Простреляният таксиджия пръв нападнал опонента си

25-годишният шофьор имал над 60 акта за нарушения на пътя
633
Простреляният таксиджия пръв нападнал опонента си
Снимка: Булфото

Простреляният тази нощ шофьор на такси е криминално проявен с над 60 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата, съобщи директорът на СДВР комисар Валери Йорданов пред агенция "Фокус".

По първоначална информация на полицията именно пострадалият таксиджия е инициатор за инцидента.

"Установено е, че след възникнал пътен инцидент и последвал спор между водача на таксиметровия автомобил и друг автомобил, таксиметровият шофьор, който е 25-годишен, криминално проявен, е нападнал водачът на другия автомобил и е започнал да му нанася удари.

Още по темата

Като ответна реакция водачът на автомобила вади оръжие и го прострелва, извън колата”, посочи комисар Йорданов.

В същото време от "Пирогов" съобщиха, че няма опасност за живота на 25-годишният шофьор на таксито.

Куршумът не е увредил вътрешните органи на шофьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


633
Още по темата: шофьор на такситакси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
605
0
 
3
 
! Отговори
irena_k86 преди 13 години
Хем решават да излъчат видеозаписа, хем ни пускат само част от него и то размазано...защо не излъчат как излиза жената на този доктор с метална тръба и удря таксиметровия шофьор по гърба и ръката, защо не пуснат как мъжа и се връща до колата си и взима пистолет и стреля...а и най-вече защо не казват че след това докторът се качва с жена си в колата, догонват шофьора и стрелят втори път по него за щастие неуспешно, след което избягват? Абе моля ви се хора ПОМИСЛЕТЕ!
604
0
 
2
 
! Отговори
irena_k86 преди 13 години
Надали е знаел, че няма да има тежки последици като стреля, тъй като е бил пиян...но и това сигурно сега ще се потули понеже е от МВР болница и понеже правят всичко възможно да обвинят за всичко таксиметровия шофьор. Медиите яко манипулират както и полицията, а сега виждам колко лесни за манипулации са хората за съжаление, без дори да са чули още версията на пострадалия. Помислете си бе хора - защо разкриват само първите няколко секунди от видеозаписа? Разбира се, че с цел да обвинят всички него
603
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 13 години
на когото не му изнася да кара такси като примерен гражданин, да се занимава с нещо друго!
602
1
 
6
 
! Отговори
tondo преди 13 години
Нали е доктор. Знае къде да стреля за да го мъчи и да не го лежи. Браво док! Те има още много такива нагли бакшиши за отсрел!
601
1
 
5
 
! Отговори
мууу преди 13 години
Е добре де, като е криминалне тоя какво прави на вън, пък и такси кара?
600
0
 
2
 
! Отговори
irena_k86 преди 13 години
Само не разбрах как видя че жената на доктора слиза и се опитва да ги разтърве, но бива нокаутирана...това не се вижда, а се разпространява от медиите. Това не е истината! Но изчакайте да бъде изписан шофьорът и да разкаже за случилото се. Може би тогава ще разберете!
599
4
 
2
 
! Отговори
irena_k86 преди 13 години
откъде разбра че не е стрелял умишлено...ако го е било наистина страх както казва щеше да стреля първо във въздуха , но не и в тялото защото така може да причини нещо сериозно. А и това не е самозащита в случая и се надявам виновникът да не бъде оправдан само защото е лекар в МВР болница! Да си лекар предполага да имаш съвест и да се чувствваш длъжен да спасяваш животи, а не да стреляш и да бягаш после...понеда му беше помогнал! Явно не е толкова невинен и добър колкото се опитват а го изкарат!
598
0
 
2
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
Грешиш "приятел" - Таксиметровите услуги трябва да станат 100%чисто -частни - без посредници - работодатели и тем подобни .Купуваш си кола - вадиш си лиценз ,плащаш си данъци и си теглиш ярема . Ако никой не те наеме - *** мухи и това е .Който не ще такси - на Градския Транспорт - там , билетче левче .
597
0
 
