ситуациата в България с занижено чувство за отговорност (от кой ли го е видят?) и безхаберие за последиците от това което върши! А престъпник е този който умишлено блъска хората! Абе чист ДИспансер "България" в който има най-много 10% нормални люде! Бог да прости момчето!!!
98
12
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е престъпник, престъпниците не се самубиват, те са нагли и пледират за невинност. Просто една уплашено дете... Аз му прощавам.
97
11
 
21
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
евала на момчето - човек винаги трябва да следва принципите си! и аз така бих направил дори и сега дори със семейството ми заради тежестта в душата си след извършената непростима грешка! ДАНО РОДИТЕЛИТЕ ДА СЕ ХВЪРЛЯТ И ТЕ ЗА ДА НЕ СТРАДАТ ЗАЩОТО ЛИПСАТА НА ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕЦАТА ВОДИ ДО ГРЕШКИ И СТРАДАНИЕ!отворете си очите мили родители - децата са олицетворение на вашия живот!!!!
96
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виновни са майка му и баща му! Те са хората които са му давали да кара и то това не е било единичен случай ами честа практика. Какъв може да е резултатът като дадеш на едно 16 годишно дете скъпа мощна кола!? Трябва да си много кух, че да не се сетиш/
95
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за детето! Можеше да израстне, като добър и отговорен мъж... Не пишете глупости и не назовавайте виновни...
94
4
 
17
 
! Отговори
42 преди 6 години
Наистина зловещо.
93
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основната вина е на коментиращите под статиите, които призоваваха към саморазправа.Точно заради тях с е е уплашил и отказал да се предаде.Те го убиха.
92
14
 
24
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Едни виновни има тука и тяхното име е: родителите!!! Те са си виновни, да се сърдят сами на себе си... да не се прави на ударен с мокър *** бащата, че видиш ли не му бил давал колата и друг път... айде сиктир, както ги беше бутнал тея туристи, така можеше и да ги изтрепе всички, не един или два са примерите в БГ с подобни случаи... разни лапетии да карат като невидели и белята е налице, тука само късмета ги е отървал туристите... а за келллеша или само хубаво или нищо... за това ще си замълча