Спасиха самоубиеца от квартал "Левски"

Психолозите от МВР преговаряли с него през нощта
Обновена: 10 май 2011 09:30 | 10 май 2011 07:36,
61
Спасиха самоубиеца от квартал "Левски"
Снимка: Архив Булфото

Полицията е спасила мъжа, който заплаши снощи, че ще се самоубие в столичния квартал „Левски”, съобщиха от  МВР.

Психолозите от МВР са водили продължителни преговори с него през нощта. Те са започнали снощи в 20 ч. и са продължили до 5, 45 ч. тази сутрин.

Още по темата

Мъжът бе застанал на надлеза на улиците „Рилска обител” и „Иван Пенев” в квартал „Левски” и заплашваше, че ще скочи.

Предходния ден той също е заплашвал със самоубийство от същото място.

Тогава обаче е бил свален с помощта на вишка след преговори от няколко часа.

В края на миналия месец 57-годишен мъж се самоуби в офиса си в центъра на София, въпреки че няколко часа полицаи и психолози се опитваха да го разубедят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
Ако е искал да се самоубие е щял да го направи. Няма да седи два дена и да заплашва. Начини има много... Това е само с цел да привлече вниманието. Най-страшното е че вече през ден-два има такива новини. Народа масово се е отчаял. Вече нещата опират до "естествения подбор" - оцеляват най-силните.
50
0
 
4
 
! Отговори
в този ред на мисли преди 12 години
Така лежерно и с финес!
49
0
 
4
 
! Отговори
бре преди 12 години
Лош живот и нисък стандарт. Всеки те бомби за пари за много пари. Цомбат от всякъде.
48
1
 
3
 
! Отговори
merc преди 12 години
Сигерно е бил биологичният баща на Дария :))))
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да отиват да спасяват и ЦЦиББ
46
0
 
3
 
! Отговори
))))) преди 12 години
Настроението ми е настроено любовно...
45
0
 
3
 
! Отговори
бре преди 12 години
Клати ги и ти.
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали тия форуми са измислени за това? Да отпускаме напрежението и да имат представа от нагласите на хората :D:D :D А ние пък да не се сещаме как ни клатят...
43
0
 
5
 
! Отговори
Да философстваме преди 12 години
Някои хора в действителност желаят да си излеят душата в едни момент ,това ти отпушва всички видове напрeжения. Някой път ефекта от едни разговор е внушителен. Толкова му трябва на човека.
42
5
 
7
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Другия път да го бутнат. Изтрещеняци, страдащи за внимание изпълзяха откъде ли не. Всеки психолог ще каже, че хора, които наистина желаят самоубийство, директно пристъпват към него, а не чакат някой да ги разкандардисва, докато ги дават по медиите.
41
0
 
3
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Човек звучи Велико, но от него Всичко се очаква!!!
40
1
 
6
 
! Отговори
яро до 38 преди 12 години
всички сме така повече или по-малко ,но не всички тръгваме да се самоубиваме ,нали?хора ценете живота си -той сам по себе си е чудо и е най -големия ни подарък от Бога!
39
0
 
8
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Е ти хората, за кучета ли имаш? ***, докъде стигна, този народ да се сравнява Човешкия живот с Кучешкия. За,това е такъв Социалния статус на Българина. Докато не се научи да си цени труда, никой няма да го оцени.Докато не се научи да си поиска и да си отстоява позициите, никой няма да му обърне внимание. Трай си,мълчи си чакай на Дедовия да ти прати зелените човечета да ти оправят нещата. На некоя врачака да ти врачува на сфера за по- добър живот.Лежи на тази кълка и ще се оправите.Аман-Заман!
38
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е благодарение на "добрия живот", който живеем от 2г. от управлението на *** Бойко тиквата!!!
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако е куче, ще стисне зъби и ще удържи на напъна! Не се предавайте така лесно, бе! Баси колко е деградирал тоя народ!!!!!!!!!!!!!!!Боже, Боже, докъде стигнахме с това безбожие...
36
1
 
6
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Колкото и да ти е здрава психиката кой би понесъл всичко това?!
35
2
 
13
 
! Отговори
Да философстваме преди 12 години
1. Да няма пари.2. Да бъде сплашван.3. Да няма работа.4. Да му бъде нанасян системен психически тормоз, под една или друга форма.5. Да бъде унижаван и принизяван да върши неща против волята си.6. Да е болен.7. Да не бъде разбран от околните.8. Да няма морална подкрепа от никого.9. Да бъде игнориран и отритнат от обществото.10. Да бъде дискриминиран.И всичко останало, за което се сещаш! Фактори много, това не е болестно състояние, това е крайно решение.
34
3
 
4
 
! Отговори
an преди 12 години
NQMA DA E PARVIQT NITO POSKLEDNIQT KOITO ISKA DA SLOJI KRAI NA MIZERNIQT SI JIVOT.NO DRUGARQT TIKVAROV KAZA 4E -SI JIVEEME DOBRE-TOVA GO KAZA V HARVATIQ I HORATA SE 4UDEHA DALI DRUGARQT TIKVAROV JIVEE V BG, ILI V NQKOQ DRUGA DARJAVA. PO VSI4KO LI4I 4E NA DRUGARQT TIKVAROV NE MU E QSNO KAK JIVEE NARODA MU. NO ZA VSI4KO TOVA E VINOVNO MAR6AVOTO PLEME. ZA6TOTO 22 GODINI KA4VA NA VALAST, SAMO MUTRO-KOMUNISTI.
33
0
 
6
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Той иска внимание, защото който иска го прави, без дори да се обеснява изобщо дори и проблемите си не казва на никого. За, това всеки се пита, след това добре изглеждаше, добре не се оплакваше, защо такава крайност? Защото истинските самоубийци смята, че никой не e във състояние да им помогне с нищо не счита да се оплакват и да им решават проблемите.
32
1
 
9
 
! Отговори
смех... преди 12 години
Даваш ли си сметка, колко може да бъде притиснат един човек за да посегне на живота си? Да по философстваме какво ще кажеш да видиш, че хората не са със толкова слаба писихика просто биват подложени на нечовешки изпитания и предизвикателства. Едвали, това e нормалния начин на живот?