Наказват полицаи заради смъртта на Чочо

Марио-Заека не признал вина, все още е без обвинение
Обновена: 15 яну 2012 08:52 | 15 яну 2012 08:50,
281
Наказват полицаи заради смъртта на Чочо
Убитата Мирослава. Снимка: Facebook

Инспекторатът на МВР е започнал разследване за разкриването на обстоятелствата, при които задържаният за отвличането и убийството на Мирослава - Стойчо Стоев-Чочо, се самоуби в присъствието на полицаи от ГДБОП.

36-годишният мъж се застреля, след като спецполицаите го отвели за повторен оглед в дома му в Перник в четвъртък.

“Пълни глупости!”, така категорично  шефът на ГДБОП Станимир Флоров отхвърли пред „Труд” появилите се версии, че Чочо се гръмнал с пистолет на един от придружаващите го служители на МВР. Според него някой се опитвал нарочно да злепостави вътрешното министерство, че не си е свършило работата.

“Ние не сме роботи и допускаме грешки. Тази грешка е вследствие на напрежението и денонощната работа на колегите”, обясни антимафиот № 1. И допълни, че вероятно ще бъдат наказани полицаите, които са допуснали Чочо да се самоубие.

Според запознати през цялото време Стойчо Стоев е бил с вързани ръце на гърба. Когато помолил да влезе в тоалетната, белезниците били преместени отпред. Той посочил една врата на антимафиотите и те го пуснали да иде в нея, като смятали, че там е тоалетната. Всъщност там бил килер, където Чочо държал пистолет “Глог”.

Още по темата

Източници от МВР определиха като грешка факта, че никой от спецполицаите не е проверил предварително помещението и не е придружил Чочо. Така задържаният е можел да застреля и някой от служителите на ГДБОП.

Все още не са повдигнати обвинения срещу втория задържан за убийството на Мирослава - Марио Любенов-Заека, който според показанията на Чочо бил физическият убиец. Пернишкият окръжен съд трябваше да гледа мярката му за неотклонение вчера.

Това обаче не стана, защото бяха насрочени допълнителни психиатрични експертизи. Заека представил пред магистратите медицинско, в което пишело, че има психични отклонения.

Марио в момента е в психиатрична клиника с диагноза параноидна шизофрения. Пред психолози обяснявал, че чува гласове от Космоса. По информация на „24 часа” той не се е признал за виновен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още по темата: МирославаСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато помолил да влезе в тоалетната, белезниците били преместени отпред. Той посочил една врата на антимафиотите и те го пуснали да иде в нея, като смятали, че там е тоалетната. Първоначално, това било врата на балкона. Впоследствие той посочил вратата на килера, където Чочо държал пистолет Глог. Напълно законно, с разрешение на ГДБОП, на ДТИБЪ, на ВГЗ и т.н. Там държал и орден Стара планина1 степен. Другият мафиот бил изморен, предпочел да седне на роаяла и да изпълни набързо някои парчета на Чайковски. Третият за него не се знае, дали е мафиот или анти- мафиот започнал да пише стихотворения , на тоалетната хартия от килера пардон от ***...четвъртият, се замислил над вечния проблем да бъдеш или да не бъдеш...
205
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той посочил една врата на антимафиотите и те го пуснали да иде в нея, като смятали, че там е тоалетната. Всъщност там бил килер, където Чочо държал пистолет Глог. От трън, та на глог!
204
0
 
20
 
! Отговори
222 преди 12 години
Няма да наказват никойвсяко чудо три дена в тази държаваНе сте единни ей това ще ви погуби!
203
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе не знам,ама този е имал разрешително за пистолет като бивш охранител...Имал е и надпис на оръжието: За даслуги към МФР , с благодарност от Цв.Цв. и Б.Б. СМЪРТ НА БОЛШЕВИКИТЕ И КОМУНСТИТЕ!
202
1
 
27
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Виновен е служителят на БЧК, водач на служебно куче. Открива скритото тяло на Мирослава. Полицията два месеца го крие, пък този бунак го открива. На всичкото отгоре, Чочо не иска да си признае нищо, даже когато му допират пистолет до челото. ББ обаче се изкефи на кучето и дори не се сети, че Мирослава е вече покойница та да изкаже съболезнования на родителите и.
201
0
 
17
 
! Отговори
kiro1 преди 12 години
ako ubietsat beshe rom sheshe da stane grajdanska voina no kogato bg e ubietsat vsi4ko se satihva i nishto ne se govori.vijdate li 4e vie balgarite ste po golemi prestapnisti ot romite.moje i te da varshat prestaplenie.no vie gyarite ste po golemi prestapnisti ot tyah.eto za tva evropa vi mrazi.kogato hodite tam i tam pravite takiva krimi deaniya izto4vaiki kartite na mesnite.obiraiki i kolite im
200
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Според запознати през цялото време Стойчо Стоев е бил с вързани ръце на гърба. Когато помолил да влезе в тоалетната, белезниците били преместени отпред. Той посочил една врата на антимафиотите и те го пуснали да иде в нея, като смятали, че там е тоалетната. Всъщност там бил килер, където Чочо държал пистолет Глог."АХАХААХАХАХХАХАХАХАХА! *** историйте си съчиняват! Този Флоров, трябва да стане сценарист на някоя пробита южноамериканска или пък турска крими сапунка!
199
1
 
37
 
! Отговори
бавно развиващ преди 12 години
Има само два вариантаИли е замесен някой висш полицай или политикИли ченгетата са много прости Друг вариант няма ВЕРВАЙТЕ МИ БРАТЯ
198
0
 
