Кои са типовете шофьори, които са най-големи дразнители на пътя?

Някои от тях са агресивни, други разсеяни
29 мар 2021 17:45, Нели Христова
81
Кои са типовете шофьори, които са най-големи дразнители на пътя?
Снимка: БГНЕС

Мнозина от нас прекарват доста време зад волана на автомобила си, като шофирането може да бъде както доста приятно преживяване, така и доста стресиращо. Второто зависи от условията на движение и, разбира се, от другите шофьорите на пътя. Честно казано, сред тях има хора, които ни изнервят допълнително.

Някои от тях са агресивни, други разсеяни, а трети просто изглеждат не на място. И това допълнително ни изнервя, като може да ни развали настроението дори в един прекрасен ден. Кои са типовете шофьори, които най-много ни дразнят на пътя?

Любителят на телефони

Този шофьор е опасен както за себе си, така и за околните. При това най-застрашаващи безопасността са тези водачи, които непрекъснато пишат съобщения на телефона си. И лошото е, че те самите не го осъзнават и съответно не го признават.

Избухливият

Дори и не си помисляй, да го засечеш на пътя. Той ще вика и ще ви кълне, като вероятно ще спомене и вашите роднини. Може дори да опита физическа саморазправа, ако му се отдаде подобна възможност.

Състезателят

За тези шофьори животът е състезание. Те искат да стигнат първи навсякъде - до магазина, до работата, до училището на децата. Готови са дори да рискуват всичко, само и само да не бъдат изпреварени от някой друг.

Диджеят

Тези шофьори имат озвучителни системи в автомобилите си, които биха били по-подходящи за клуб. Те смятат, че всеки ще оцени музикалния им вкус, когато чуе любимите им мелодии, които обикновено гърмят с пълна сила.

Проблем с паркирането

Проблемите с паркирането са наистина досадни. Можете да загубите доста време, докато чакате някой да намести колата си на паркинга. И това, само защото някой не е отделил няколко часа за да се упражнява и научи.

Възрастният

Повечето от тези шофьори обикновено карат по-бавно от останалите и това също може да ви изнерви. Възрастните водачи понякога стават причина за забавяне на трафика, защото вече не се чувстват уверени зад волана и това кара мнозина да ги мразят.

Неспазващият дистанция

Една от най-досадните категории водачи на пътя. Те искат да се уверят, че шофьорът пред тях знае, че много бързат и карат плътно зад него, без да оставят дистанции. Освен това, искат да знаете, че те могат да шофират бързо, докато вие сте много бавни.

Още по темата четете на сайта на Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Има много *** лакмус тест - ако носи тр лична карта е дразнител. Не само на пътя
49
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БалъкАууууууу колко си смело зад монитора...
48
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-дразенищите шофьори са охльовите и имат навик да се събират на групички.Оня ден карам зад един, който между два близки града кара с 50, викам си ок, просто си кара градско човека, продължавам след него, няма да го изпреварвам, влиза в града и продължава с 30 ... е, ами изпреварих го!Един пловдивски голф, ме изпреварва на междуградски път, предполагам с около 160-180 км/ч, видях, че ме "разби", след което намали дотолкова, че тежкотоварния камион пред него изчезна зад хоризонта.
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най опасни са тези, които са пияни или надрусани. Другите има правя път да минават и заминават. Дали ще са бързаци, дали парещи, ако има възможност им давам път. А тези със силна музика са най готини слушам музика на аванта.
46
11
 
7
 
! Отговори
Балък преди 3 години
На тия,, Ибухливите" ВИНАГИ им давам възможност да опитат саморазправа и ВИНАГИ рязко им минава мерака да се пробват. Даже в повечето случаи гледат на другата страна и се правят на разсеяни. Що така не знам?
45
3
 
13
 
! Отговори
Николина преди 3 години
Аз имам две случки с двама различни души - един си провери Фейсбука на магистралата с една ръка на волана, друг спря в аварийната лента, за да отговори на съобщение по Вайбър. Беше ми първо и последно качване и при двамата.
44
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-дразещи са нервираните джигити дето само напират да изпреварват на тесни пътища, въпреки че карам с 10 над ограничението. Като видя такива зад мен веднага спирам да си давам зор и се закотвям твърдо на ограничението, ако ще и километър опашка да стане зад мен. Няма да си рискувам живота заради някакви незадоволени нерваци, я.
43
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На такива като "Неспазващият дистанция" обичам да им набивам спирачки и да ги бавя на места където няма начин безопасно да ме изпревари.
42
2
 
