"Автомобил за просяци"... Американци се гаврят с Лада Гранта

Руският модел приличал на пластмасова играчка за деца
21 авг 2018 13:15, Красимир Ангелов
380
"Автомобил за просяци"... Американци се гаврят с Лада Гранта
Снимка: АвтоВАЗ

На страниците на социалната мрежа Reddit, в секцията за автомобилни новини, се появи пост, в който американците бяха помолени да оценят външния вид на обновената Лада Гранта. Очаквано или не, оценките на американците бяха повече от подигравателни.

Един от потребителите отбеляза, че моделът на АвтоВАЗ изглежда като "макет на автомобил" или "като пластмасова играчка за деца".

Друг беше изненадан от цената на Лада Гранта FL. "Наистина ли струва 5500 долара? Това автомобил за бедните ли е? ", пита той изненадано.

В отговор друг потребител обяснява, че средно руснакът печели 11 000 годишно, а един американец - 45 000, така че купуването на Лада Гранта в Русия може да се сравни с придобиването на Honda Accord в САЩ, но отбелязва, че това "далеч не е Honda Accord".

Като цяло, американците се обединяват в мнението, че Лада Гранта "изглежда както трябва да изглежда всяка евтина кола".

"В крайна сметка решихме, че това е играчка за просяците", пошегува един от коментаторите.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
5
 
8
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
До рускиняМоже и да са малко но български стоки по магазините в Италия намирам. Руски -никога!
257
0
 
17
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Защо ми цъкате минуси.Автопазара е разделен на ценови сегменти и когато се сравняват коли се сравняват с други от същата категория.Т.ъпо е да сравняваш Лада Дачия или Голф и Астра с коли на цена 70 000+.Между другото Гранта и Веста имат доста негативни коментари и от самите руснаци но за толкова пари това получаваш.Дачия Логан да не би да е по добра
256
7
 
15
 
! Отговори
дедо Цоко преди 5 години
Смеят се краварите, защото си мислят, че всеки може да си позволи Кадилак, Линкълн или Мерцедес. Между другото, Лада Гранта за такси или служебна кола е перфектна
255
4
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
"""Защото винаги са живели в къщи от трупи.""Да така е от трупи са с диаметър към 30 см и тези,в които съм влизал бяха тогава някъде на по 50 години.Трябва да подчертая,че не бяха от фазер и летви.Но всичко това няма нищо общо с колата.Аз не виждам защо някой се интересува от колата ,нима го карат да я купува.Пътувал съм през снега с Урал,на който имаше изследователска лаборатория направена по всички изисквания, ами нямаше препятствие за него
254
2
 
5
 
! Отговори
Шаман преди 5 години
До АнонименА Шевролет Матизь да не би да е кола за милионери.Що оня Вълка си купи френско Бугати а не американски Матизь.
253
3
 
6
 
! Отговори
рускиня преди 5 години
До мухахахНяма нужда да постиш нон-стоп. Твоя глупост е пролича още от първия постинг.Лошото ,че освен че ***, но и лакей. Надявам се по твоя логика "магазините се пукат по шевовете от български смартфони, телевизори и коли. "
252
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лада отдавна вече не е руска марка, така русофилите да не се напъват, а собственост на консорциума Рено-Нисан, цялата технология, дизайн, маркетинг и т.н. е техен. Лада е практически дискаунт бранд за Русия и няколко други бивши съветски републики. Да това е кола за бедняци, това е замисала, така ще бъде позиционирана и на пазара, нито е първия нито ще е последния такъв случай.
251
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В последните години всички модели на коли в щатите са с размерите на европейски мини-бус. Когато мине някоя нормална кола покрай тях, изглежда като играчка. Повечето шофьори, се виждат само от шията нагоре.А другото правило че ако можеш да си изплатиш колата в десетилетието в което я купиш, значи не е кола.Между другото Нива би по продажби Ландроувър във Великобритания през 2015.
250
0
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Цитат от сайта Инвeстор БГПоддоставчиците на Тесль:Притеснени сме заради забавени плащания.
249
19
 
16
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
Според руските ***:Ладичката е най-великата кола и пътищата на цяла Европа са пълни с нея. Е , тук-там по някое Пежо и БМВ за "цвят":)Европейските магазини се "пукат по шевовете" от руски хладилници, телевизори, печки, смартфони и проче битова техника:))Болниците в целия свят са само с руски скенери и ЯМР:)По летищата в света само Ту и Ил /Бойнг и Аербъс са фалирали:))))))))/В супермаркетите саамо здравословна руска храна без ГМО и консерванти:)))Правилно ли казах, тролчета руски?:))
248
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено, че основният автомобил за държава с името ***, е за просяци.
247
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До реалистМинимална заплата на ЧАС в САЩ е 7,25 $. В щата Калифорния е 11.00 $ ЗА ЧАС.. Повтарям -МИНИМАЛНАТА!
246
13
 
11
 
! Отговори
реалист преди 5 години
кои са тези американци, които печелят по 45 хиляди на година, след като заплатите им са смешни и те са предимно *** и са горди от себе си, ако могат да произнесат и напишат някоя и друга дума правилно. Всичко това е пропаганда да си мислим, че там е рая на земята и нашите вестници, понеже ги държът западняци, естествено, припяват.
245
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пък ше каеш, че руснаците не живеят в дървени къщи... То и идиомът да построиш къща на руски е срубить хату, тоест буквално да си насечеш къща. Защото винаги са живели в къщи от трупи. По-богатите, де... А другите в землянки.
244
7
 
14
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 249Явно си заспал някъде в средата на '80те.Не съм фен на Лада но тя по нищо не отстъпва на останалите кочини от този ценови сегментМного ще ми е любопитно ако мириканците направят кола за 5500 $ на какво ще прилича и с какво качество.
243
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До някойако се строши трябва да можеш да я отремонтираш с тел, клещи и женски чорапогащник -И кой те излъга, че точно тая лада можеш да отремонтираш с клещи и тел?
242
5
 
3
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
До 255Ти мен не ме мисли. Ако взема да описвам екстрите на колите които карам със сигурност 500 знака тук няма да ми стигнат:)
241
3
 
7
 
! Отговори
до 251 преди 5 години
До мухахахСамо да запитам с какви коли собствено производство може да се похвалиш? Чушкопек с собствена тяга? Още използваш външна тоалетна , а виж как се напъчил. Я беж да си смениш ***,че насмърдяват.
240
3
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
До анонименЕърбъса е с френско-американски Лиип.А и двигателите зависят от модела.Англия фалира.ахахахха
239
11
 
18
 
! Отговори
Hollywood преди 5 години
От личен опит : САЩ са едно *** в целуфан . Единствено само пътища могат да правят и то на ЗАпад, тъй като там природата е благосклонна. На Изток всичко е в дупки. Дървени, мукавени къщи, за които искат сума ти пари, колите им а ***. Буици и Шевита като влезеш вътре изглеждат луксознии ама след 20к мили всикчо започва да трака и бутоните се олющват. КАкво се произвежда в САЩ ? Нищо. Всичко е от Китай. Доста коли се правят в КАнада и Мексико. Да го лигавят сополив....-Сергей Брин кой е ?