Антимафиоти спряха сайт за музика

Страницата предлагала произведения от каталога на музикална компания
Обновена: 21 юли 2012 10:34 | 21 юли 2012 10:34,
93
Антимафиоти спряха сайт за музика
Снимка: архив, МВР

Служители на ГДБОП спряха сайт за музика, съобщиха от МВР.

В хода на акцията бил установен собственикът на сайта. Чрез страницата се предоставял достъп до неограничен брой потребители на музикални произведения от каталога на музикална компания.

Нанесени са щети на българската музикална индустрия и българските творци, изтъкват от МВР.

От адрес в столицата са иззети два компютъра, чрез които се администрирал сайтът.

В продължение на три години по този начин бил осигуряван достъп на потребителите на интернет до огромен брой защитени обекти на авторското право без необходимото съгласие на правоносителите.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: музикасайтГДБОП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
38
 
! Отговори
ined преди 11 години
Ако музикалната компания е била някоя чалга компания или пък на сайта е имало песни на Веселин Маринов - съвсем правилно са направили като са го затворили .
56
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да спрат интернета най-добре а неговото използване да се третира като тежко престъпление. У нас крадците които точат банки и укриват ддс са на почит , но за някой клип или МП3ка може да ти дадат от10 до 20г. при първоначален строг режим.Ако си *** на торент тракер те обявяват за терорист ном 1 и веднага получаваш няколко доживотни без право на обжалване.
55
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези антимафиоти не могат да открият истинските терористи,но успешно свалят сайтове за музика.Това звено,както цялата структура МВР не въърши полезна работа,не защотава гражданите,я само яде парите на данъкоплатците.Ведно с министъра си трябва да бъдат оринати.
54
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
trqbva da se zatvorqt vs saitove s chalgi ako pesenta e hostvana v saita togava e plagiaastvo ako potrebitel na saita q kachi v host izvan bg i predostavi link za download tova nee po vina na admina na saita a po vina na potrebitelq i samiq potrebitel trqbva da se razsledva po IP , adres , dostavchik i T.N az ne teglq ot bg saitove
53
1
 
34
 
! Отговори
До 64 преди 11 години
Така е! Том Джоунс копира песни на Милко Калайджиев, Риана на Алисия, Марая Кери на Ивана, а пък Дженифър Лопес най-нагло си краде от Мария Общата.
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повечето песни копират песни на предишни музиканти.
51
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми, утре да спрат БТВ и Нова, защото ме съмнява там всичко да е наред...
50
1
 
27
 
! Отговори
Frigde преди 11 години
Каквото и да правят, ще дойде време, когато вратата на хладилника ще се затвори със страшна сила и ще смаже ръката на бъркащия в него "творец". ДА ЗАТВОРИМ ЗАЕДНО ВРАТАТА НА ХЛАДИЛНИКА !!!
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А сайта кой е бил?
48
2
 
9
 
! Отговори
До Сашка Васева преди 11 години
Свърши ли, Саше?
47
1
 
9
 
! Отговори
До 56 преди 11 години
Домати на Женския пазар е мойто предложение...
46
3
 
23
 
! Отговори
Сашка Васева преди 11 години
Яворе, искам те! Ти си защитника на нас, истинските творци, нашия Робин Худ, нашия Дон Кихот, нашия мускетар - един от тримата, защото няма как да бъдеш и тримата, въпреки че, твоите възможности са безгранични и нищо чудно и това да го можеш! Чакам те потна и гореща в хасиендата ми в Ресилово, до къщата на Братя Галеви, не че те са тука, ама къщата им е до мен, ако много приказвам това е защото съм се разгорещила и си мисля за теб и те имам за много близък и още малко, още малко, малко...Явореее
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами щом тука в България не върви продажбата на музикаМузикантите да пуснат други продуктиКато дрехи , парфюми , газирани напитки , слушалки и други
44
1
 
37
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
'Нанесени са щети на българската музикална индустрия и българските творци'Малииии, че кой ще слуша родните издънки алчни... Творец за мен е Иво Папазов а не Алисия по прашки
43
2
 
27
 
! Отговори
Валери преди 11 години
А за тези "певци" които изпълняват крадени песни и ги продават като свои има ли някакви санкции или на тях им е позволено да крадат. Пак ли поръчки изпълнявате господа милиционери? Никога няма да изтегля българска песен, ако някоя ми хареса ще поразровя и ще намеря от къде е крадена и ще слушам оригиналното изпълнение, а не жалката имитация.
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де защо когато почнат да ги критикуват,че нищо не правят те се хващат за измислените пиратски престъпления?Ясно трупат се лесни медали и отличия ама като арестуват нещастния беден юзър с какво правят света по-добър?Направете заплатите масово по 2000-3000 лева както е при нормалните хора и тогава преследвайте хората..И като знам,че те са най-големите пирати.Вкъщи даже нямат и лицензионен уиндоус.Ама нали са "хора от системата" всичко им е позволено.
41
2
 
19
 
! Отговори
Предложение преди 11 години
Трябва да се запише в Наказателния кодекс, че единственото място от което може да се купува легално музика са РПУ-тата. Необходими документи : лична карта, задграничен паспорт, пръстови отпечатъци, ДНК-проба, дрегер за алкохол, тест за наркотици и психо тест! По желание на продаващия полицай, може да се изискат и други документи!
40
1
 
27
 
! Отговори
Веселин Маринов преди 11 години
Спирането на сайтове е част от кампанията по повод утрешната премиера на новия ми албум! Той ще се казва "Време за любов" и ще бъде посветен на вечната ми любов с Цецо Цветанов! Част от песните в албума са : "Твой до гроб", "Искам те по бели *** в леглото", "Искам те в мен" и други. Можете да си го купите от следните места : мрежата на МВР из цялата страна, клубовете на Герб из цялата страна и...другото място от което можете да си купите албума ми е тайна, която няма да ви кажа..Хи-хи-хи-хи
39
1
 
6
 
! Отговори
до 40 преди 11 години
Според мен той трябва на теб да ти плаща за нанесени вреди...., но какво ли разбирам аз
38
2
 
8
 
! Отговори
мочачо преди 11 години
до 42 герберкаеваларката ти праим колежке. ако примиера Борисов и прецедатела Цветанов имат повече хота като тебе Балгариа ше варви само напреде и на горе