Полицията дири изчезнала жена във Врачанско

Красимира Градинарска е напуснала дома си на 19 януари
28 яну 2011 15:48,
32
Полицията дири изчезнала жена във Врачанско
Красимира Градинарска. Снимка: МВР

Полицията издирва 40-годишната Красимира Георгиева Градинарска.

Жената е напуснала дома си във врачанското село Михайлово на 19 януари и оттогава е в неизвестност.

В деня на изчезването си Красимира Градинарска е била облечена с черно шушляково яке, сив панталон и обута с черни боти.

Тя е висока около 150 см, с нормално телосложение, къса права руса коса, с бяло овално лице и сини очи.

Полицията моли всички, които разполагат с информация за местонахождението на Красимира, да се обадят на тел. 112, 166 или в най-близкото полицейско управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: изчезнал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Asen Prodanov, Burga преди 13 години
*** са като раковите клетки - те не могат да бъдат "лекувани"! Единственият правилен и животоспасяващ изход е да бъдат изрязани и унищожени, за да не увредят непоправимо или да погубят здравия организъм, в случая - обществото. Знам, че днес такива кардинални мерки са невъзможни, но няма никакъв друг начин, който да даде положителни резултати. Ето защо, ако зависеше от мен, бих унищожил незабавно и безкомпромисно цялата *** напаст до последната бройка, за да опазя здравето, сигурността, имуществото и живота на хората. Безсмисленият псевдохуманизъм и политическата демагогия в условията на една демокрация в крайна сметка ще доведат неминуемо до самоунищожаването й. Това са едни от основните причини за нерешаването на проблемите в обществото ни веднъж завинаги. Затова и невинните жертви ще се множат, а възмездието и справедливостта ще бъдат чужди думи в живота ни.
31
0
 
2
 
! Отговори
... преди 13 години
Bog da prosti!ADEKVATNO NAKAZANIE ZA UBIJCITE!
30
0
 
5
 
! Отговори
VM преди 13 години
abe kak smeete da pishete be,zlobari neshtastni,mlakni balgarino prost,mlakni edin pat zavinagi !!!!!!!!!
29
4
 
0
 
! Отговори
JCPenney преди 13 години
до 20предполагам,че и ти си ниска и си от Враца
28
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо пишите толкова глупости бе хора, тая ЖЕНА има деца които се тревожат и чакат да си доиде. Давате ли сметка какво и причинявате с тези простотии които пишете.За тях тя е тяхната МАИКА.
27
1
 
5
 
! Отговори
аноними преди 13 години
На 19 е напуснала дома си с днешна дата ..... това са 11 дни. На тези минусови температури...
26
0
 
13
 
! Отговори
mims преди 13 години
до номер 12 (кисело зее)....по твоята логика...така като ти гледам ник-нейма..ти трябва да си от Пернишко....селянин!
25
0
 
14
 
! Отговори
!?!?!?! преди 13 години
Не да я чакате намерете я! Има два варианта единия от които е проблеми в семейството и да си е тръгнала. Втория, да е попаднала на неподходящ човек в неподходящо време. Хора разни не може да ги промениш! Винаги ще плюят на воля още повече във виртуалното пространство и така анонимно всеки го може.
24
0
 
24
 
! Отговори
Cool преди 13 години
Когато се публикува такава новина е ИЗЛИШНО да се пишат коментари.Чудя се как има хора,които бълват толкова злоба,вместо да се помолят тази женица да се открие жива и здрава.
23
0
 
19
 
! Отговори
rusalkata преди 13 години
mnogo dobra i grijovna maika a mnogo e tejko bez maichica ne triabva da gubim nadejda chte q chakame da se varne
22
0
 
22
 
! Отговори
абе.... преди 13 години
...няма нищо лошо във визията на жената.Интересно,тези,които не я одобряват как ли изглеждат в очите на другите ?Дано случая приключи с полож.край.
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей тва българите ... мизерници бяхте и такива ще си ***. Как не ви е срам под тази новина какви коментари... Но не сте хора,че да ви е срам... не виждам разлика между вас и толкова оплюваните от вас ***. Същите същества без морал, без страх от Бога... Такива като вас са погубили женицта....
20
0
 
17
 
! Отговори
... преди 13 години
Първо: да, пишеш брутализми, после - не ги смяташ за такива. Противоречиш си, драги. И ако под име имаш предвид някакъв смешен псевдоним - JCPenney, то по-добре ще е да не споменаваш думата анонимност! Относно "брутализмите", нямам нищо против "полови органи", но когато споменеш разчленяване и изяждане, то това ме притеснява. Явно не само мен, съдейки по многото минуси. Обсъждай своите полови органи, ако имаш такива! И се осъзнай, но май ти липсват органи, с които да го направиш.
19
1
 
21
 
! Отговори
До 14 преди 13 години
Ти пък изобщо неси анонимен,това парцалче,дето уж ти е ника-името или фамилията ти се води?Аман от "всезнаещи"като теб,дето млякото им белее по девствения мустак!Дано да е жива женицата!Сигурно е чакат у дома!!!
18
1
 
16
 
! Отговори
rusalkata преди 13 години
ako naistina ima gospod dano pomogne na semeistvoto i da si q varnat zachtoto v momenta e kato ptichka otletqla neznaino kade chakame q vseki den
17
2
 
16
 
! Отговори
vra4ankata преди 13 години
кисело зее,Бекъма,PPP mnogo ste ograni4eni grajdani:)))tapi ta tapi:)gorkite:)jenata e iz4eznala a vie se pravite na ostroumni filosofi,haha sme6nici
16
1
 
37
 
! Отговори
petia преди 13 години
prekrasen chovek i priatel dano se pribere jiva i zdrava
15
4
 
10
 
! Отговори
аноними преди 13 години
Като, толкова я познаваш знаеш що за човек е какво и е семейството, къде работи, познатите и прочие. Бъди съпричастна с проблема на близките не във форума.
14
23
 
7
 
! Отговори
JCPenney преди 13 години
До N10Да пиша брутализми,но поне с името си,ТИ като държиш много на честността защо си анонимна,точно такива анонимни коментари оставят "жълта" следа в сайта!!И от кога израза "полови органи" е брутален и циничен.Май имаш някакъв проблем там,извинявай че те жегнах по болното място!!
13
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано я открият,че е лошо така......И за нея и за близките.дано нищо лошо не и се е случило!!!