Улични хулигански речници се чували в парламента

Тонът на политиците – безобразен и недопустим
14
Улични хулигански речници се чували в парламента

Безобразен и недопустим е тонът в Народното събрание. Улични хулигански речници се втурват в публичното пространство. Това мнение изрази психиатърът д-р Любомир Канов, който коментира в студиото на "Денят ON AIR" изказванията през последните дни между управляващите партии.

"Става въпрос на важен сектор на държавата - секторът на правосъдието, прокуратурата, следствието. Един от най-големите хипопотами смята, че му се пада по право тази територия, а сега, когато ще трябва да избират регулатори, ДПС смята да вземе своето. Прозвуча голяма обида от главния човек в ДПС, който дължи своята позиция на хора, предимно с мохамеданско вероизповедание, неговата арогантност не приляга на ролята, която играе", анализира д-р Канов.

Според психиатъра "менажираният публично скандал е под всякаква критика" и е унизителен за всички избиратели.
"Има много примери за арогантност, добре забравени. Например - свалянето на правителството на СДС, "Боянските ливади", сараи. По въпроса за "дялкането" - "това е битка в блатото", смята гостът.

Д-р Канов коментира и т.нар. меморандум: "Биха могли да обяснят на своите избиратели лесно необходимостта от едно споразумение. Но дали е дорасъл политическият елит? Има и достойни хора, но тонът в НС нагнетява враждебност. Ужасявам се от власт, чудовищна отговорност е. Беше обяснено каква власт имат регулаторите, които трайно решават въпросите на обществото. Беше обяснено добре. Битката през регулаторите, да се вземат сектори в икономиката, е очевидна".

Малко българи свързват държавата със съдебната система, посочи психиатърът пред Bulgaria ON AIR. Убийството на Мартин Божанов и казуса със замесените имена на магистрати, д-р Канов нарече "страшна мрежа".

"Трябва да се адмирират честните усилия на всеки, който прави нещо добро", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Канов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Хахахаха :) преди 4 месеца
"Един от най-големите хипопотами смята, че му се пада по право тази територия..." За кой от всички става дума - Шиши,Толупа,Манев,Сачева,Ботокса,Теменужничка,Криптомир,Мравояд Тлъстогьз,Халил Халил... :) :) :)Щото в Интимната сглобка на Посолството на пръсти се броят тия под 150 кг живо тегло :) :)
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пълно Падение...направете тестове на депутатите за наркотици и алкохол.Който е неадекватен да не влиза там,защото взима неадекватни решения.От това деградират.
12
0
 
9
 
! Отговори
456 преди 4 месеца
В парламента е пълно с простаци и нахални индивиди със самочувствие без покритие!
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На времето се дугаросваха, сега не е по-различно.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен - Ами и те са от уличните политици, да не са професионалисти. Изключвам Манолова, но тя не държи такъв език. Досадна е, но поне говори по-нормално.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Йоло Денев, Бабикяна, Минеков , Маята да не бяха по - възпитани
8
1
 
5
 
! Отговори
ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА преди 4 месеца
НА УЛИЦАТА ТОВА Е РЕЧНИКА. ЗАЩО СЕ УЧУДВАТЕ. НАЛИ ГИ ИЗБРАХА ДА ЧЕГЪРТАТ, ПАРАПЕТА, СГЛОБКАТА, ДЕЛКАНЕТО... И. Т. Н.... ПП, 7/8,ВЪЗРАЖДАНЕ.....
7
0
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 4 месеца
Делян Пеевски в опита си да унижи и злепостави Христо Иванов, показа всъщност колко ниско е паднал той самия, ниска култура, простащина и липса на истински аргументи! Тежък случай!
6
0
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 4 месеца
Делян Пеевски удари дъното с просташки изрази, обиди и гнусни вулгарни епитети! Как е възможно такива про.ста.ци да са в Българския парламинт?!
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Aми naвaжeн жaproн, kakъв ga e?
4
0
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 4 месеца
В парламента е събрана най-голямата *** на обществото ,която иска бързо собствено си забогатяване за сметка на народа ,а боко е най-големият унищожител на държавата и народа , и докато е на свобода ще е все така !!
3
0
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 4 месеца
Д-р Канов е интелигентен и уравновесен човек. Заслужава да му се дава трибуна, защото говори разумно, а това днес е изключително рядко срещано сред изявяващите се в публичното пространство лица.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Че какво да се чува? Повечето влязоха там точно от улицата.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По-скоро на улицата говорят парламентарно!