Какво карат богатите американци?

Изследване разбива доста от митовете за елита на САЩ
Обновена: 9 авг 2012 16:55 | 9 авг 2012 16:54,
11
Какво карат богатите американци?
Toyota Prius C. Снимка: Toyota

Стереотипите за поведението на богатите хора в Америка бяха разбити от изследване на изданието TrueCar. То се постара да даде отговор на въпроса "Какви автомобили карат американците, живеещи в най-преуспелите райони на страната?"

Аналитиците от изданието са проучили избора на покупка на автомобил и неговата регистрация, благодарение на пощенските кодове в най-богатите райони на САЩ. Сред тях е и част от Манхатън, където средният годишен доход е $5.7 млн.

Досега повечето хора си мислеха, че богаташите там имат в гаражите си поне Bentley, с което да ходят на работа, и Lamborghini Aventador, с което да се забавляват през празниците.

Оказва се, че не е точно така. От изследването на TrueCar става ясно, че единственото, което съвпада с митовете за богатите американци, е че те не обичат коли местно производство.

В Калифорния например най-популярният автомобил е Toyota Prius, а в Манхатън залагат на Mercedes-Benz E-Class.

 
Луксозните кросовъри, които в САЩ са един от символите на престиж, са с най-много почитатели в провинциална Америка. Най-често SUV-машини се карат в Гринуич, щата Кънектикът, където живеят много пенсионирани вече богаташи. Град Медина, щата Вашингтон, пък е единствено място, където в първата десетка успяват да влязат миниванове и това са Toyota Sienna и Honda Odyssey.

Според главния аналитик на TrueCar Кристин Андерсън "най-важният признак на състоятелност при купувачите е загрижеността им към опазването на околната среда и затова те се насочват към Toyota Prius”. Което ясно показва към какво се стремят богатите американци.

Как изглежда първата десетка на предпочитаните автомобили в Америка вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: САЩбогаташи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
XJ преди 11 години
До 9Задължитено допълнеие са изпуснали "... към опазването на околната среда И ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА СУГРАЖДАИТЕ СИ И ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА..."Даже е нещо повече от виц - ПЪЛЕН ТАШ*К Е !
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според главния аналитик на TrueCar Кристин Андерсън "най-важният признак на състоятелност при купувачите е загрижеността им към опазването на околната среда и затова те се насочват към Toyota Prius. Което ясно показва към какво се стремят богатите американци.това е вица на деня :)))
6
0
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
100% истина
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Naistina v shtatite mnogo uvajavat toyota i lexus zaradi tova 4e sa mnogo zdravi i s moderni hibridi.
4
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ввъв всеки случай бракмата от снимката я карат само тоталните аутсайдери - Тойота и Хонда са олицетворението на посредствеността и бедността там и в бяла Европа разбира се!
3
3
 
11
 
! Отговори
А.В.Торът преди 11 години
Хеликоптери и самолети карат, иначе знаят да позьорстват с Tesla и Prius. Айде не на нас тия :)
2
3
 
7
 
! Отговори
Coco преди 11 години
Надути ***! Я ги питайте колко пари са дали за благотворителност вместо да се правят на еко и да ми носят изкуствени кожи и да карат ел.коли!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората знаят как са си изкарали парите бе ей, затова знаят как да харчат! Не като тука...