Валери Симеонов за Бюджет 2018: Богата пица "Калцоне"

Тристранката започна обсъждането на парите за догодина
27 окт 2017 13:49,
64
Валери Симеонов за Бюджет 2018: Богата пица "Калцоне"
Снимка: архив "Булфото"

Бюджет 2018 е богата, добре аранжирана пица тип "Калцоне". Така описа проектът с държавните пари за догодина вицепремиерът Валери Симеонов. Той направи това по време на тристранния съвет, на представители на правителството, бизнеса и синдикатите обсъждат бюджета за 2018 година.

По същото време пред вратите на Министерски съвет се провежда протестно шествие на синдикатите с искане за повече пари за заплати догодина.

Още по темата

За следващата година се предвижда разходите на държавата да се увеличат с почти 4,5 млрд. лева в сравнение с 2017 г. Минималната заплата ще стане с 50 лева по-висока и ще е 510 лв. от 1 януари, напомня bTV.

Актуализацията на пенсиите се залага в средата на годината с под 4 на сто.

Предвидени са и повече разходи за образование, здравеопазване и в социалната сфера. Залагат се  също увеличения на заплатите на учители, военни и полицаи.

Бизнесът се обявява категорично против автоматичното вземане на решение за увеличение на минималната работна заплата и административното увеличаване на минималните осигурителни прагове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
32
 
! Отговори
ген. о.з. Суджуков преди 6 години
Пицата трябва да е само със суджуци и филе елена какво калцоне го гони тоз?
10
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бизнесът и синдикатите не постигнаха съгласие с държавата за "добре аранжираната пица" Бюджет 2018Така че татро-черкезо-монголина от снимката да си навре Калцонето знае къде.Долен гнусен лъжец и крадец.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бизнесът и синдикатите не постигнаха съгласие с държавата за "добре аранжираната пица" Бюджет 2018
8
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте натрапвали това плашило!Срам ме е този некадърен , незадоволен провинциален тарикат - невъзпитан и честолюбив, да бъде в управлението на страната!Не го уважавам, да му кихна на мнението!Това не е роля, ехоооо!Знаем , че си алчен за пари.Преиграваш!Специалист по всичко, д ърв...ен..як...
7
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, Боже, този селчуга, не знам защо направен за вице, показва едно, Пази Боже, сляпо да прогледа! Той, Суджук ефенди и Шкембе Воеводата да еманация на нашенската политика. Толкива му е кеф, че е премиер, толкова пълни гушка и се опиянява от властта, че и малкото му мозъче вече е заслепено. Виждат му се богати пици, пучове, предателства, непослушни журналисти, нагли бедняци които надигат глава и искат, само искат и нищо не дават. Ей, бедняци, толкова правим за вас, и за летците, кво искате бе?
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички тези мижави увеличения са предварително изядени, управляващите не виждат ли какво става с цените по магазините?!?
5
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пицата като на невдянков ли щее? С тези 20 лв. към пенсиите които даже не ги дадоха щото се направиха на ощипани невести на това ли му вика този пица калцоне? Имам познати които са гласували за ОП и всеки ден им псуват родата до 9-то коляно. Такива псувни не съм чувал от както съм човек. Ако долночифликчията не спре да подържа това правителство на следващите избори ще гледа парламата през крив макарон. Това му го обещавам 200 %!
4
3
 
28
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Кое му е богатото на пицата? 50лв за МРЗ? Под 4% за пенсии?
3
3
 
31
 
! Отговори
срам преди 6 години
Въобще не мога да си позволя да отида на пицария Срам - това са нашите управляващи
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баровецоооо Валериан ,аз не съм ял пица Калцоне скрийййййййй се
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери Симеонов за Бюджет 2018: Богата пица "Калцоне"Няма да останете гладни с кратуната безсрамници такива.