Скорост в кръвта: Български бизнесмен – горд собственик на Bugatti

Ваньо Алексиев, собственик на спедиторска фирма, платил ?2,5 млн.
3 юли 2018 16:30,
175
Скорост в кръвта: Български бизнесмен – горд собственик на Bugatti
Ваньо Алексиев; Снимка: Instagram

Българин е сред собствениците на една от най-бързите хиперколи на планетата - Bugatti Chiron. Спортното купе излиза в тираж от 500 бройки, като всяка от тях струва 2,5 млн. евро.

Една от колите е притежание на Ваньо Алексиев, собственик на голяма българска спедиторска фирма. За новата си придобивка се похвали самият той в профила си в Instagram, където позира до автомобила.

Bugatti Chiron разполага с W16 двигател, развиващ мощност 1500 к.с. По данни на производителя, хиперколата може да развие скорост от над 400 км/ч. Предшественикът на Chiron – моделът Veyron, дълго време държеше рекорда за най-бърз сериен автомобил в света, но миналата година постиженето му беше подобрено от Koenisegg Agera RS.

Самият Алексиев явно е любител на бързите и мощни коли, като в гаража му има още Lamborghini Aventador, както и първият SUV-модел в историята на Bentley – Bentayga.

Повече подобни новини четете в Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 78Смисъла на живота????Ти наистина си много *** ако търсиш смисъл в живота.П.П. А Ваньо най-веоятно е внук на активен борец от врачанските села дошли в София по партийна линия.На тъв и на Боко няма за какво да им завиждате.........И двамата ядЪт а не се хранят.
82
15
 
8
 
! Отговори
до 72 преди 5 години
А вие в коментарите сте започнали да повръщате пяна от ярост и завист................и за какво да му завиждаме ? 1 - къде ще вдигне 400 ? 2- да не го разходят където разходиха онзи адриан от горубляне ? ...................такива хора спокоен живот нямат.
81
8
 
46
 
! Отговори
л преди 5 години
кой ви каза че "Биомет" е превозваческа фирма !?основния "бизнес" на "Биомет" е внос на медицинска апаратура !"Биомет" е една от фирмите която източва Здравната Каса и "приватизира" болници !Богатито на този *** е купено с награбеното от нас !
80
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си го кара със здраве, но да не се самозабравя не само със скоростта, но и с това, че докато кара тази супер кола, някой някъде умира от недохранване. Че неговите служители също са хора и благодарение на трудът им той може да си позволи тази кола.
79
3
 
12
 
! Отговори
али баба преди 5 години
биомет ----------ТИРАДЖИЯ СЪС 1400-1500 ЗАПЛАТА ?????? ......ТОЙ Е , И ШОФЬОР,ДОКЕР , СЧЕТОВОДИТЕЛ И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ .......А ТОЗИ ТАРИКАТ СЪС КОЛА ЗА 5 МЛН........УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИТЕ НА ТВОИТЕ ПОДЧИНЕНИ.........ЗАЩО КРАДЕЛИ НАФТА ОТ ТИРОВЕТЕ..........ХА СЕГА ПОМИСЛЕТЕ СИ .......10-13-15 СТОТИНКИ НА КИЛОМЕТЪР ???????
78
3
 
31
 
! Отговори
к преди 5 години
аз пич зная един хотел в Слънчев Бряг, които го купи една от фирмите на Иван Костов за 29 000 марки, по онова време панелка в Люлин струваше 40 000 марки ...ето така се забогатява в България !
77
1
 
11
 
! Отговори
Спедитор преди 5 години
Скоро имаше една подобна статия-нигериец погребва баща си в последно поколение мерцедес с изкуствен интелект(не на патладжана,на колата).Около дупката се въртяха братчеди като от столипиново :) Пича е сглупил с фукнята,нищо добро не го чака май...
76
2
 
15
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Шеф на спедиторска фирма. Ми кажете ,че може да е шефа на Еконт или Спийди. Ко го криете
75
1
 
12
 
! Отговори
нн преди 5 години
С извинения, но прилича на един голям дръвник. Доно не съм познал, но има нещо тъмно в забогатяването му. Личи му, дори и с изцепката, вижте ме.
74
3
 
27
 
! Отговори
; преди 5 години
До хахаха"баща му е генерал от ДС - не го питайте от къде му е първия милион"от "масовата" приватизация .... че от къде другаде може да бъде ......мястото на тази гад е в затвора, обаче имаш ли кураж да се вдигнеш срещу тези гадове ?
73
1
 
29
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
баща му е генерал от ДС - не го питайте от къде му е първия милион
72
2
 
16
 
! Отговори
к преди 5 години
тоя на снимката е крадец на дребно и *** - изтупал се селския момък с Богати ...взимате 60 000 лева от евреите с 5.5% годишна лихва за 20 годинилихвата за 20 години е 38 000 лева !38 000 / 20 = 1900 лева на година !!!това е повече от данъци който плащате на държавата за година !!!!!евреите ви събират повече пари отколкото държавата - ЕТО ТОВА Е ГРАБЕЖ !!!!!
71
3
 
21
 
! Отговори
fair enough преди 5 години
човека изглежда има повече от предостатъчно-в такъв случай BIOMET ме изгубиха ,като клиент току що;)
70
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започнал е от нищото човека все пак. Тъкмо завършил и фирма си направил. Ама с баща ръководен кадър от ДС няма за заплата да работи, я. Простолюдието да му работи за 700 лева и задължително да си трае, че скоро ще излезе някой по-нов модел.
69
3
 
6
 
! Отговори
Който кара преди 5 години
Бугати, BMW I mercedes има проблеми с простатата ( важи за България предимно )
68
2
 
5
 
! Отговори
До 73 преди 5 години
Баш транспортна компания си е.Защо говориш глупости ?
67
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите не могат да се отърсят от бедняшкия си манталитет. Новобогаташи избиват комплексите си демонстрирайки скъпите си дрънкулки. Това означава, че бизнесът им не ги е превърнал в стойностни и умни хора. За лъскавите му вещи могат да им завидят само ония, за които смисълът на живота е първобитен и жалък.
66
2
 
23
 
! Отговори
Аха ха ха преди 5 години
Бугати и на фитнес се е опитвал да ходи даже, напрегнал се е за снимката, изпъкнала му една вена, значи вътре няма никой, браво, достоен е за статия
65
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСЕКИ СИ РЕШАВА КАК ДА СИ ПОХАРЧИ ПАРИТЕ! ЗА КОЛИ ЗА ЖЕНИ ЗА ЕКСКУРЗИИ ИЛИ ИНВЕСТИЦИИ. НА ТОЗИ ТИП МАШИНИ ГЛЕДАМ КАТО ТЕХНИКА, НО НЕ МЕ ПРИВЛИЧАТ ДА ГИ ПРИТЕЖАВАМ. НО МИ Е ИНТЕРЕСНА РЕАКЦИЯТА НА ХОРАТА! ЗЛОБА, ЗАВИСТ... БАЛКАНСКИ СИНДРОМ!
64
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
крадени пари на некво жалко г.рбераско същество