38
 
! Отговори
бавно развиващ преди 12 години
*** ченгетата щом не знаят кое е тоалетна
197
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия са за наказание последно предупреждение , а началниците им за уволнение ! И защо при повторния оглед е трябвало да водят със себе си Чочо ? Преди 20 г. по подобен начин се изпозастреляха сумалък ти ченгета , а акцията беше наречена "брилянтна" от шефовете на тогавашното МВР , само че парсата обраха няколко старшинки . Изглежда нищо стара не е забравено и нищо ново не е научено !
196
0
 
31
 
! Отговори
777 преди 12 години
Викнете чужди следователиза кратко време ще разкажат целия филмно за много хора ще стане кофти
195
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сензация! Попаднахме на протоколите за обиска в дома на Чочо и самоубийството му! Как стана това? Трудно, беше, дадохме цяло шише джанковица на една ***, събираща хартия пред МВР-то. И кутия цигари. Без бандерол, разбира се, полицай от второ районно ни ги продаде. Какво пише в протокола? Ето ви оригинала ...Е, чакайте, ако не кихнете нещо, няма да стане...
194
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Висш офицер от НСО коментира: "Ако става въпрос за поискани 5 000 лв, това може да е действие на обикновени лица от криминалния контингент. Но при поискан откуп от 250 000 лв- това не може да се случи без да е замесена и полицията. Абсолютно съм сигурен, че при изнудване за такава сума зад кулисите стоят важни личности... В Перник такава личност е Георги Първанов, в София това е Бойко Борисов, в МВР това е Цветанов. При настъпилата криза, тримата се борят яростно един срещу друг затова е репликата на ББ за пържолките. Разбирай, ЦЦ не заслужава и пържолки. Най-вероятна изглежда версията хората на Гоце да са изпържили и Бибитко и Цвъцко, още повече на собствен терен... Проблемът е друг и тримата са слугинаж на чужди господари, и тримата презират народа си. Помня добре, че още през 1997 г. , ветеран-партизанин извика на Гоце в кабинета му на Позитано: *** си, другарю Първанов!- по повод исторически теории на Гоце, че партизаните са били авантюристи, и честите му посещения в американското посолство. Впоследствие Първанов бе написал резолюция против провеждането на митинг срещу бомбардировките на НАТО над Югославия: Мародерство е да се спекулира с чувствата на хората!. Неговият приятел Манджуков изнасяше оръжие за Грузия, с ферибота Героите на Шипка! Каква наглост, какво падение!
193
2
 
28
 
! Отговори
123 преди 12 години
Боко и Цецо трябва да се самонакажат като влязат в психиатрията да се лекуват за да не ги наказваме ние
192
0
 
25
 
! Отговори
КОЙ Е БОЛНИЯ преди 12 години
Дали тоя Марио който се прави на болен или тези които му вярват. И аз чувам гласове и тези гласове ми казват ОТИДИ И НАМЕРИ ТОЯ МАРИО И ГО СТИСНИ ЗА ГРЪКЛЯНА И ДА ОТИДЕ В АДА. Ало, каква клиника, направо в съда и в затвора и да се осъди на смарт. Що за полиция, що за съдии, абе в каква държава жевеем.
191
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
....в момента е в психиатрична клиника с диагноза параноидна шизофрения. Пред психолози обяснявал, че чува гласове от Космоса. По информация на 24 часа той не се е признал за виновен...Представил се е за Винету, вождът на ***. Същият твърди , че е продал изгодно племето си на белите затворил е Кремиковци, спрял е строеж на АЕЦ, уволнил е десетки хиляди индианци от БДЖ (железният кон), пощите (телеграфа дългото ухо), закрил е стотици болници и училища, съкратил е администрацията на индианския резерват, договорил е повишаване на цената на водата, тока и парното, всичко в името на риформата. Независимо от квиченето на прасетата...
190
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес.бг, заглавието е подвеждащо! Не "Наказват полицаи за смъртта на Чочо" , а "Вероятно, може би, ще си помислят, дали да накажат полицаи за смъртта на Чочо" . Поради голямото натоварване, напрежението и денонощната работа, полицаите /май е имало и други служебни лица/ били в невъзможност да съобразят, че, оставен сам, Чочо може да направи нещо непредвидено. Само като му видиш физиономията, отпаднат всякакви съмнения на какво е способен този "човек".
189
1
 
37
 
! Отговори
Becko преди 12 години
Не убийците ами тези от МВР и съда са за експертиза. Там няма нормални хора за съжаление.
188
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е и в ЕС, в частност Белгия. През 90-години, Марк Дютру е обвинен в отвличане, изнасилване и убийство на малолетни момичета. Над 600 000 демонстранти принуждават властите да го осъдят, но тако и не разкриват поръчителите и полицаите, които са ги прикривали. Едно от обвиненията е че изнасилил три словашки момичета.Резултатите са фантастични:-Парламентарна комисия изслушва хиляди свидетели;-Полицията и жандармерията се обединяват (за да могат по-добре да прикриват такива издънки);-Създават се нови институции, пак с цел да прикриват подобни неща...Върхът е през 1998 г., когато Дютру успява да избяга от съда- като взема оръжието на един от пазещите го полицаи! Познато , нали? Е, сещате се, няколко основни свидетеля се самоубиват.
187
0
 
42
 
! Отговори
9860 преди 12 години
Абе не знам,ама този е имал разрешително за пистолет като бивш охранител.Разрешителните ги издава служба КОС на МВР.Въпроса ми е,не са ли знаели тези хора,че той има пистолети защо пистолета му не е бил иззет, що за разследване е имало по него? И другия въпрос е защо при първия оглед не е бил намерен пистолета все пак това не е игла ..и как така са мислили,че килера е тоалетна след като вече е правен един оглед ...и защо се тиражират слухове,че са чути три изстрела..верни ли са те?