5
 
! Отговори
до 603 преди 13 години
Правилно смяташ. Те обявиха по една от другите медии, че таксиджията си возел хора въпреки че отдавна нямал книжка, защото са му били отнети общо 128 контролни точни. И тук стигаме до поредния правен абсурд в държавата - вземат ти книжката - и какво ? Продължаваш да си караш като пич и да ти пишат актове които никога не плащаш.
596
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** bak6i6 aide sega napadai kato si tolkova otvorek. ku4e mrysno
595
1
 
10
 
! Отговори
uha преди 13 години
*** бакшишови.навремето подкрепиха един шофьор,който после излезе убиец на детето си-какво искате от тази ***
594
1
 
7
 
! Отговори
uha преди 13 години
стига сте подкрепяли тези простаци-таксиджиите.На записа добре се вижда как това *** напада пръв хората от другата кола.Трябва да се разреши ползването на оръжие за самозащита.м...ка ви тогава,простаци
593
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми да му бели яйца ли кво или да му чете вестник като отиваш да биеш некой трябва да знаеш че има риск да те опухат и тебе е намерил си го е
592
2
 
4
 
! Отговори
Samailova преди 13 години
padne li vi biite bak6i6ite.Nikakava pro6ka!!Tova e izmeta na ob6testvoto!!!!!predlagam, pulna izolaciq na tezi otvrati.Da ne se ka4vat na taksi horata edin mesec.Da izpukat ot glad i 6te vidite kak 6te svalqt cenite, kak 6te stanat ..normalni.Te se za6titavat taka za6toto znaqt kolko sa dolni.Kude e Cecko Cvetanov da go vidim sega?Da natru6ka 20 - 30 ot terzi svini na zemqta i im stro6i kokalite.Ama go nema, 6ubeto go goni!!Na beza6titni hora tru6ka a biklucite - bak6i6i si pravqt kvoto iskat.
591
1
 
18
 
! Отговори
Adv. преди 13 години
Единственото трагично в случая е, че изстрела е в гърдите, а не в главата!!!
590
1
 
10
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
. . .. н е з а к о н н о .Жалко , тъпия Бакшиш ще бъде оправдан . Доктора ще бъде подведен под отговорност - за притежание на незаконно огнестрелно оръжие и општ за убийство . Има основание да употреби оръжие - нападателя е млад и силен мъж от предишните му престъпления и нарушения е видно ,че - е брутален и нагъл . Може би - доктора умишленно не е стрелял смъртоносно . Жалко .
589
1
 
3
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
Продължение : От таксито слиза още един човек - вероятно жена -тя гледа ,какво се случва и не участва в саморазправата . Видеото няма звук -не се чува изстрел . Бакшиша бяга ранен от местопроизшествието - негов колега го закарва в Пирогов . Два полицейски автомобила пристигнаха за 1.5 мин . Съпрузите са задържани . Въпроса е следния - с какво е прострелян Бакшиша ?! Оръжие с един патрон - такова има само "Газ -сигнално " - Такова бойно е
588
1
 
5
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
Следя случая с интерес - дори видях видео .Бакшиша слиза от таксито - и тръгва към другата кола - тя е затисната между трамвая и таксито ,а пред нея има друг автомобил . Частната кола е управлявана от ЖЕНА -спътника и е съпруг . Бакшиша е видимо едър ,физически здрав мъж - В момента на слизане от колата мъжът е нападнат с удари от Бакшиша - Няма никакъв скандал ,пререкания - Жената слиза да помогне на съпруга си . . но е нокаутирана
587
2
 
4
 
! Отговори
dick for fireman преди 13 години
абе тия мутри управниците няма ли веднъж завинаги да забранят тези подвижни на 4етири колела жълти с 4ерни квадрати казино едноръки бандити, немога да пресе4а булевардите от тея смешници бакшишите дощли кои от по-затънтено село/???
586
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За каквото и да се е стигнало тоя нагляр е започнал да го млати => малко му е!