Полицаят убиец заплашвал със смърт и момиче от Плевен

33-годишният Иво Маринов остава в ареста, реши съдът
Обновена: 17 сеп 2012 21:12 | 17 сеп 2012 20:15, Красимир Ангелов
162
Полицаят убиец заплашвал със смърт и момиче от Плевен
Иво Маринов на влизане в съда. Снимка: Булфото

33-годишният полицай Иво Маринов, който застреля хладнокръвно 25-годишно момиче пред дискотека в Ловеч, остава в ареста, реши съдът.

В защита на исканата мярка "задържане под стража" заместник-окръжният прокурор Димитър Димитров представи пред съда преписка на Районна прокуратура - Ловеч от 2009 г., както и справка до прокуратурата от отдел "Вътрешна сигурност" на МВР, съдържаща характеристични данни.

Преписката е относно идентичен случай от 2009 г. Тогава обвиняемият Иво Маринов е имал отношения с момиче от Плевен, което е подало жалба срещу него, защото е получило заплахи за убийство и обезобразяване със сярна киселина.

Тъй като заплахите са отправени в Плевен преписката от Ловеч е препратена в Районна прокуратура - Плевен. Предстои да се установи какво е било постановено, заяви говорителят на Окръжна прокуратура - Ловеч, Валентин Вълков.

Още по темата

Друг мотив на обвинението са свидетелските показания на Александър Колев, който е бил с жертвата Ивелина по време на убийството. Пред разследващите той е заявил, че след като разстрелял Ивелина, обвиняемият насочил пистолет към него и направил опит да произведе изстрел, но такъв не е последвал поради засечка или празен пълнител.

Пред съда Иво Маринов изрази своето съжаление за станалото.

"Има други неща, които в хода на следствието ще се изяснят. Какво съм направил, как съм се прибрал е записано на телефон "112". Съжалявам."

Ако бъде признат за виновен Маринов ще лежи от 10 до 20 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
Barozo преди 11 години
Цветанов ОСТАВКА!Цветанов ОСТАВКА!Цветанов ОСТАВКА!Цветанов ОСТАВКА!
133
0
 
1
 
! Отговори
Maik преди 11 години
заслужава да умре тоя ***
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Приема в МВР е на кланова приемвственост,ето Ви резултатите.Така е било такае сега така го виждам и в бъдеще.
131
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако това е неумишлено то лицето от института по психология нещо не ми се връзва за този пост където заема в иститута.
130
1
 
0
 
! Отговори
ужасно преди 11 години
при толкова жалби за него-убиеца и МВР не е завеждало всички жалби, мвр е трябмало веднага да го уволни.Днес във в-к "Стандарт"/21.9.12 г./на стр.15 Неделчо Стойчев от Института по психология на МВР казва по случая:"Убийството на Ивелина в Ловеч е извършено неумишлено, в състояние на афект".Намирам го за неправилно обяснение, Проф.Антон Гергинов, моля дайте също в "Стандарт"кварификация на убийството.-
129
0
 
1
 
! Отговори
рди преди 11 години
Пак грешно прочитане на законите. В този случай, при подготовка и предумисъл, при това с използване на огнестрелно оръжие и от служител на МВР, наказанието най-вероятно ще е доживотна.Ако прокурорът поиска друго, значи не си върши работата. По-скоро обаче от днесбг не си вършат работата
128
1
 
0
 
! Отговори
bashta mu преди 11 години
pratete mi samo dreshkite mu ...obeshtavam da ne pitam kakvo e stanalo...taka beshe niakoga i taka triabva da b1de za da ima red.
127
0
 
4
 
! Отговори
Мишок преди 11 години
Замислете се бе хора в системата на МВР работят много малко кадърни хора които си изпълняват задълженията както трябва ... всичко друго е събрано от кол и въже с най-ниски дипломи в най-пропадналите гимназии и се мислят за богове... Ето го един бог ... който е решил да отнеме живот преди да е дал такъв!!! И 20 години са му малко...
126
0
 
