Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница

Цветанов: Посредничеството му при откупа е притеснително
9 мар 2011 11:30,
110
Високо кръвно прати Чаушев от ареста в МВР болница
Феим Чаушев. Снимка: Булфото

Феим Чаушев е вдигнал кръвно в ареста и е откаран за преглед в МВР болница.

Бившият зам.-министър на външните работи в кабинета „Станишев“ бе задържан снощи заради това, че е посредничил за предаване на откуп за откраднат джип на турски гражданин.

Директорът на СДВР Валери Йорданов коментира пред Дарик радио, че от състоянието на Чаушев зависи дали той ще остане в болницата, или ще бъде върнат в ареста.

Още по темата
18 мар 2008 10:40
45

Междувременно вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че е притеснително, че заемал висок държавен пост е участвал в подобна схема, без да е потърсил органите на реда.

Цветанов обясни, че турският гражданин е подал сигнал за откраднатия му автомобил в средата на февруари. По думите му пострадалият в потърсил за съдействие Феим Чаушев, който му казал, че може да помогне за намирането на колата, но за това трябва да бъдат платени 25 000 евро откуп.

Веднага след като е започнала процедурата за даване на откупа, турският гражданин се е обърнал към СДВР и вчера, при предаването на парите, полицията се е намесила, коментира Цветанов.

Той допусна, че по всяка вероятност става дума за организирана престъпна група, която се занимава с такива неща.

„Това всичко ще бъде докладвано на прокуратурата и оттам ще се прецени дали трябва задържането да бъде за 72 часа“, добави министърът.

Работата по намирането на откраднатия джип продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като го гледам на снимката скоро и черния му дроб ще се обади, тоя май не спазва мюсюлманската повеля за въздържание от алкохол!
22
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПОЗНАТИ AНАДОЛСКИ НОМЕРЦА, УТРЕ СВИНКТЕРА ЩЕ ГО ЗАЧЕШЕ
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
teroristi mangalski, antibalgari !
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Gosho tapoto da prestane s tezi tochki.Aman,be.Ti peltek li si.
19
3
 
22
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Добре бе какво да му пука на човека направил е милионо на робския ви гръб сега ще даде няколко хиляди и е навън!Не го мислете, мислете каво ще правите като стане нафтата 3 лева-ще емигрирате или ще правите революция!
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България е на първо място по посредници и консултанти на глава от населението
17
0
 
11
 
! Отговори
РОБОТ СРС преди 13 години
НОРМАЛНО Е СЛЕД КАТО Е ИЗПОЛЗВАНО СРС И ВСЕ ОЩЕ Е ЖИВ.
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Почнасе с високо кръвно така беше и при Пешо сумиста после беше посетен от шефа на арастите даго предупредят че несаго забравили от Дондуков
15
17
 
8
 
! Отговори
също преди 13 години
така е притеснителна наглостта на Цветанов - докъде стигна проучването от къде получава хонорари и за какви услуги ? или пак се потули удобно някъде ?и кой го е издържал докато сие разхождал родата 96-97 пъти зад граница, докато е пестял междувременно от закуски за 6-те си апартамента ? какво стана с тъстовете и преверката там ?
14
0
 
30
 
! Отговори
Хмм преди 13 години
абе как така стававсички като ги хванат вдигат кръвно, излизат им хемороиди, дискова херния хващата преди това като крадат нищо им няма ?!
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** той има камъни в бъбреците и нощни напикавания
12
16
 
1
 
! Отговори
moni преди 13 години
feim e edin blagorodnik tova prosto e edna postanofka ot strana na 4engetata
11
18
 
1
 
! Отговори
moni преди 13 години
feim e edin blagorodnik tova prosto e edna postanofka ot strana na 4engetata
10
0
 
20
 
! Отговори
do 6 преди 13 години
Де да се изпълняваха така бързо присъдите и сега..! А Доган са го пропуснали и виж какво стана...
9
6
 
16
 
! Отговори
OPS преди 13 години
То ясно , че е виновен, но....все пак няма ли вина и МВР че не може да открива колите и създава възможности за такива действия и изнудване. Питам , ако МВР е на място и хората могат да разчитат, че ще им открият колата дали ще търсят "помощ" и ще плащат откупи? В крайна сметка МВР май все още не е открило колата!? Пак казвам АКО МВР ПОМАГАШЕ НА ХОРАТА ТЕ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ТЪРСЯТ ПОМОЩ И ДА ДАВАТ ОТКУПИ!!!
8
0
 
26
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
А "като е вършел работата" не е вдигнал кръвно? Интересно как като ги хванат всички изведнъж се разболяват!
7
4
 
27
 
! Отговори
ХЪУ преди 13 години
Тоя Феим мръсен депесар *** фес резан тройна коалиция гоце мръсен депесар *** фес резан тройна коалиция гоце мръсен депесар *** фес резан тройна коалиция гоце
6
1
 
55
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Днес се навършват 26 години от кървавия протурски атентат срещу вагона за МАЙКИ С ДЕЦА на пътническия влак Бургас София край гара Буново.Атентат на гара Буново е най-големият железопътен атентат в българската история по брой на жертвите. Извършен е на на 9 март 1985 г. посредством бомба, поставена във вагона за майки с деца на влака Бургас - София.Същият ден избухва бомба в кафе-сладкарницата на хотел "Сливен" в Сливен.Атентатите са дело на членове на нелегална организация, наречена Турско национално-освободително движение в България.В атентата загиват 7 души, сред тях 2 ГЛУХОНЕМИ деца.Атентатът, както и този в град Сливен, е извършен от български турци, членове на нелегалната организация, наречена Турско национално-освободително движение в България.На 25 април 1988 са осъдени на смърт лицата, пряко участвали в атентата (в скобите е побългареното име): Емин Мехмедали (Елин Маджаров), Абдула Чакър (Алцек Чакъров) и Саафет Реджеб (Сава Георгиев), като присъдата е изпълнена по-късно същата година. Има и други осъдени, сред които е Сабри Мехмедали, брат на един от осъдените на смърт. По-късно той става областен координатор на ДПС за БургасНа 5 ноември 1993 в Трънак, близо до т. нар. Доганова чешма, е поставена плоча в памет на тримата екзекутирани атентатори. Паметната плоча с имената им е докарана от Турция и е на турски език. Край тази чешма, със съдействието на координатора на ДПС за Бургас Сабри Мехмедали, се организират тържества на ДПС, които официално се представят като "селски събор с народни игри".
5
2
 
36
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Абе тоя,не се притеснява да...посредничи на престъпници.Като го окошариха,вдигна кръвното;слабохарактерни...хора.
4
1
 
45
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Ей, като ги хванат тия изедници, всичките се разболяват. А га краде колата на другия поганец, не се ли притесняваше за неговото кръвно бе мафиот?