Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!

Момчето най-вероятно се е самоубило като е скочило от висок склон
Обновена: 22 юли 2017 15:03 | 22 юли 2017 14:46,
209
Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!
Снимка: Facebook

16-годишният Кристиян е открит мъртъв! Ужасната новина дойде на 14 ден от издирването на младежа.

Преди две седмици момчето бутна туристи с кола край Триград, а после избяга. Дни наред роднини, близки, приятели и полицията обикаляха района край селото с надежда да го открият, но така и не успяха.

Вчера операцията по издирването бе прекратена.

Още по темата
Тялото на Крис е било намерено около 14 часа днес от баща му и чичовците, които продължиха да го търсят и след прекратяване на спасителната операция, съобщи "Нова телевизия".

Трупът на момчето е намерен в гориста местност, вероятно се е хвърлил от висок склон. Най-вероятно става дума за самоубийство, съобщи кметът на Триград Цветан Славков.

Момчето изчезна след като блъсна със семейното "Ауди" четирима пешеходци в центъра на Триград. Туристите имат наранявания, но са без опасност за живота.

Крис е бил без книжка.

Момчето бе обявено за общонационално издирване. То бе търсено и в погранични райони и дори в селища в Гърция, но спасителите така и не успяваха да намерят следите му.

По време на търсенето майката на Крис обясни, че синът й се крие, защото вероятно е в шок. Тя предполагаше, че момчето ще се появи, когато престанат да го търсят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина ние Българите със мисленето си заслужаваме да ни удари земетресение около 7 степен само тогава ще ни се променим мисленето и ще станем нормален български народ без злоба и завист
90
36
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие го убихте - всички вие, които през тези дни поствахте злобни коментари и призовавахте за кръв и линч.Вие го убихте.
89
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Киро кофражистаНа никой не му пука какво е било "през соца". Соца си отиде и няма да се върне, преживей го най-после!
88
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина ние Българите със злобното си мислене заслужаваме да ни удари земетресение около 7 степан само тогава ще ни се поправи мисленето и ще станем нормален народ без злоба и завист.
87
12
 
24
 
! Отговори
до 99 преди 6 години
Трябва да си много *** и лош човек, за да наречеш едно уплашено 16-годишно момче с лабилна психика престъпник! На тази възраст децата вършат *** неща, за да се доказват, но малцина са престъпници- изпечени и подготвени за престъпление.
86
13
 
2
 
! Отговори
до всички преди 6 години
в тоя форум сте само *** и чуркосмуци... ши въ иБъ до крак ей
85
9
 
26
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Ужас! Бог да го прости момчето. Направило грешка, КОЯТО НЕ Е БИЛА ФАТАЛНА! Хора сме, грешим! Нямало е умисъл, просто младо момче. Имаше някакви ***, дето го призоваваха тук в коментарите (помня го един г-н Димитров се беше писал) да бил постъпил с чест и да се бил самоубиел. Е, искам да ги питам сега: доволни ли сте г н у с н и създания? Наситихте ли се на зрелища? Що не се гръмнете вие?Искрени съболезнования на родителите, сърцето ми се къса, надявах се да се крие някъде при приятели :(
84
4
 
7
 
! Отговори
Гешо преди 6 години
Жалко , още един млад живот.Не го оправдавам но е жалко .
83
7
 
1
 
! Отговори
Варен Суджук преди 6 години
До Киро кофражистаТо и законите в Ирак бяха същите ама видя какво стана с БААС и Садам Хюсеин - ние да не сме животни бе защото държавата и Борисов се отнасят с хората точно както Садам тероризираше поданиците си!?
82
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
16 годишните дечица едно време ходеха по лагери, за да се научат на работа и да споделят опит и приказка с най-различни техни връстници. Разпасана работа е днес....
81
18
 
10
 
! Отговори
Justice league преди 6 години
Всеки ден умират много хора...Защо да ни е жал за един престъпник?Само за него писахте и нито дума за това как са пострадалите.Добре е майка му да разбере,че ако синчето и бе отговорно щеше да се предаде,да се извини на пострадалите и да понесе отговорност.
80
11
 
13
 
! Отговори
ДОТУК'- преди 6 години
само "неистини";1.Днес- откриват го кмета, бащата, чичовците.2.Дневник- идентифицира го нач. на полиц.упр.Смолян.3.24 часа- на входа на Дяволсо гърло- трупа СИЛНО РАЗЛОЖЕН.Нека журналистите да отпечатат ИДЕНТИФИКАЦИЯТА от съдебна медицина.Всяко тяло разложено може да "спаси' Кристян, за да не носи отговорност и да живее под друга самоличност НЯКЪДЕ.Ще чакаме ИСТИНАТА.А 5-те потърпевши- обезщетение, пенсии, рехабилитация- родителите са живи, Страсбург- на мястото си.
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След съобщение, че близо до изхода на Дяволското гърло се усеща миризма, натам са тръгнали бащата и чичовците. Трупът е силно разложен. Така твърди кмета на Триград пред Блиц. Дали е паднал или се е самоубил, не се знае.
78
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗДвП води самоубийства... Боже, Боже...Абе, философ, имаш човек, карал без книжка, блъснал пет човека и избягал от произшествието. Поне три обвинения са ти това.
77
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потресен, това казвам и аз - няма как да е бил в планината през цялото време и да знае какво става, без да вижда други хора, или само от телефона си да се осведомява.
76
5
 
18
 
! Отговори
hm преди 6 години
Жалко за детето, което е наистина още дете и основна вина имат РОДИТЕЛИТЕ !
75
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То затова си имаш родители - да те научат, че няма как да си бягаш от грешките. И да мислиш, преди да действаш. Вярно, всеки бърка, но за доста български родители възпитанието се свежда до "моето гардже е най-хубавото, то е непогрешимо".Това е най-точният коментар тук.
74
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига злословия!Само този,който не е бил дете и тези които нямат деца могат да коментират.На никого не пожелавам да е на мястото на родителите!Мир на праха на детето и съболезнования на семейството му!
73
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички искат справедливост, ама после се почва..."Абе, верно, помете седем човека, ама е млад е, знаете как е...""Абе, верно, сбил се с някакъв в дискотеката и го осакатаил, ама кой не е правил глупости...""Абе, верно, пребил приятелката си като куче, ама кръвта му кипи, млад е..."Но после, ако се случи на него, пищи до Бога в каква държава живее.
72
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А версия да са го подхлъзнали ?