4
 
! Отговори
Содом преди 11 години
Един продължителен 20-годишен *** секс с брутални разкъсвания ще го оправи този!
125
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАСТРАЦИЯ И В БЕЛЕНЕ !!!!!
124
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов ОСТАВКА!Цветанов ОСТАВКА!Цветанов ОСТАВКА!Цветанов ОСТАВКА!
123
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Тогава обвиняемият Иво Маринов е имал отношения с момиче от Плевен, което е подало жалба срещу него, защото е получило заплахи за убийство и обезобразяване със сярна киселина."И след този случай, въпросният "полицай" е продължил да работи в системата на МВР... Абсурдистан!
122
1
 
10
 
! Отговори
лек и мек преди 11 години
Цветанов ОСТАВКА БРАТ
121
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицаи спират джип ''G'' класа. Вътре седи един мръсен просяк. - Какъв си ти бе, от къде го взе този джип ? - Мой си е. Подариха ми го. - Как така на теб ще ти подарят такъв джип, признай си и няма да те бием ! - Абе мой си е, подариха ми го, понеже имам дарба да помагам на хората. - Каква дарба, бе ? - Абе *** ми е специално и лекува какво ли не...и винаги действа. Полицаят се замислил и казал: - Абе знаеш ли аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли да ми помогнеш ? - Мога, само се наведи ей там аз да ти пусна малко на главата. Просякът се *** на главата на полицая. Полицая си метнал фуражката отгоре добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. От другата страна на улицата седят две мутри и се хилят. - Абе тоя ако се изсере на още една кука и ще му купя апартамент !!
120
8
 
3
 
! Отговори
LUBOV преди 11 години
PREKRASEN MUJKAR E IVO...BIH ISKALA MNOGO SEX S TOZI POLICAI
119
0
 
5
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 11 години
АМА АЗ ПАК НЕ РАЗБРАХ...ЗАЩО НЯМА ОСТАВКИ ???Е МОЖЕХТЕ ПОНЕ ПРОФОРМА-ОСТАВКА ДА ПОДАДЕТЕ.. ИЛИ ВИ Е СТРАХ, ЧЕ ЩЕ ВИ Я ПРИЕМАТ И ПОСЛЕ НАКЪДЕ ???
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД ПОЛИЦИЯТА СЕ ДЪРЖИ ДА Е СЛАБА!ТАЗИ,КОЯТО Е НА УЛИЦАТА,КОЯТО ЗАЩИТАВА ПРЯКО ХОРАТА.ВИСОКАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДЪРЖИ НАРОДА В СТРАХ!ВАЖЕН ЕЛЕМЕНТ Е СТАТУКВОТО ДА Е ДОБРОВОЛНО ПРИЕТО ОТ ОСКОТЯЛОТО СТАДО-НАРОД!И ТОЙ,МИЛИЯ МЕЧТАЕ ЗА ЛИЧНО ОРЪЖИЕ. А ВЪЛЧАТА ГЛУТНИЦА СИ ХРУПА ДОВОЛНО!КОЙТО РАЗБРАЛ-РАЗБРАЛ!
117
14
 
3
 
! Отговори
патил преди 11 години
Нищо не е направил човека. Много *** има за отстрелване.
116
3
 
21
 
! Отговори
!!!!!?????? преди 11 години
Баси мамата , от 10 до 20 години , ....убил предумишлено и слез 10 г . на свобода ? Дават му колкото за измама в особено големи размери / над 5000 лв - / ?!?!?! , Смъртно наказание трябва за такива , обществото трябва да онищожава в зародиш такива *** , убиици , педофили , *** и т.н . След 10 г. тоя ще излезе и ще сътвори дете , което ще носи неговият дефектирал чип . Хитлер това е имал в предвид , с концлагерите : Чиста раса - чисто общество !
115
2
 
3
 
! Отговори
Pojarnikar-ov4ar преди 11 години
A.C.A.B.