"Автомобил за просяци"... Американци се гаврят с Лада Гранта

Руският модел приличал на пластмасова играчка за деца
21 авг 2018 13:15, Красимир Ангелов
380
"Автомобил за просяци"... Американци се гаврят с Лада Гранта
Снимка: АвтоВАЗ

На страниците на социалната мрежа Reddit, в секцията за автомобилни новини, се появи пост, в който американците бяха помолени да оценят външния вид на обновената Лада Гранта. Очаквано или не, оценките на американците бяха повече от подигравателни.

Един от потребителите отбеляза, че моделът на АвтоВАЗ изглежда като "макет на автомобил" или "като пластмасова играчка за деца".

Друг беше изненадан от цената на Лада Гранта FL. "Наистина ли струва 5500 долара? Това автомобил за бедните ли е? ", пита той изненадано.

В отговор друг потребител обяснява, че средно руснакът печели 11 000 годишно, а един американец - 45 000, така че купуването на Лада Гранта в Русия може да се сравни с придобиването на Honda Accord в САЩ, но отбелязва, че това "далеч не е Honda Accord".

Като цяло, американците се обединяват в мнението, че Лада Гранта "изглежда както трябва да изглежда всяка евтина кола".

"В крайна сметка решихме, че това е играчка за просяците", пошегува един от коментаторите.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В крайна сметка решихме, че това е играчка за просяците", пошегува един от коментаторите."Ама тази шегичка така е харесала на Красьо, че я сложил в заглавието!.....От самото начало в завода колата се позиционира като low cost.А Ролс-Райс не може да направи още самолетен двигател като вече остарелия АЛ-41Ф. Новите изтребители ще бъдат с "изделие 30".
317
10
 
8
 
! Отговори
Бай Ой преди 5 години
От матрьошките нищо не става!!!!
316
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пичовиии, вие до кога ще сравнявате *** с американците? Сравнява се нещо, когато има 5-10/% разлика!!!! Американците имат поне 5 пъти по-висок стандарт на живот, живеят в по-хубаво къщи, карат по-хубави коли, имат достъп до по-добра храна, до по-красива природа и т.н. и т.н. Рамките даже Байкал си превърнаха в блато!
315
3
 
8
 
! Отговори
Едо преди 5 години
Защо се занимавате с несъществени теми?ЗАЩОТО СТЕ ДУХОВНО ПРОСТИ. И НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЗА ДА СЕ ПОДДЪРЖА АМЕРИКАНСКИЯ СТАНДАРТ КАТО ЦЯЛО, СА НЕОБХОДИМИ 5 ЗЕМИ, А ЗА ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИЯ-3 ЗЕМИ? И НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ КЪМ 1ви АВГУСТ 2017г. , ТОВА, КОЕТО БОГ Е ВЛОЖИЛ КАТО ПРОИЗВОДИТЕЛЕН ПОТЕНЦИАЛ ЗА 1 ГОДИНА, ЧОВЕЧЕСТВОТО ГО ИЗКОНСУМИРА, А ПРЕЗ 2016 г. ТАЗИ ДАТА БЕШЕ 13 август. ЗА 2018 г. ДЕНЯТ НА КАТАСТРОФАТА БЕШЕ НЯКЪДЕ ПРЕЗ ЮЛИ. И НИКОЙ НЕ НИ ДАВА КРЕДИТ. И ЗЕМЯТА ЗАГИВА, И ЧОВЕЧЕСТВОТО - С НЕЯ. ОПОМНЕТЕ СЕ!
314
5
 
3
 
! Отговори
Anon преди 5 години
... от какво е крадната тази Лада? Друго не искам да знам.
313
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Макс и МорицБаща ви, хер Вилхелм Хауф, е достоен продължител на немската канибалска традиция в детските приказки. Нали помните как свършиха двамата палавника? Целта на тази "статия" е да се разлаят кучетата! Двадесет души дебнат ключовата дума "Русия" и стръвно се нахвърлят върху невинните лаптопи или телефони. Храна идва от там!Кого го интересува ФИАТ Дукато? Русия-а-а, ръфай, Гуджо мръвка!Пак добре, че вече не пишат за манивелата, за кюмюра, за огняря...
312
3
 
