Служител на НСО блъсна полицай

Инцидентът станал, докато униформеният извършвал проверка
1 окт 2010 09:45,
127
Служител на НСО блъсна полицай
Снимка: Булфото

Служител на НСО блъсна с колата си полицай, спрял за рутинна проверка друг шофьор.

Инцидентът станал снощи в локалното платно на булевард "Цариградско шосе" в столичния квартал "Младост", съобщиха от МВР.

28-годишният полицай Ангел Ангелов е спрял за рутинна проверка шофьор на лек автомобил "Фолксваген Голф".

Униформеният тъкмо взимал документите на водача, когато друга кола се ударила първо в спряната за проверка, а след това връхлетяла върху него.

От удара служителят на реда изхвърчал и паднал на пътното платно. Колегата му от автопатрула веднага извикал линейка, която да откара ранения в Окръжна болница.

Директорът на Националната служба за охрана Димитър Димитров потвърди, че вече е бил информиран за случая.

Той обясни, че Михайлов е служител от охраната на резиденция "Бояна", но когато е станал инцидентът, е бил в почивка. Той се е движил с частен, а не със служебен автомобил.

"Не е забелязал полицая. Служителят на НСО е закачил леко колата и доколкото аз знам като информация, с огледалото е закачил полицая. Полицаят е натъртен. Служителят е бил в болницата при полицая докъм 1,00 часа. След това се е прибрал. Днес трябва да е на работа", обясни Димитров пред "Фокус".

Още по темата

На служителя на НСО е взета кръвна проба, която показала, че той не е шофирал след употреба на алкохол.

"Това е инцидент от частен характер. Ако трябва някой да му търси отговорност, това ще са органите на КАТ и евентуално, ако е нещо по-тежко – прокуратурата. Но по отношение на службата няма как да вземем мерки, след като не касае някакви служебни взаимоотношения", коментира още Димитър Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
3
 
! Отговори
* преди 13 години
Че и тези от НСО карат като бесни карат-но че и полицаите не спазват никакви закони това е публична тайна така че нека си се разбират те кой крив кой прав защото почти никого тия от пътна полиция не включват светлини когато са В ЗАСАДА в тъмната част от деня така че не се знае дали и сега случаят не е такъв
121
2
 
1
 
! Отговори
555 преди 13 години
Пак добре че този път е разбрал че има произшествие защото миналата седмица даже НЕБЯХА РАЗБРАЛИ че са предизвикали ПТП.А ген.Димитров да спре да им измисля оправдания а да си прочисти редиците защото утре може да го блъснат него или някой негов близък и тогава ще пее друга песен.И накрая нека побликуват в сайт откъде ще менават с служебни и лични коли за да се разчиства пътя,тротоари след като са богоизбрани и за тях няма закон за пътищата.
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ейййй.... пак се измъкват тия от НСО.
119
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Bravo Bravo
118
4
 
8
 
! Отговори
дгдф преди 13 години
и двете структори мафиотски!!!!!
117
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И между гестапо и абвера е имало конфликти,нищо ново под слънцето.
116
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОБИКНОВЕННО ПТП , НИЩО ДРУГО,КАКВО СТЕ ЗЯПНАЛИ -ПОЛИЦАЙ , СЛУЖИТЕЛ НСО
115
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
я сум хейтур
114
5
 
0
 
! Отговори
xaxa преди 13 години
ами седни си с гоце на ученички, тогава!
113
3
 
0
 
! Отговори
s...v...eetanof преди 13 години
a be o6te ne sam sednal kva rakiq kvi dqvoli
112
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Такова нещо може да случи само в управляваната от мутри и милицонери Чалгария-*** - най-абсурдната страна на света с най-смешното и нелепо правителство. И с най-овчия народ - без това няма как да стане.
111
3
 
6
 
! Отговори
xaxa преди 13 години
ти на колко ракии си бе нсо? Фактът си е факт, или сега пак ще накарате милицая да си самопризнае?
110
4
 
0
 
! Отговори
s......v...eetanooof преди 13 години
a be toq tapynger za6to e begal v nasre6tnoto i to sre6ty nso
109
4
 
1
 
! Отговори
Номера на Китайката преди 13 години
Не е голяма работа. Малка работа е.
108
5
 
20
 
! Отговори
perdahko преди 13 години
В МВР и НСО влизат връзкари - огромната част простаци и некадърници.Малкото ентусиасти-читави и идеалисти самата система ги изхвърля.Простакът търси още по-големи простаци - да командва!В България все още няма крупни политически убийства, за това и НСО са 95% тумбаци-присъствие само.Основни качества са гъзолиството и умението да оцелчваш/лазиш/.За съжаление почти навсякъде и във всичко е така.А иначе инцидента ще го "оправят"-имат си начини>
107
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Откак има УБО, а после НСО в цялата им история от 60 години, НСО никога не е причинявало и най-малкия пътен инцидент според КАТ. В този случай също. Тъпия полицай КАТаджия сам е бягал срещу колата, опитал се да задмине неправилно и се е ударил челно в колата на НСО която е карала нормално.
106
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така им се пада на ченгетата. До сега когато от НСО правиха катастрофи все другите изкарваха виновни, но сега КАТ с неговите камъни по тяхната глава.НСО са невинни. Никога по тяхна вина не е ставало катастрофа, а тъпия полицай сам е скочил пред колата !!!
105
11
 
13
 
! Отговори
Мислещ преди 13 години
Хора, какво се нахвърляте върху човека карал колата? Какво като е от НСО ? Има ли значение къде работи ? Упреквате го, че така бил научен и т.н., а знаете ли какви са му функциите. И чистачката ли е обучена да кара като луда ? Всички ли сте подвластни на медийните раздувки - винаги срещу служителите на реда и управлението на държавата? Е искате да живеете в държава като Швейцария, ама дали там така се говори и саботират силовите структори ! Няма нормална държава без силни структори.
104
9
 
20
 
! Отговори
Очевидец преди 13 години
Абе хора, какво се изказвате неподготвени, като аз бях там и видях - колата, спряна от полицая не беше включила аварийни, беше на пътя, а полицая леко го закачиха, той се изплаши подскочи и падна. Скоростта на колата не беше повече от 30-40 км. Те тука го изкараха голямата работа. Като стават инциденти не те питат къде работиш, но тук статията си е поръчкова. Така че и без друго ни правят на маймуни, нека ние поне да почнем да мислим. Замазват ни очите с глупости,а днес какво правят в Парламента
103
6
 
18
 
! Отговори
Юрист преди 13 години
Казуса е изключително сложен. Участват две длъжностни лица от силови държавни структури. Според мен няма да има победител.