Ще изкупи ли българинът наводнените коли от Западна Европа?

При покупка да се използва компютърна диагностика, съветват експерти
28 юли 2021 22:15, Анисия Иванова
77
Ще изкупи ли българинът наводнените коли от Западна Европа?
Снимка: БГНЕС

Наводненията в Германия, Италия, Белгия и други държави от Западна Европа нанесоха сериозни щети на голям брой автомобили, някои от които бяха напълно унищожени.

Много от пострадалите от бедствията превозните средства съвсем скоро ще се появят на пазарите в Източна Европа, прогнозират експерти.

Още по темата

Заради проблема с чиповете производството на нови автомобили намалява, а това води до търсене на употребявани коли, особено такива на по-малка възраст.

Купувачите трябва да бъдат внимателни, тъй като се очаква търговците да се възползват и да се сдобият с "удавени" коли, които ще бъдат възстановени възможно най-бързо и ще бъдат пуснати на пазара. Най-добре е при покупка на кола да се използва компютърна диагностика, съветват експерти

Повече по темата четете в Automedia.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
31
 
! Отговори
Горубляне преди 2 години
Само тия двете дет са на снимката, кат минат през Пешо и моа изкарам от тях поне 8К кинти. Чисти 8К. И така ще стане. Дайте ги насам, *** купува всичко, само 3 леа надолу да е и си мисли че е на далавера. Аз ви казвам - от това което се вижда на снимката, моа изкарам поне 8К. И сега така ги гледате, след седмица ще са светулки и на пазара. Хахаааааааааа
7
4
 
29
 
! Отговори
Дебора преди 2 години
Де са тея возила, да ги дебна, не мога да спя докато не си купя такова наводнено на далавера супер изгодно със заеми на изплащане и като го ползувам 10-на години още ще го пробутам и продам на още по-големи мизерници от мене в България, които ще му се радват на возилото поне още по 10 години.
6
3
 
32
 
! Отговори
От Горубляне преди 2 години
Дядо Дитрих е возил баба Хайнке до Лидъла с тази...
5
7
 
31
 
! Отговори
100% преди 2 години
Ганювеца е първи стане ли въпрос да се удря кьоравото. Гледай вика, такива вървят двойно по-скъпо, този ахммак е пуснал на половин цена. Гледам аз, пише наводнена. Но нашенеца намира решение за всичко. Ще я вземе, суши, продухва, само и само да подкара нещо, което не може да си позволи на половин цена. Сигурен съм, че повече от полвината ще се озоват тук. И някой ще се радва за една вечер как е ударил джакпота. В главите им не протича мисъл. Защо някой ще продава нещо, което върви за 30, за 15?
4
8
 
28
 
! Отговори
Ами гъбички бактерии преди 2 години
По тези коли са полепнали всякакви нечистотии. Явно в Българина се корени клошарската душа на роб и на човек трета ниска категория задоволявайки се употребявани стари неща и хранителни и всякакви остатъци от чужбина като истински и горди Българи клошари с *** манталитет.
3
6
 
67
 
! Отговори
Ихаа Ахуу преди 2 години
Българите всичко изкупуват на далавера. Държавата ни е пълна с тузари и мизерници, които са готови бъбреците да си продадат само и само да се правят на тузари с разни употребявани, рециклирани модели коли и скъпи телефони, които изплащат с години на кредит. Голяма работа и голям снобизъм върлува из България. Селяния до шия и комплексарщина.
2
1
 
43
 
! Отговори
Асан преди 2 години
На 40 градуса жега отдавна са изсъхнали
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ще.