9
 
! Отговори
edu преди 3 години
най- опасни са неадекватните шофьори.. мое лично мнение де..
41
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България, понятието шофьор на БМВ е събирателно, за най-дразнещите черти на каквото се сетите. Това си е клинична диагноза. Не мога да си обясня, защо точно тази марка упорито се свързва с имидж на лошо момче, който всички ***, пубери, ромеи и всякаква изметт, упорито се мъчат да си припишат. Много се съмнявам тези германски коли коли със съмнителна техническа надеждност да имат такива магически свойства, та редовно ниват ползвани като удължители на някои мъжки органи.
40
15
 
4
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Анонимен 38 - о, ти си цивилизования, ерудирания и т.н. нов умен и красив... Провлачи зад себе си безпричинно колона, и в тази същата "бяла държава" за която говориш няма да те бавят въобще. Хората уважават личното си време. Ограниченията са за това - да караш в тях, а не с много по ниска скорост. Интелигент!
39
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко с джипката. Не искам да го гледам повече.
38
19
 
6
 
! Отговори
RS 6 345км/ч преди 3 години
Височки ли са ви глобите, продънени джобчета? Затова при ограничение 50,минавайте с 40,че много скъпо.
37
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-дразнещият тип шофьор е "шофьор на BMW". Този тип шофьор комбинира всички останали типове в един.
36
6
 
16
 
! Отговори
У преди 3 години
Мене пък миналата година ме глобиха 213лв с намалението от 30%(глобата е 300лв) и оттогава карам по знаците. Постоянно ми светкат, дюдюткат, показват пръсти, отстрани изглежда смешно, все едно аз съм смахнатия, че карам с 60км/ч, а хората бързат, бъразат
35
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждам, че и в коментарите са се проявили част от най-дразнещите шофьори. Мен лично ме най ме дразнят шофьорите, за които ограниченията на скороста не се отнасят, щото те са басипичовете извънземни. Ако някой кара с ограничението, нащия моментално го обявява за басильольото, който му прави колона и му пречи да се изреже с баварецо, та всички да ахнат какъв е алфа мъжкар.Същият този алфа, в момента който мине границата с някоя чужда държава, моментало става по-нисък от тревата.
34
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От известно време, ми прави впечатление, че са се навъдили една нова порода шофьорини със шкодички, обичайно до пет годишни, каращи като бесни, без да се спазват никакви правила и закони,само газ на дръгела чешки Нещо средно между голфаджия-алфист, взел назаем петстин коньовуту бенве на приятел.
33
8
 
6
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Мозък в болничен - въобще не говоря за това. Говоря за "батки" в лъскави Баварци които пречат умишлено, приемайки се за недосегаеми. От друга страна и ти ако бавиш движението "без да ти пука" скоро ще те засърби това на което не ти дреме. Или ще получиш нов "хардуер" в багажника под формата на някой изнервен колега. Носиш си глава на раменете - твое си е решението.
32
7
 
2
 
! Отговори
Има Масови убиици преди 3 години
Експерти да огледат филми с обсебени с холограмни оръжия водачи превишаващи скороста с десетки километри в час.Около най бесните се вижда ясно обемно обсебващ масов убиец .като белезникав облак около автомобила.
31
10
 
1
 
! Отговори
Аман от терористи преди 3 години
Терористи ползват нарочно монтирани тежко терористични обемно обсебващи оръжия за мръсни експерименти.Доказано терористични съоръжения има вградени в талоните на автомобилите вкл малък и голям.Наблюдават се обемно обсебващо блокиращи мръсни експерименти вкл като снимания с камери джип убиец на Милен Цветков Бог да го прости.Обсебващи водача манипулиращ обем се ВИЖДА ЯСНО.Тестове преди години доказаха как се озверяват водачи с нагло престъпни подобни съоръжения .