Как действат ченгетата в САЩ

Униформените обезвредиха шофьор на Ferrari, съдят го за $10 млн.
23 авг 2012 17:11,
64
Как действат ченгетата в САЩ
Снимка: AutoMedia.bg

У нас има неписано право - с лъскав автомобил можеш да спираш навсякъде, тъй като паяците избягват да вдигат скъпи коли. В САЩ обаче цената на колата и името на нейния собственик са без значение. Пред закона всички са равни и си плащат, щом сгрешат.

Такава случка се развива в Ню Йорк, САЩ, а главните действащи лица са гаджето на Стефани Прат Жулиен Шабът, неговото Ferrari 458 и служителят на полицията Феликс Ресио.

Всичко започва, когато полицаят решава да напише фиш за неправилно паркираната червена италианска кола. Вместо да приеме глобата, шофьорът й Жулиен Шабът решава да не чака и тръгвайки, минава с предната гума през крака на полицая. Следва зрелищно изваждане на Шабът от колата и арестуването му.

Случката не се разминава само с глоба. Живеещият в Куинс полицай решава да съди Шабът за нанасяне на телесна повреда, като му иска не по-малко от $10 млн. Адвокатите на подсъдимия обаче твърдят, че служителят на полицията Феликс Ресио се преструва и искът му е неоснователен. Нещо повече, според тях полицаят е действал ненужно грубо при ареста.


Кой е крив и кой е прав преценете сами като изгледате видеото в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: Ferrariглоба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е не мога да разбера какво против полицая имате в този случай. Ако богаташкият лигльо беше изчакал, щеше да плати $100 глоба и да си тръгне, а той реши да се прави на газарче и го нае****. Така трябва да действат полицаите, особено с такива дето карат мерцедеси, ферарита и т.н.
55
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако е некой черен кюнец като тоя на снимката не през крака да му минеш ами целия да го размажеш , това е черна тор негодна за нищо.
54
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1.amerkikanska prostotiq razbira se te kato nadushat pari i po4vat da se pravqt na murtvi edva li ne samo za da vzemat nqkoe milon4e2. *** 4erna ne e li vijdala evropeici i ne znae li 4e tuk v Evropa policaite ne biat za 6tqlo i ne6tqlo kato v durjavata na idoitite i debelacite3. i pak prosta negur policai v 6tatite kakvo pove4e ima da obqsnqvam..
53
10
 
2
 
! Отговори
тя преди 11 години
ДОКОГА статиите които се списват НЯМА да бъдат подписвани /разбирай да се пише името на "драскача" , за да си носи отговорност за такава манипулация. Апропо...ценгето вече е следствено за подвеждане на разследването и невярно представени факти от произшествието/ако това може да се нарече така . Разбрахте ли го това Драскачи????
52
11
 
4
 
! Отговори
тя преди 11 години
Така ,че моля не ЛЪЖЕТЕ и не приказвайте ,че полицаите тук са кой знае какво. Същите мизерници са си навсякъде. Престанете да гледате онези филми в които ,полицая е винаги добрия и "Служи и защитава " .
51
6
 
4
 
! Отговори
тя преди 11 години
Така е клипа е стар , а и го гледах по телевизията заснето от доста различни охранителни камери . Не е минал през крака му защото беше до самата врата и го бутна/докосна / с огледалото. На което полицая се чува как му прави забележка да натисне спирачката. Последва още едно бутване с огледалото и тогава брикета хвърли бележника на тавана на колата и се опита да счупи стъклото/страничното/на колата. След като не успя задърпа врата и след това и водача. Дойде и неговия колега и го издърпаха .
50
0
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 11 години
Надали не се *** Жулиенчо. Голям го извади, ама... Преди време имаше репортаж за някакви арабухи, дето бяха наспрели Фераритата пред Хародс в Лондон и ги бяха заскобили всичките до едно. С този тип беззаконие тук никой не се бори. Обясняват ни за някакви схеми, за кокаини, за ДС и др. А хората ги интересува да се движат спокойно на улицата без някоя мутра да ги утрепе (напр. оня Йоско с бронирания джип, дето го изкараха инвалид) и като се приберат да не им е избушен апартаментът. Ама...
49
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Преди време в Испания самият крал Хуан Карлос уличен полицай го бе хванал, че е паркирал неправилно... и той, кралят СИ ПЛАТИЛ ГЛОБАТА КАТО ПОП !!! А тек нашите ушеви *** не смеят да спрат краставия *** с незаконната каруца, влязъл в еднопосочна улица срещу движението... ама иначе големи претенции имат тумбаците и протестират и пият водичка и пушат цигарки за по-високи заплати !!!Вижте това видео, за да се убедите сами, че не ставате за нищо, *** мръсни !!!
48
8
 
3
 
! Отговори
baba преди 11 години
tazi varvarska,divashka usa e sram za choveshkata ciivilizacia
47
0
 
4
 
! Отговори
Койчо преди 11 години
до 47 Кошмар!!! - и квоо пречат на печервенелите другари да крадат с пълни шепи ? Тези поне са розови. Спряха ви кораба с дрога и се осрахте
46
0
 
4
 
! Отговори
Радо преди 11 години
До Кошмар!!!Хаха да бе, а преди тях да не би да нямаше полицейщина ? Сега дори има много по-малко от колкото преди 5-6 години...
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В титуба можете да гледате едно видео как полицей застрелват бездомник 46 пъти: Michigan Police shoots homeless man over 46 time. Може би не е добре да ви давам идеята да го гледате щото и без това само плюте американците все едно те са единствената причина за наште проблеми ама айде нещата не трябва да се крият.
44
0
 
25
 
! Отговори
АЛО преди 11 години
в германия съм виждал нашите / мутри/ как карат с колани направо ще се обесят/ не мажеш ги позна много са любезни на пешеходната пътека/ а в Румъния направо спират/
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шабът- Eвреин. Ченгето от Куинс- черен. Без коментар
42
0
 
28
 
! Отговори
МАТ преди 11 години
Плолицаят дейста сравнително спокойно,аз ако бях ...това малко п***** щеше да ми се напикае в ръцете.От клипа ясно се вижа че водача на МПС-то получава полицейско разпореждане /най-вероятно да изкючи двигателя и да изчака докато му напишат глобата/,малкия наглец всъщност си получи урока и едва ли 2-ри път ще се противопостави на органите на реда.
41
1
 
19
 
! Отговори
хасан преди 11 години
Ееееех божке ле, това дали ще го видя някой ден в банановата ни република, ако предположим че сме 100 год. назад, най-вероятно - не.
40
2
 
12
 
! Отговори
? преди 11 години
ako v bg stane takova neshto 1000 d*** shte podskachat na jaltite paveta vikashti policeisko nasilie :)
39
0
 
26
 
! Отговори
? преди 11 години
do 37абе умен когато пред теб стои ченге и ти пише фиш ти тръгваш ли с колата срещу него?ченгето му казва "стоп" а този продължава
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Taка ли?Козируваше на партийните босове и стоеше мирно.
37
0
 
18
 
! Отговори
на изток от рая преди 11 години
Лaйнoтo си го просеше, а полицаите си гледаха работата. Няма к'во толкова да се дискутира. А за обезщетенията и наказанията съдът накрая ще има тежката дума. Иначе и двете страни могат да си предявават каквито искания им хрумнат, не те решават обаче.