Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница

Цветанов: Посредничеството му при откупа е притеснително
9 мар 2011 11:30,
110
Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница
Феим Чаушев. Снимка: Булфото

Феим Чаушев е вдигнал кръвно в ареста и е откаран за преглед в МВР болница.

Бившият зам.-министър на външните работи в кабинета „Станишев“ бе задържан снощи заради това, че е посредничил за предаване на откуп за откраднат джип на турски гражданин.

Директорът на СДВР Валери Йорданов коментира пред Дарик радио, че от състоянието на Чаушев зависи дали той ще остане в болницата, или ще бъде върнат в ареста.

Още по темата
18 мар 2008 10:40
45

Междувременно вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че е притеснително, че заемал висок държавен пост е участвал в подобна схема, без да е потърсил органите на реда.

Цветанов обясни, че турският гражданин е подал сигнал за откраднатия му автомобил в средата на февруари. По думите му пострадалият в потърсил за съдействие Феим Чаушев, който му казал, че може да помогне за намирането на колата, но за това трябва да бъдат платени 25 000 евро откуп.

Веднага след като е започнала процедурата за даване на откупа, турският гражданин се е обърнал към СДВР и вчера, при предаването на парите, полицията се е намесила, коментира Цветанов.

Той допусна, че по всяка вероятност става дума за организирана престъпна група, която се занимава с такива неща.

„Това всичко ще бъде докладвано на прокуратурата и оттам ще се прецени дали трябва задържането да бъде за 72 часа“, добави министърът.

Работата по намирането на откраднатия джип продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
35
 
! Отговори
Генади преди 13 години
Феим Чаушев /с второ име Петър Чаушев/ също като Ахмед Доган не ходи на работаиздържа се от посредничество и консултантски, като шефа сиЕвалла Феиме /Петре/ добре си научил Догановия урок
42
0
 
16
 
! Отговори
asdfas преди 13 години
Като взима парите кръвното му е ниско.Като го напънат за затвор кръвното скача.Брех много чувстителни тия хора.
41
0
 
14
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Преди време това лице беше замесено с друг, по-значим проблем ---- Дори беше преименуван на Петър не знам кой си ---- Остана да се правят някакви проверки, тъй като проблема беше свързан с чужбина ---- Така и не разбрах какво се случи след тези проверки ---- Понеже сред коментарите срещнах недоволство от многоточията в един друг коментар, искам да обясня, че моите тирета са поради проблем с клавиатурата и доста препинателни знаци не работят / просто уточнявам за себе си/
40
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха да са ви живи и здрави червените *** от БСП и ДПС - ето това е масовият ЧЕРВЕН спорт. Тези хора изначално са престъпници и това е само дребна брънка от ЧЕРВЕНИЯ терор и геноцид над населението на страната.
39
0
 
28
 
! Отговори
Сиганин преди 13 години
Много бързо го е дигнал кръвното?! Защо всеки който влезе в ареста изведнъж се оказва болен от всички възможни болести. Глобен ли е за не правене на профилактични прегледи.
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде бе сега и вие? Човекът си е взел пари от неговите братя- турците! Все едно - гарван гарвано око не вади! Ама тоя турчин, дето е пропял - ша знаете - не е чист турчин - някой косовар ще да е! Щот истинските турци се уважават и си траят за таквиз работи. Не му е чист косъма на тоя - някое ухо ще да е ли човек на Доган!!!
37
0
 
15
 
! Отговори
Смехурко преди 13 години
Дано да го излекуват от вякакво кръвно, та да не се мъчи!
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Копайте го тоя ***.
35
8
 
14
 
! Отговори
хм преди 13 години
след като Цветанов се изказва по въпроса също, става съмнително...щото досега каквото е казал , после се е оказало лъжа...
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахаха абе тия вече се чудят кво да си измислят за да не са в ареста.Докато са навънка и крадът, убиват, взривяват и отвличат са в идеално здраве, а като влезнат на топло все се разболяват, и кво като е с високо кръвно аз пък съм с ниско, да не ходя на работа освен.Ама не е луд тоя къде яде баницата а тоя къде му я дава, сега вместо да го водят по болници тоя ***, да го оставят да гние вътре па да видим колко му е високо , *** помиярската държава
33
0
 
6
 
! Отговори
koi e vinoven ? преди 13 години
Zashtyo drugoverci triabva da zaemat rakovodni postove v nashata strana ?Tova sa musulmani ! Balgaria e darjava na hristianite ! Nashite dedi sa proliali kravta si za tazi zemia ! Ne e li prestaplenie s leka raka da predavame naroda si i da davame prava na turci, na *** che i na evrei kato gi pavim balgarski ravnopravni grajdani !!!? Shto za maloumni upravlenia se navadiha !Zasramete se !
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей в тея арести все нещо ги прихваща мазните мутрета. Странна работа ще да е тая.
31
11
 
6
 
! Отговори
sako преди 13 години
Това е постановка. От информатори ченгетата знаят ,че той посредничи при откраднати коли. Наели са турския гражданин с джипа,да дойде в София при това без застраховка и уж да се прави на уплашен от кражбата. После е "искал помощ" от Феим и го е топнал. Класическа схема. Явно Герб ще иска нещо от ДПС.
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха! Каква изненада! Направо никога не бих си помислил, че може да се случи така. Имам предложение - вископоставените престъпници и мутри да се арестуват направо от екип на Бърза помощ и от мястото на акцията да се карат направо в болницата. И то с включени светлини и сирена - нали тогава линейката става автомобил със специален режим на движение. И понеже и пътника вътре е мнооо специален - да се превозва със специална линейка с допълнително монтирани светлини и сирени.
29
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Их пък много бързо се разболяват,да не е като Маргините само,в съда болни,на другия ден във фитнеса..
28
0
 
24
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
А га ги пазареше парите-ниско ти беше кръвното, нали?Ужас!!!!!! Представяте ли си, колеги, подчертавам И този е бил външен министър на България-кокошкар и уличен тарикат. Издигнали го на висок пост, а той като трамваен джебчия-с 2 документа за самоличност и с 2 имена!Боже пази България!защото докато не направят изборите в делничен ден, да им е трудно на незнаещите български да идват-с демократичните си права нищо няма да променим. Ще ни докарват "гласоподаватели" български родени 92г. в Турция
27
0
 
16
 
! Отговори
Stef преди 13 години
"Притеснително" ???? , сигурно пък двете му имена бяха "в рамките на допустимото" и затова нямаше никакви последствия.
26
0
 
7
 
! Отговори
pepi преди 13 години
aide o6te edin pomiqr se razbolq v aresta,kvo im pravqt tam be
25
0
 
21
 
! Отговори
Кола-бомба преди 13 години
Развълнувал се е от 25 000 евро кеш пара, които е държал вчера в ръцете си.
24
0
 
23
 
! Отговори
Хм? преди 13 години
Не съм доктор и не мога да кажа, но докато чакаше хората с мръсните пари не ти ли се разхлопа сърцето??? Или ти играе мазната душица тогава от кеф?! Кога те хванаха куките и.... тогава се присети да ти прилошава...тц-тц-тц...