Мним лекар завлече дядо с 3900 лева

Дъщеряму уж се нуждаела от спешна ортопедична операция
Обновена: 8 юли 2011 13:58 | 8 юли 2011 13:58,
3
Мним лекар завлече дядо с 3900 лева
Снимка: Булфото

Телефонен измамник е присвоил 3900 лв. от 69-годишен гражданин на Добрич, съобщиха от полицията в града.

Вчера на домашния телефон на възрастния мъж се обадило непознато лице, което по гласа човекът оприличил на дъщеря си.

Впоследствие се обадил мъж и представяйки се за д-р Станев от отделението по ортопедия, заявил, че дъщеря му е със счупен крак и се нуждае спешно от сложна операция. За нея трябвали 7000 лв.

Измаменият мъж заявил, че има само 3900 лв., и по-късно, според направената уговорка, предал парите в дома си на непознат млад мъж, представил се за санитар от болницата.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
7
 
! Отговори
някой преди 12 години
2, ще ти кажа АЗ защо ги виня - щото утре тоя същия ще изприпка да ми избере за президент, правителство и депутати поредните ***, щото и на тях ПОВЯРВАЛ. нямат акъл за 2 стотинки. освен отва те не са ЖЕРТВИ, а СЪУЧАСТНИЦИ в престъпление. и даването на подкуп е престъпление, не само вземането.
2
3
 
7
 
! Отговори
До #1 преди 12 години
Аз викам аман от гнусни престъпници, не виждам защо виниш възрастните и добри хора че са се доверили на поредните ненаказани рецидивисти в тази страна... Българинът почва много да ме плаши, обвинява жертвите на престъпленията а не престъпниците, жалко!!!
1
4
 
12
 
! Отговори
Мимоза преди 12 години
Ей, аман от тия наивни хора! Нямат свършване...не гледат ли телевизия, радио не слушат ли? Как ще плащаш за операция от къщи и то на санитар!!! *** и лумпенизиран народ станахме, затова сме и на този хал. Заслужаваме всичко, което ни се случва. Да беше дал и 7000 лв, като е толкова загубен! Вече не ги и съжалявам. Имал - дал!