Звездата на "Бързи и яростни" загина в катастрофа

Пол Уокър е бил пасажер в колата
Обновена: 1 дек 2013 21:13 | 1 дек 2013 11:57,
70
Звездата на "Бързи и яростни" загина в катастрофа
Снимка: Facebook / PaulWalker

Пол Уокър, звездата на филмовата поредица "Бързи и яростни", загина в автомобилна катастрофа, съобщава The Guardian. Инцидентът е станал в събота, като 40-годишният актьор е бил пасажер в колата.

Според информацията червеното Porsche Carrera GT, управлявано от приятел на Уокър, се е забило последователно в улична лампа и дърво, а след това е избухнало в пламъци. Пристигналите на мястото на катастрофата полицаи са установили, че двамата мъже са загинали на място.

Инцидентът е станал северно от Лос Анджелис в събота следобед, докато Уокър е пътувал към благотворително събитие на неговата организация Reach Out Worldwide.

Пол Уокър снимаше седмата част на "Бързи и яростни". Той участва и в драмата "Часове", която ще има премиера този месец.

Още новини четете в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
варна преди 10 години
Paul WalkerВчераIt is with a truly heavy heart that we must confirm that Paul Walker passed away today in a tragic car accident while attending a charity event for his organization Reach Out Worldwide. He was a passenger in a friend's car, in which both lost their lives. We appreciate your patience as we too are stunned and saddened beyond belief by this news. Thank you for keeping his family and friends in your prayers during this very difficult time. We will do our best to keep you apprised on where to send condolences. - #TeamPW
59
1
 
6
 
! Отговори
July преди 10 години
Беше много симпатичен актьор. Много ми е тъжно, че така нелепо е загинал. Внимавайте на пътя, това е най-нелепата смърт.
58
1
 
4
 
! Отговори
фсб преди 10 години
ужас, горкия човек... лека му пръст... харесваха ми участията му..
57
0
 
6
 
! Отговори
er преди 10 години
Дори написани "на майтап" никаде по света няма да про1етеш такива коментари под подобна статия...!!!Дори и да не харесваш човека описан в нея.Гнусната *** живее твърде дълго
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 59 Къде е видя при положение че е изгорял???
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди малко видях снимки от аутопсията му в моргата,главата му беше цепната на две,направо покъртителна гледка,да не се случва на никой.:((((((
54
10
 
4
 
! Отговори
Nobody преди 10 години
Мдам, в онея филми на улицата главни герои са Ускорението и Инерцията. И 2-та тона желязо са 2 тона желязо, колкото и да са лъскави.Нещо не може да ми се обърне сърцето да ревна за джедайче, дето е разрешило на дебилното си приятелче-шофьорче да го вози като в електронна игра.
53
22
 
8
 
! Отговори
nerez преди 10 години
В негова чест ще се снима "Бързи и ***" . Аман от *** камикадзета. То ако си се избиват сами е добре но често страдат невинни хора които не искат да участват в инфантилните им простотии..... не ми дреме за холивуд и дебилските им филми и милионите им безумни фенове
52
12
 
24
 
! Отговори
K. преди 10 години
RIP Paul.Поредицата си беше пълна боза за простолюдието и извор на идеи за подражание на малолетни *** с пернишки тунинг и богаташки *** със скъпи коли. Да не си кривиме душата, филма си беше ***:) жалко за Пол, и всички които умират така, но рейсинга по улиците убива не само рейсърите, но и невинните участници в движението. Затва отивайте са рейсвате на пистите, а не пред блока в махалата. ***.
51
5
 
12
 
! Отговори
123456789 преди 10 години
Дано следващия fast and furious е посветен на него
50
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъжно е! Да заснемеш филми с такива каскади и да загинеш по такъв начин. Поклон:'(
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
:-(
48
0
 
28
 
! Отговори
УБЙЦИ и Самоубици! преди 10 години
В България умират по един стадион хора на година от дрифтове и несъобразена скорост!Можете да ги намалите ако шофирате разумно.Тука този филм е ретро защото няма други шофьори дето да се целат в пешеходците в целиятсвят само тука при наличие на пешеходец се дава газ дори на пешеходна пътека!!!!!!!!!
47
2
 
27
 
! Отговори
Моника преди 10 години
Избягах и няма да се върна в тая държава.... Как не ви е срам?
46
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми сигъ шъ гледаме Бързи яростни у гробищата...Или Кайма и купчина ламарини!Бързай Бавно!!!Това да не ти е Холивуд!Кисмет както пеят наще ***...
45
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това очаква всеки дето имитира тази поредица!И лицето рекламирало камел и мауборо умря от никотиново утравяне !Кой квот прай сам пада в него!Амин!!!
44
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До г 47Какво толкова се пениш бе, примитивни човече, още повече, че в повечето коментари с елементи на критика се набляга на престъпните продуценти, сценаристи и режисьори, които за да си пълнят гушите, правят такива автомобилни порнографии с БЯСНО каране, които стават модел за такива неосъзнати елементи като теб. Артиста - Бог да го прости!. Жанра, филма му и бясното каране са повече или изцяло от дявола! И не си помислил, че може да се върнат клетвите ти към теб!
43
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До маврут 23Много си прав за примера и внушенията!... Такива долнопробни филми по правило не гледам, но видях няколкото секунди от "култовия", които представиха в новините и бяха за някакво отвратително и БЯСНО изпреварване. Ако хората имат разум и съвест и не търсят само печалба, би трябвало от сега нататък към "култовия филм" да прикачат в началото или в края му снимка с раздробеното порше!
42
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички ще отидем там рано или късно. Разликата между хора като него, които имат благотворителни кампании, имат талант, и са добри и другите, тъпите хейтъри които злобеят защото знаят че с нищо не са полезни на света, е че в първия случай целия свят скърби, а във втория - че са забравени още на същия ден. Ако продължаваме с този манталитет, ще си заслужим съдбата..
41
11
 
8
 
! Отговори
ahha преди 10 години
13 човека на минута загиват само в САЩ!!!по-полека с трагедията ....