Почина полицаят, пострадал при сбиване пред дискотека

Цветан Младенов бе в тежко състояние след инцидента на 3 март
Обновена: 11 мар 2012 08:55 | 11 мар 2012 08:55, Красимир Ангелов
337
Почина полицаят, пострадал при сбиване пред дискотека
Извършителят на тежкото престъпление бе задържан малко след побоя. Снимка: Impact Press Group

Полицай Цветан Младенов от столичното Четвърто РПУ, който пострада тежко след побой в нощта срещу 3 март, е починал в събота вечер в болница.

Цветанов беше нападнат на излизане от дискотека на няколко метра от Народното събрание. След побоя той беше настанен в болница с опасност за живота.

По време на инцидента 42-годишният полицай бил в отпуск. Докато бил в заведението, между него и друг посетител възникнал конфликт, който по-късно прераснал в побой.

Малко след нападението от МВР съобщиха, че извършителят е задържан.

Още по темата

Той е 31-годишен мъж от пловдивското село Куртово Конаре, който е известен на органите на реда с хулигански прояви.

"Имахме сблъсък с полицая Цветан Младенов след футболен мач в София, аз бях в агитка. Затова го мразя и с побоя пред бар "Текила" исках да му отмъстя", е заявил пред дознателите задържания Цветан Петров, цитиран от "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
4
 
3
 
! Отговори
Калин преди 12 години
Не съм написал думата *** .. употребявам е доста рядко .. впрочем :) НАПИСАХ.. ЕДИН ТЕРОРИСТ ПО МАЛКО.. КЪФ ТИ Е ПРОБЛЕМА?
136
2
 
9
 
! Отговори
.... преди 12 години
Убиеца най вероятно се страхува да каже за поръчката от сина на олигарха и съчинява фалшиви версий.Но има детектор на лъжата има свидетели а може и да вземе друго решение ........
135
5
 
7
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 12 години
Хайде, хайде. Чисто хулиганска история. Единия хулиган бил в отпуска, другия пък му имал зъб. Няма какво да превъзнасяме новината.
134
0
 
6
 
! Отговори
Стойчев преди 12 години
Дано дебелите адвокати и всички които полагат на този *** изпитат на собствен гръб безаконието и безпомощността на безумците който защитават, за разберат,че не нещо повече от нормален човек пред злобата и жестокостта на поредните селски *** кратуни,облечени сместо с анцузи в костюми и целуващи краката на поредния честен бизнесмен,осигурил им препитание и квартира.
133
0
 
31
 
! Отговори
АССА преди 12 години
Алкохол! Чалга! ***-селяни!...Бог да прости човека!
132
7
 
9
 
! Отговори
до 144 -анон. полица преди 12 години
Бизнесмен може да прати охраната си да ни пребие, само защото полицията пие на съседната, или неговата маса. Иначе какво ще прави полицая, там където се събират ***?
131
7
 
29
 
! Отговори
... преди 12 години
Отишъл полицаят на заведение и заслужава смърт...Тази олигофрения само българин може да я напише... Гаден, долен и *** народ - заслужаваме си да ни мачкат докато изпукаме...Срам ме е, че съм българин!
130
3
 
4
 
! Отговори
do 145 преди 12 години
golqm si *** be .......
129
21
 
11
 
! Отговори
читател преди 12 години
До кога ще чуваме, че полицай се бият в извън работно време, в 3-4-5 часа през ноща, в заведения където ходят само мутри и ***?Какво прави там един "образцов" полицай? Че и на 42г. ?Дали МВР ще отговори?
128
5
 
27
 
! Отговори
до 145 преди 12 години
Полицаят няма право да ходи по заведения, където се консумира алкохол ли ?Брей... Сигурно само на театър и опера му е позволено ?Гнида смачкана - факта е един - не полицаят е изтрепал гардовете и оня *** - мафиотското синче, а те са го пребили...Знаеш ли какво е да те пребият до смърт ?Пожелавам го на теб и на останалите дето са ти харесали "постинга" !!!***, а не народ!
127
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Почина полицаят, пребит от охрана на олигарх " a ne ot futbolni fenove ei...ne izvyrtaite novinata podligiii
126
5
 
14
 
! Отговори
ха преди 12 години
ХА! Нагъл селянин: "Имахме сблъсък с полицая Цветан Младенов след футболен мач в София, аз бях в агитка. Затова го мразя и с побоя пред бар "Текила" исках да му отмъстя" Комплексирана гнида.... Ако бяхме друга държава тоя щеше да бъде ликвидиран още на място, без право да се обяснява!
125
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bogata64eto nqkoi den 6te popadne na nqkoi kato onq kade popadna BAgata-i togava itatko i parite mu nemoje da go spasqt...Bog da go prosti 4oveka...
124
27
 
13
 
! Отговори
Питам преди 12 години
Питам аз какво е правил този прехвален образцов полицай в мутренско заведение по сред нощ, където се разпространяват наркотици и се събират мафиоти? Може би е бил под прикритие и е изпълнявал служебният си дълг? Не наливал се и е друсал, както го правят останалите му корумпирани колеги опитал е да забърше парцала на някакво мафиотско синче и ето до къде е стигнал! Най обикновено ганкстерско спречкване завършило с трагичен край. Ако не беше ченге щеше да си мине тихомълком случаят в статистиката
123
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен полицай преди 12 години
Съжалявам за автора на коментар 101-нарича починалия полицай "мъртъв ***".Дано се засрами от себе си,не от нас.Нека се засрамят и всички които в предишните дни в най-различни форуми нарекоха полицая "кука",че "Така му се падало" и т.н.Лека му пръст на полицая.И нека се замислим,че това може да се случи на всеки от нас.Синче на мастит бизнесмен да ни прати охраната си да ни осакати или убие,само защото сме танцували пред сепарето му.
122
0
 
10
 
! Отговори
ps I love you преди 12 години
дали си в полицейска униформа, цивилен, облечен в черно или белички излъскани костюмчета...убиецът си е убиец. Там разлика не се прави.
121
0
 
12
 
! Отговори
до 132 преди 12 години
прокурорите и съдиите да ти кажа ако почнат да ги трепят няма да ми мигне окото... щото са убили достатъчно хора с *** си присъди...
120
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за починалия човек но когато мутри и милиционери са в управлението на всички нива друго не може да се очаква рано или късно ще има трупове. Още по жалко е че убират невинни хора в собственните им жилища и на всеки 20 минути в България обират някого.
119
1
 
22
 
! Отговори
i have a dream.. преди 12 години
Забогатей, стани велик, отгледай син. Безстрашен. Обграден от 10 горили. Роби. Комплексари. ***. После се направи на още по-велик, щот ти е малко пипето или нещо друго... Щракни с пръсти и прати една от горилите да убие. Щот ти е малка оная работа. След това се покрий в гащите на татенцето и под крилото на Вожда. И продължи да щракаш с пръсти. А часовникът цъка ли цъка... тик так, тик так... всеки получава заслуженото му. Никое Велико дело не остава безнаказано. Тик так, тик так...
118
7
 
6
 
! Отговори
... преди 12 години
глупости... не са го пребили, а са действали законно при самоотбрана срещу полицейското насилие...