3
 
! Отговори
Бонобо до аноним 329 преди 5 години
Не мога да се обърна към теб с "пич", защото не си такъв, а и го намирам за неприлично.Виж, става ли да добавя -ко или пак ще е неприлично? Ами на хапчета съм, аз съм стар, суперстар, на моята възраст всички пият хапчета. И си попийвам, ама не много и само качествени неща - ракия от Поморийско, "Беленькая", "Белуга", когато ми подарят, бърбън с биография и скоч, стига да не мирише на пушек. Грешен съм, защо питаш?За разлика от теб, аз съм живял в Щатите. Янките завиждат на франсетата лудо!
311
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
продажбите ще решат дали е успешна то и на дачия се подиграваха преди време.
310
3
 
7
 
! Отговори
вгз преди 5 години
На мен ми харесва. Мисля да си поръчам една, но първо ще я тествам. :)
309
6
 
6
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Ако имаха такива щяха да спечелят виетнам сирия и афганистан, а не да ги отчитат като грешки на капитализма....
308
3
 
7
 
! Отговори
Чорк преди 5 години
Всеки *** , да си вземе по една такава ракета ! И да си се разпознават по улиците ! И ние тях ! А не да се крият
307
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре за 4500 долара си купете мерцедес за 1000 долара ще го поправите и ще се радвате на истински автомобил.Тия са още в соца в най-лошият смисъл.Дизайнът е на неуспяла дачия които на своя страна ползват най-неуспешният и евтин дизайн на рено който е отхвърлен при предварителните избори.Нали имаше филмче как ги правят.Жените са им красиви,природата също.Подводниците ги бива.Имат хубава манджа.Там пелмени,квас.Водката е на ниво.Останалото-много осторожно и по-добре недейте.
306
4
 
11
 
! Отговори
До 328 преди 5 години
Получават - 1%свръх богати. Другите са като мишка във въртележка
305
15
 
8
 
! Отговори
До Бонобо преди 5 години
Пич, пил ли си нещо или само хапчетата си? Французите освен свирките друго сносно нещо не са измислили. Много бъркаш ако си мислиш, че на американците Франция им липсвала. Тц. Точно колкото и Русията им липсва или ладата за 5 бона.
304
8
 
7
 
! Отговори
До 328 преди 5 години
Разликата е , че там можеш да си позволиш лукса да не ти трябват пари.А в Русия вчера приеха нова минимална цена за водката.Сравни сега
303
10
 
6
 
! Отговори
Интересно преди 5 години
Защо някои се правят на умни и се опитват да коментират колко получава американецът??? Какво като една трошка има $5500 стойност, а за някои американци тези пари били за три месеца за такса за детска градина. Защо същите тези многознайковци не се поинтересуват, че само коледните хонорари на някои са над милион долара. Това всезнайковците знаят ли го??? Помислете, някои какви пари получават за месец, след като взимат такива премии...хайде, мислете( ако мозъкът ви все още работи!)
302
9
 
6
 
! Отговори
Бонобо - 2 преди 5 години
..колорадски бръмбари, за да изяждат храната на българите. След това пробутаха ДДТ, за да изтровят природата ни. Няма да говоря за Дрезден, Хирошима, Нагасаки, Корея, Виетнам, ***, ориндж ейджънт, Гренада, Афганистан, Ирак...Край няма!А с тази подигравка целят два заека, освен Русия, и Франция. Червеновратите ненавиждат французите, ужасно им завиждат, макар че мечтаят да идат да видят и всичко хубаво е френско - френч онион, френч патейтоу. В USA почти не може да видите френска кола.
301
11
 
23
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
Тук е направо манифестация на деебили, които излизат от кожата си, за да защитават други деебильчета, които се подиграват с ...вещ! Обикновена утилитарна вещ! Защото можели да си купят по-лъскава. Но онези са ми ясни - сбиротък от раси и народи, обединени в едно голямо ООД с цел печалба. Но нашите не са ми ясни - да любиш горещо тези, които хвърляха бомбите по София и други наши градове и избиха > от 3500 мирни българи. А после пускаха играчки с взрив, за да осакатяват нашите деца! После пускаха
300
5
 
7
 
! Отговори
Само минавам преди 5 години
Че кога Кадара е била кола?!За Блядистанци става
299
7
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Демек американците се гаврят с продукт на нечий труд!?Това не говори добре за "безценностите"им,сигурно затова така често се стрелят.