Поляк потроши заведение с танк

Водач на военната машина е собственикът на нощния клуб
8 юни 2016 20:02,
27
Поляк потроши заведение с танк
Снимкa: Ruposters

Собственик на нощен клуб в полския град Шубин се размина на косъм от трагичен инцидент, след като заби стара военна машина в заведението си. В нощния клуб протичала тематична вечер и той искал да осигури допълнително зрелище на посетителите, съобщава Ruposters.

Инцидентът станал в ранните часове на нощта, когато партито приключвало. Повечето от гостите на клуба били на паркинга пред главния вход, когато собственикът на заведението пристигнал със съветска военна машина - самоходната гаубица 2С1.

В желанието си да впечатли публиката, водачът на танка и собственик на клуба опитал да изцеди максимума от машината. В един момент обаче изгубил управлението и се забил в централния вход на заведението.

"Скоростната кутия се счупи и изгубих управлението. Радвам се, че няма пострадали", споделя собственикът.

Ремонтът на клуба вече тече, като бизнесменът твърди, че още този уикенд партитата ще продължат.

Собственикът на клуба няма да бъде подвеждан под отговорност за действията си, тъй като е разрушил личната си собственост, сочи информацията.

Видео от инцидента вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
следите остават преди 7 години
Ако е правена в Червен бряг,значи ли че има и българско участие?
15
4
 
2
 
! Отговори
До автора: преди 7 години
Последно! Това танк ли е или самоходна гаубица?!? Двете неща СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ!До коментиращите: Какво значение има каква е машината и кога точно е произведена, като в случая ПРОБЛЕМЪТ Е ИЗЦЯЛО В УПРАВЛЯВАЩОТО УСТРОЙСТВО, А НЕ В САМАТА МАШИНА! И аз мразя комунистите и СССР, АМА НЕ ТЕ СА ВКАРАЛИ ТАНКА/ГАУБИЦАТА В ЗАВЕДЕНИЕТО! НАПРАВИЛ ГО Е НЯКАКЪВ МАЛО-УМЕН ПОЛЯК!
14
2
 
1
 
! Отговори
До автора: преди 7 години
Последно! Това танк ли е или самоходна гаубица?!? Двете неща СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ!До коментиращите: Какво значение има каква е машината и кога точно е произведена, като в случая ПРОБЛЕМЪТ Е ИЗЦЯЛО В УПРАВЛЯВАЩОТО УСТРОЙСТВО, А НЕ В САМАТА МАШИНА! И аз мразя комунистите и СССР, АМА НЕ ТЕ СА ВКАРАЛИ ТАНКА/ГАУБИЦАТА В ЗАВЕДЕНИЕТО! НАПРАВИЛ ГО Е НЯКАКЪВ *** ПОЛЯК!
13
0
 
4
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
Ама как развърта турбината, бах тоя дизел! Песен за ушите! Ама шляxтича нито му зададе сийд, нито успя да го стопира, пияна работа. Ама като как си връткаше веригите на място и как си спираше май нищо не е строшил, театро разигра!
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9Айде стига плоски простащини по адрес на Русия! Аман! Що не отидещ да прилюбодействуваш с най-близките се роднини? ***!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 3 Това е САУ - Гвоздика (122,2 мм. гаубица ) и съвсем не е от 1969 година .Някои са били войници и знаят ,че не е танк и не е от 1969 и могат да работят със това .За сведение на тези, които никога нямя да видят танк докато са живи . Освен на филми.
10
0
 
7
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
Добра реклама си е направил.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В желанието си да впечатли публиката, водачът на танка и собственик на клуба опитал да изцеди максимума от машината."Един познат навремето така счупи скоростната кутия на Ситроена си след "Бързи и яростни". Понякога когато се надъхаш не мислиш и вършиш глупости.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 8 - да те англичаните и руснаците верно носят на пиене ама после трева не расте нито след едните нито след другите. Дано двете агитки не се насвяткат както те си знаят след мача в събота, че на франсетата ще им се видят по-страшни и от ислямска държава.
7
1
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Бас ловя , че се е случило едно от вмете неща:1.Искал е по навик да "пали гумите" и да прави дрифт.2.Тоя е от силите за самоотбрана, рекламирани тук, и на 3 водки и малко бяло е помислил , че Путин е нападнал Полша и е действал по тревога.
6
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако това се беше случило в Русия, собственика щеше да мине през клуба си, после да даде на задна да премаже персонала, публиката щеше да изпадне в див екстаз, щяха да останат да си допият водката и на следващия ден Путин щеше да раздаде медали на всички.
5
0
 
13
 
! Отговори
Камилар преди 7 години
И аз исках да впечатля съседите,като си асфалтирам терасата,но никой не се наеда качи валяк на етажа и така си останах без ефекти.А и не знам дали е разрешено-нали вече не можеш да остъкляваш,трябва да подадеш молба и строителен план,със съгласието на съседите,да чакаш 30 години да ти го одобрят и след това даостъклиш и асфалтираш оглозганите руини на собствеността си.А дотогава-я камилата,я камиларя...
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В желанието си да впечатли публиката, водачът на танка и собственик на клуба опитал да изцеди максимума от машината."Вероятно в този момент е осъзнал, че това не е рали автомобил, а самоходна гаубица.
3
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алкохол + поляк = на това на снимката.
2
2
 
31
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Това е машина от 1969-та, не е в "гаранция" както се досещаш. Поддръжката й зависи от собственика, в случая не армията, а частник. Вероятно акъла му е бил колкото твоя и си е въобразявал, че ще работи 100 години без ремонт.
1
0
 
32
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Гвоздика-та не е танк! Драскачи!