Пасатът навлязъл в насрещното, карал и бързо

Това е версията на НСО за инцидента с кортежа на Борисов
Обновена: 15 фев 2011 16:28 | 15 фев 2011 16:28,
306
Пасатът навлязъл в насрещното, карал и бързо
Удареният пасат. Снимка: БТА

Автомобилът на НСО от кортежа на премиера Бойко Борисов при инцидента край Годеч не е навлизал в насрещното платно, ударът е бил изцяло в платното за движение на кортежа.

Това каза за БТА полк. Злати Райков, началник-отдел "Автотранспорт " в НСО, който е бил на мястото на произшествието заедно със служители на КАТ.

Край местността Бучин проход правителствена кола и “Фолксваген Пасат” се удариха странично. Жертви и ранени няма. Нанесени са щети и на двете превозни средства.

Шофьорът на пасата разказа, че е видял кортежа 10-15 метра пред себе си, като колите на НСО са се движили в неговото платно.

Райков обаче описа по друг начин инцидента.

Още по темата

„Кортежът се е движел в посока София, на ляв завой автомобил "Фолксваген Пасат" е навлязъл в платното за движение на кортежа и е ударил водещия автомобил, след което се е завъртял, леко е ударил втория автомобил и на около 50 метра след това е успял да спре“, обясни той.

Райков отбеляза, че ограничението за движение в участъка на инцидента е 30 км/ч и самият характер на пътното произшествие показва, че фолксвагенът се е движел с доста по-висока скорост.

„Няма как при удар в два автомобила да измине още около 50 метра и тогава да спре, 30 км/ч е скорост, с която почти не се движите и при тези два последователни удара е щял да спре на място“, коментира полк. Райков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
3
 
0
 
! Отговори
88 преди 13 години
Halba ти па много знаеш. ае чиба
225
7
 
20
 
! Отговори
Halba преди 13 години
Само като му видите лицето на този водач с "Пасата" всичко си е ясно: Той си е един умело прикрит терорист, който се е опитвал умишлено да затрие целия кортеж.Чудя се как не са го и застреляли за назидание на другите дето не им правят път.А..да не забравя...тези от НСО ама изобщо и никак даже не са виновни.Вие нарочно говорите срещу тях щото ги мразите.Никога и за нищо не са виновни!!!!Ясно ли ви е???
224
2
 
22
 
! Отговори
Halba преди 13 години
Всичко това уважаеми дами и господа са едни гнусни и подли лъжи и инсинуации.Тези високообразовани и Ентелигентни юнаци от НСО с риск за живота си непрестанно се чудят как да си опазят "обекта" а и собствените си ***, обаче непрекъснато им се врат под краката разни злобни и нахални водачи със своите луксозни "пасати" и най-нахално не им дават път!Ама това е безобразие моля ви се!!!!Вместо да затворят цялата републиканска мрежа и сами да си карат, те пуснали разни камикадзета.Безобразие!!!!
223
1
 
13
 
! Отговори
нагъл преди 13 години
НАГЛИТЕ
222
2
 
5
 
! Отговори
пасато преди 13 години
бегайте че идем
221
2
 
4
 
! Отговори
до Фронтофис преди 13 години
не съм казал друг да я свърши тази работа, но междувременно ако всички се обединят - можем да затворим с жива верига гаражите на НСО и така да ги махнем от пътищата
220
4
 
8
 
! Отговори
некъф с голф преди 13 години
секфи пасати требе а се забранат щтот са кат змии как са извиват да удрат жипове така одвътре на калнико
219
2
 
13
 
! Отговори
народ преди 13 години
Като изпотрепят народа,кой ще се движи по магистралите им?
218
2
 
21
 
! Отговори
НСО в Авто моргата преди 13 години
Те НСО никога не са виновни, хора по пътищата газят и пак са невинни.Вечно останалите са им виновни, изобщо защо шофират автомобилите си по пътищата и им се изпречват на пътя им летейки с безсъобразна скорост и са виновни също така защо са умрели или пострадали.Абе извратена паплачщина са тези от НСО. Да си бронира човек колата 12 степен ако иска, тези от НСО, пак са способни да я отместят от пътят им. Ама нейсе, на тях всичко им е позволено, но до кога ще е така, ще видим.
217
2
 
22
 
! Отговори
ртр преди 13 години
някой лъже ама мнооого лъже и продължава да лъже а народа само плаща и мизерува с тези темпове на обедняване скоро само коли на НСО ще се движат по пътищата и ако два кортежа се срешнат кой ще е виновен
216
3
 
3
 
! Отговори
лазар преди 13 години
аз предлагам по добре да спират движението за 1 час отколкото невини хора да загиват от *(шофьорите) на НСО
215
2
 
16
 
! Отговори
koka преди 13 години
Дано скоро да прочетем, " Турски тир помля 4 коли от кортежа на Бойко или на Цветанчо " Втори тир не е успял да избегне блъснатите коли и е помлял колата на министъра, ша черпя :Д
214
0
 
4
 
! Отговори
закриване преди 13 години
на нсо,смелчагите да ходят пеш ако им стиска!
213
2
 
1
 
! Отговори
Фронтофис преди 13 години
ДО 213Ти като си толкова ербап защо не ги застреляш ти? Май си голяма пу*а щом караш други да ти вършат работата.
212
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хора вижте хубаво човека на снимката! Жал ми е за него, сега ще го изкарат виновен, никой няма да му поеме щетите на колата, с която си върши работа. Забележете колко тъжно гледа двете си ръце, чудейки се как ще изпезе от тая ш...на ситуация. Този заради когото са го блъснали вече е стигнал там за където незнайно защо е бързал толкова много и дори няма да помни, че нещо е станало днес. КАТ-аджиите ще напишат някаква глупост в акта и така. ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ !!!
211
2
 
19
 
! Отговори
срещал НСО цървулите преди 13 години
тези *** от НСО са убийци на пътя и никога не си признават катастрофите, които са предизвикали - срещал съм ги на пътя и единствено късмета и доброто владеене на колата ме предпази от катастрофаа; от тогава единсвения извод за мен е: ВАДЕТЕ РПГ-ТАТА И ЗАСТРЕЛЯЙТЕ К..ОПЕЛЕТАТА ОТ НСО КЪДЕТО ГИ ВИДИТЕ - ЗА ЕДИН ПО-ДОБЪР И СПОКОЕН СВЯТ
210
3
 
6
 
! Отговори
Берлускони преди 13 години
Народа така се е наежил зад клавиатурите, че аха да бутне правителството. То така се отстояват правата- стоят си мижатурките в къщи на топличко и плякат глупости по форумите през компютрите си на изплащане.
209
1
 
6
 
! Отговори
Digital преди 13 години
Ако този с пасата си трае, щетите ще му бъдат изплатени.
208
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе,хора,нали искате истината,кьорави ли сте,вижте снимката.Как е огънат Пасато при гумата навътре и му е одрана вратата,а няма почти никакви повреди отпред фронтално.Я си представете,ако е навлязъл в насрещното какво от неговата кола първо щеше да е смачкано?Даже бронята не му е откачена.Как ще се удари в бронирания джип и ще пострада така.Просто джипа на слизане с лявата част на предницата си е порнал Пасата.И *** показват само едната кола на НСО с одраните врати.Къде е водещата кола?
207
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тия от НСО са празнували Трифон и за това са карали посредата.Бойко трябва да ходи с дрегер преди да го возат