20-годишен шофьор уби велосипедистка

Инцидентът е станал между пловдивските села Скутаре и Рогош
Обновена: 14 авг 2011 11:58 | 14 авг 2011 11:58,
142
20-годишен шофьор уби велосипедистка
Снимка: Архив Булфото

При тежък инцидент тази сутрин велосипедистка на 32 години беше пометена от млад шофьор на пътя между пловдивските села Скутаре и Рогош.

Около 8 часа сутринта жената карала колелото си по банкета, когато е била блъсната от лек автомобил „Фиат Пунто” с 20-годишен водач. Младежът спрял след инцидента и се опитал да помогне на пострадалата. Подал сигнал в Бърза помощ.

„Линейка е откарала блъснатата велосипедистка в болница, но тя е имала тежка травма на главата, контузии по тялото и е издъхнала в лечебното заведение”, съобщиха за Dnes.bg от Центъра за спешна помощ в Пловдив.

„В момента разследващите изясняват причините за инцидента, а младият шофьор се разпитва”, заяви говорителят на пловдивската полиция Анелия Влахчинова.

Пътят между селата Скутаре и Рогош е осеян с дупки. Не се изключва възможността неравност на шосето да е причинила  трагичния инцидент. Полицията продължава работа по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
А пък за тия, които си мислят, че терминал 2 е изход - жестоко се лъжат - тук поне имате някои имот - къщичка, земя - които могат да ви дадат някаква независимост - а в чужбина никой никаде няма да постеле за вас - ще бъдете роби, ***, органи за други хора - не си мислете, че отивайки някъде ще сте по-добре - няма да сте. Стойте си на *** и се борете за СВОЕТО ТУК - а не търсете нищото някъде на майната си.
58
4
 
5
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Какви неравности - ако е карал със 150 вероятно неравностите са му пречили - народ, който попива "ценности" от гнусните чалги, още по-гнусните сапунки и още-по гнусни предавания като биг брадър се превръща в *** - жалко за свястните хора, които са блъскани от *** зад волана.
57
3
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Прекалено много *** се допускат да карат коли - на повече от половината шофьори въобще не трябва да се позволява да се качват на кола.
56
1
 
6
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
За какви неравности се говори за какви дупки той да не би да е кьорав не вижда ли велосипедистката или сигурно е с превишема скорост на път осеян с дупки,какви простотии се пишат тук от тези скапани журналисти,струва ми се че в БГ шофьорите(младите) не уважават достатъчно останалите участници в движението,велосипедистката е карала колелото си по банкета,това зимане какво прави с колата си на банкета питам аз ?-ако е имало дупрки и неравности сколко е карал та не е могъл да спре ?
55
8
 
1
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
че може ли да има по голям плъх от тебе бе...желаещ да стои сред *** и простотия,,величай си великата българия с надървен член пред картата от времето на Симеон и мастурбирай с името на България на уста..после като свършиш се избърши и си пусни мазна турска чалгия и цигара след секс!!
54
0
 
2
 
! Отговори
pesho преди 12 години
momcheto che e vinovno vinovno e , no neka typite ni upravnici se zamislqt shteshe li tova da stane ako nqmashe dupki, kolko choveshki jivota shtqha da sa spaseni ako nqashe dupki v skapanata si darjava. kakvi ste vie be neshtastni bokluci , samo znaete da mrankate che nqma pari , koga nai - nakraq shte ni opravite sh**anata darjava nekadyrnici ili samo shte gledate da se gushite , utrepki
53
4
 
4
 
! Отговори
do 51 преди 12 години
зависи ... за плъховете - да, това е единствения изход.
52
0
 
4
 
! Отговори
ima kakvo dase pravi преди 12 години
Mnogo jalko za mladata jena. Moje bi ima i malki dechica. Bog da ia prosti.Jiveia v Izrael. Tuk kaskite za velosipedisti sa zadaljitelni. Hvashtat te bez kaska na shoseto s velosiped - GLOBA.Pri incident velosiped/ avtomobil udara e predimno v glavata.Jenata ne e vinovna zashtoto go niama zakona, no pravitelstvoto triabva da pomisli.
51
4
 
7
 
! Отговори
Апокалипсис преди 12 години
Усещам че единственият изход от *** е ТЕРМИНАЛ 2 !!!
50
1
 
6
 
! Отговори
пън преди 12 години
*** смотан качил се и газ
49
1
 
10
 
! Отговори
4444 преди 12 години
такива млади *** как може да им се дават книжки,*** гаден убил млада жена
48
5
 
9
 
! Отговори
! преди 12 години
Хайде, защо не защитавате младото момиче? Къде са ония, дето ореваха форумите и искаха оставки за една безмозъчна ***, дошла в София да порка, да се *** и да спи пияна по градинките, та и полицията не можа да хване края кога с кого и защо! За това момиче съжалявайте, ама не сте си поркали заедно!
47
4
 
19
 
! Отговори
Иу преди 12 години
Сутринта си карам спокойно в София на тесен участък,а след около100 метра ,червен светофар. По едно време един *** с рег.номер ЕН ме изпреварва,с риск да удари челно колата си. Абе селяци...за къде бързате... Да ви погребат в Софията ли? Стига селянии...
46
3
 
19
 
! Отговори
бариш манчо преди 12 години
цял живот съм пътувл пеш или с велосипед лятото..супер беше!!!сега просто е САМОУБИЙСТВО!!!миналата година така убиха един мой голям приятел....в *** най добре е да живееш в някой бункер на пич...а си лелина и аз така съм направил...почти,отскоро и тук надойдоха мутри.!!!абе ТЕРМИНАЛ 2!!!
45
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Глупости, изобщо не е вярно, че пътят е осеян с дупки. БЕШЕ, но това лято го ремонтираха. Друг е въпросът, че няма велоалеи.
44
10
 
27
 
! Отговори
до 38 преди 12 години
Мърляк нещастен, точно велосипедистите имат поне 10-пъти по висока култура на движение от самозабравилите се *** наричащи себе си шофьори. В *** с колата ходите *** долни. Дано ви направят дизела по 20 евро литъра та да се *** в колите. А малките ******чета имащи се дедо Господ на пътя да побързат към горбищата, че започнаха да свършват парцелите.
43
2
 
12
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
банкета, чиче, е ИЗВЪН АСФАЛТА. част е от пътното платно - да. но не е лента за движение на МПС. не правиш разлика, или издребняваш, за да се заядеш с мен?
42
2
 
2
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
Къде точно извън платното? Върху мантинелата или в храстите до пътя? Тоя път да не е с осем ленти? "жената карала колелото си по банкета"...
41
4
 
13
 
! Отговори
Аз преди 12 години
За мене закона е виновен, защото има в него опция за условна присъда. Трябва да се промени закона така че за катастрофа при която е настъпил смъртен случай виновникат трябва да понася поне 2 години ефективна присъда. Сигорен съм че така пътищата ще станат по спокойни и по безопасни, защото джигитите ще бъдат там където им е мястото.
40
1
 
21
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
29, жената с велосипеда е била ИЗВЪН ПЛАТНОТО. каквито и дупки да е заобикаляла, би трябвало да е далеч от автомобилиста - ако той си е бил на мястото, върху асфалта. явно не е бил там. пътищата са ужасни, да. слънцето заслепява - така е. но нито пътят ще се оправи за секунда, нито слънцето ще изгасне - следователно ШОФЬОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ОБСТОЯТЕЛСТВАТА.