Разбиха колата на британския посланик в Пловдив

"Лош ден, откраднаха GPS от колата ми", призна Джонатан Алън в Туитър
Обновена: 11 мар 2012 21:00 | 11 мар 2012 20:42,
153
Разбиха колата на британския посланик в Пловдив
Посланик Алън бързо се сблъска с родната действителност. Снимка: БТА

Неприятен неделен ден изкара британският посланик Джонатан Алън в града под тепетата. На стената си в социалната мрежа „Туитър” в късния следобед той написа:

"Лош ден в Пловдив, откраднаха GPS от колата ми, сега съм с полиция и чакаме огледа".

От полицията в Пловдив нито потвърдиха, нито отрекоха криминалния инцидент.

От страницата на посланик Алън става ясно още, че това е третата кражба на системата за ориентиране от неговия автомобил за последните шест месеца. Предишните две кражби са станали във Великобритания.

Само преди няколко дни Джонатан Алън призова българските власти да вземат имотите на мафията.

"Какво означава това – хората, за които всички чуваме и които не могат да докажат откъде е богатството им, нека се разделят с него", изрази позицията си посланикът.

Още по темата

Преди известно време посланик Алън прекара известно време при българско семейство в Пловдив, където научи езика и обичаите на страната. Това е условие на британското външно министерство, което задължава дипломатите си да учат езика и традициите не чрез курсове, а чрез временно настаняване в дома на жители на държавата, в която ще работят.

След престоя си в Пловдив, Джонатан Алън заяви, че харесва баница, обича да слуша чалга и е възхитен от бабите в България, които били супер герои. Посланикът беше впечатлен и от забележителностите, които е посетил в района на Пловдив.

След неделната кражба от автомобила му обаче, той едва ли ще се изказва толкова ласкаво за българите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: ПловдивДжонатан Алън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оплачи се на Цецко г-н Посланик! В България престъпност няма и вероятно вие сте заподозрения:)))
41
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тц,тц ... тия айдуци от думи не разбират. ЦЦ ясно им каза че организираната престъпност е овладяна. Ама Бойко като удари с юмрук по масата и ще се изпокрият по дупките апашите! ;)
40
0
 
20
 
! Отговори
Галина преди 12 години
Едно поне става ясно в България, медиите целят да дезинформират, политиците да правят бизнес от политиката, а полицаите докато патрулират, дано поне 1 рапорт с номер да са написали, защото мен като ми разбиха колата и това не направиха!
39
1
 
39
 
! Отговори
Галина преди 12 години
Аз живея в лейтънстоун в Лондон и тук е бетер от *** махала, почти всеки ден виждам по една разбита кола :) Естетствено, това не оправдава кражбата! Иначе, това, че британския посланик слуша чалга не е особено похвално за него незнам защо медиите толкова се трогнали! А те така ходят и във Африка при местните и те така се възхищават как някой смята, че те са важни за изследване, това за всички, които се чувстват като маймуни в България, много смешна статия, честно!
38
2
 
21
 
! Отговори
ZZ преди 12 години
Да бе, то в Лондон въобще няма престъпност.
37
9
 
18
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
*** чалгар.Остава да е футболен запалянко и ще стане чудна картинка!
36
2
 
46
 
! Отговори
страх преди 12 години
Няма град в България, който да няма *** махали, живеещи по своите собствени закони, вършейки и изнасящи две основни неща деца и престъпност. Десетки хиляди българи живеят в страх от своите *** съседи, ограбващи и малтретиращи ги денонощно. Това се извършва с мълчаливото безразличие на българската държава и активният натиск на външни сили за защита и социални привилегии на ромите.
35
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***!
34
3
 
15
 
! Отговори
Митак преди 12 години
Загубихме заради съдията, искам реванш, отсече Алън като призна, че е потомствен фен на Нотингам Форест, а от българските отбори симпатизира на Ботев (Пловдив).Признал си, че е от Ботев, и някой от Доко му е разбил колата, *** така е в малцинството.
33
1
 
24
 
! Отговори
Desita преди 12 години
самият факт, че е посланник показва че не е просто обикновен човек, пък и достатъчно съм се нагледала на англичани, а за мъжа ми не искам да се обяснявам само ще кажа, че всеки човек иска да живее по-добре!
32
2
 
30
 
! Отговори
Handel преди 12 години
Преди години срещу Шератон в София имаше статуя на Ленин.Та един чужденец му ограбили колата пред Шератон и той тръгнал да се оплаква на полицията. А полицаят му посочил статуята на Ленин и му казал "Абе господине, вижте го тоя там - от камък е пак с две ръце си държи сакото, а Вие какво искате да стане като сте си оставили колата без надзор?"
31
2
 
21
 
! Отговори
До Никола 35 преди 12 години
Ало, разбирача. МИ-5 са контраразузнаването на Великобритания. Ако ще е от службите, ще е от МИ-6, капиш? И освен това като много знаеш, кажи как се казват тея две служби в действителност, ама без да ровиш в нета... МИ-5 и МИ-6 ....към началото на 20-ти век така са се казвали, ама сега?
30
1
 
17
 
! Отговори
до Никола преди 12 години
Николчо, ако не ти е известно пише се " във форума", така че има какво да научиш и от тълпата, разбра ли изобщо какво ти говоря. Призовавам останалите потребители, които са достатъчно в час с английския език, нека да преведат историята за "Битката при Дойран", и да я пратят на посланника, та да не тъжи толкова.
29
3
 
18
 
! Отговори
do Desita преди 12 години
Dese, далеч съм от мисълта, че е нямало достоен българин за сърцето ти, но е по - добре да си осигуриш английско поданство (т.е. право на работа) , чрез женитба с чужденец. Разбираемо е, защото всеки в днешно време търси някой, който да го издържа. Не знам как прецени посланника само една снимка що за човек е,и мъжа си ли така го прецени? И ако не ти е проблем, за следващата КОледа може да подариш на мъжа си историята за битката при ДОйран и генерал Вазов. Така де, да знаят що за народ сме!
28
1
 
23
 
! Отговори
за 36 преди 12 години
И от мосад да е, от ми5 бухал 6 и кукумявка 7, пак има късмет че не са му харесали возилото, щеше пеш да върви.
27
1
 
16
 
! Отговори
Виктор преди 12 години
Много си зле пич! От кое село си ?
26
1
 
17
 
! Отговори
инж. преди 12 години
Тук повечето са по- грамотни от теб,ако ще и от МОСАД да е, набележат ли го спасение няма. Анадъму?
25
0
 
23
 
! Отговори
qq преди 12 години
GPS-а не го държа на стойка на таблото на колата да се вижда. Махнал съм и стойката, която издава, че някъде в колата е GPS-а. Не държа нищо в купето. За кутия цигари чупят стъкло.
24
11
 
18
 
! Отговори
Никола преди 12 години
Чета умните коментари на доста Българи, които очевадно, че незнаят как се назначава посланик на Великобритания в цял свят. Определено не е случаен, защото е 100% от МИ 5.................ако Ви говори изобщо нещо на тълпата в форума ,,,,,,,,,,
23
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има огромна разлика между различните англичани, тези от най-долната каста са едни бозави безцветни пияници---- като българската най-долна каста-комунистите.