Полицаят убиец заплашвал със смърт и момиче от Плевен

33-годишният Иво Маринов остава в ареста, реши съдът
Обновена: 17 сеп 2012 21:12 | 17 сеп 2012 20:15, Красимир Ангелов
162
Полицаят убиец заплашвал със смърт и момиче от Плевен
Иво Маринов на влизане в съда. Снимка: Булфото

33-годишният полицай Иво Маринов, който застреля хладнокръвно 25-годишно момиче пред дискотека в Ловеч, остава в ареста, реши съдът.

В защита на исканата мярка "задържане под стража" заместник-окръжният прокурор Димитър Димитров представи пред съда преписка на Районна прокуратура - Ловеч от 2009 г., както и справка до прокуратурата от отдел "Вътрешна сигурност" на МВР, съдържаща характеристични данни.

Преписката е относно идентичен случай от 2009 г. Тогава обвиняемият Иво Маринов е имал отношения с момиче от Плевен, което е подало жалба срещу него, защото е получило заплахи за убийство и обезобразяване със сярна киселина.

Тъй като заплахите са отправени в Плевен преписката от Ловеч е препратена в Районна прокуратура - Плевен. Предстои да се установи какво е било постановено, заяви говорителят на Окръжна прокуратура - Ловеч, Валентин Вълков.

Още по темата

Друг мотив на обвинението са свидетелските показания на Александър Колев, който е бил с жертвата Ивелина по време на убийството. Пред разследващите той е заявил, че след като разстрелял Ивелина, обвиняемият насочил пистолет към него и направил опит да произведе изстрел, но такъв не е последвал поради засечка или празен пълнител.

Пред съда Иво Маринов изрази своето съжаление за станалото.

"Има други неща, които в хода на следствието ще се изяснят. Какво съм направил, как съм се прибрал е записано на телефон "112". Съжалявам."

Ако бъде признат за виновен Маринов ще лежи от 10 до 20 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицаите поискаха увеличение на заплатите си и веднага се намериха двама полицаи-убийци.Един бивш и един на работа.Сякаш по поръчка...Колко интересно...и смачканяците си намират отдушник...
113
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Законите в тази държава трябва да се променят. Човек, държавен служител, който се е клел да защитава народа, същия този народ, който му плаща заплатата и го е въоръжил при извършване на престъпление да бъде с двойно по-висока присъда. Както и човек посегнъл на полицай да получава по-висока присъда. какво е това 10г. убил човек, при опита да убие втори му засякъл пистолета, заплашвал и други със смърт! За такъв доживотен затвор и нищо друго. На този не му пука, кого и за какво убива. До живот!
112
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ли може да е било постановлението по преписката в Плевен? Е, то е наше момче, полицайче. Пуснете го!
111
2
 
3
 
! Отговори
dido преди 11 години
как се провеждат психотестовете ли......? ами дават ти един *** тест с олигофренски въпроси стил - Ако някои те напсува ще го набиеш ли??? ако се затрудняваш с отговорите водещия психолог услужливо ти подава шаблонче за верните отговори .....
110
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Ако бъде признат за виновен Маринов ще лежи от 10 до 20 години"-какви 10-20 години бе,вие нормални ли сте,предумишлено убийство и такава малка присъда,в щатите веднага щеше да получи доживотен или смъртно наказание,че той,ако получи 15 години затвор,при добро поведение,ще излезе след 12 години,егати скапаната държава.
109
3
 
7
 
! Отговори
Русе преди 11 години
Ех,как ми се иска да изпълняваме смъртни присъди.......
108
2
 
2
 
! Отговори
БАРИ преди 11 години
бьларска работа ,трепат се еди по един аиде маина ви трепете се ,малко останахте.цифльовци са станали полицаи, дошли от кьра.мн.смешно. гадни,мрьсни,воняшти на буре мама им мрьсна познати са лигльовци .нито разбират езици.стоят и чакат рушвети.гладници.простаци.мразя ги,имам за какво.
107
2
 
7
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
И какво излиза - полицая заплашва с убийство и не го уволняват. НИЕ СМЕ ГЕРБ - С ТЕБ СМЕ ПО-СИЛНИ!
106
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де, тия психотестове как се провеждат :( Преди на важните неща се обръщаше повече внимание сякаш...
105
0
 
13
 
! Отговори
Доктора преди 11 години
А Цветанов мълчи ли мълчи ...
104
1
 
9
 
! Отговори
мунчо преди 11 години
Нашата полиция ни пази!
103
1
 
13
 
! Отговори
Вячеслав Тихонов преди 11 години
До 7 Може да си най големия психопат и некадърник, но щом баща ти има връзки и парички, ставаш полицай. На т'ва му викат България !
102
1
 
14
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 11 години
"Ако бъде признат за виновен Маринов ще лежи от 10 до 20 години"За умишлено убийство ????? Ако е послушен ще излезе за 6-9 години.Доживотна е добра присъда в случая.
101
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви 10 години ,за такова нещо според българската действителност се сключва сделка с прокуратурата и си ходиш в къщи с условна Да ви е.а и правораздаването и всичкото ,какви 10 години бееееее .Убил е младо момиче пред което е бил целия и живот Животните дори не убиват за кефа си ,това ли са ни ченгетата ,Цвятко в нормална държава за 2 такива случая министъра си хвърля оставката .А те не са 2 а Господ знае колко .ГРОБ иска да остане само с *** в България ,българите ще ни избият до крак
100
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно ми е защо след като проституцията е забранена на Христо Ботев винаги има ***, че даже наскоро видях как си уреждат и клиенти пред погледа на престъпници в униформа стоящи на стотина метра от тях.Да не говорим, че до нас полицаи в униформи редовно пият кафе с местните нарко-дилъри...
99
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
прав си тез закони само за обикновени хора
98
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За заплаха за убийство според наказателния кодекс не се ли полагаше затвор? Или тези закони важат само за обикновените хора, не за *** в униформи?
97
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това са новиа модел мутри на власта за тях няма закони
96
0
 
19
 
! Отговори
7 преди 11 години
Aми като ги сабират от кол и важе. Жална ни маика. Аман от корумпирани шефове в Полициата. Вярвяите ми аз за това я напуснах.
95
0
 
25
 
! Отговори
Българка преди 11 години
"Ако бъде признат за виновен Маринов ще лежи от 10 до 20 години." Е, те това е...Това изречение говори по-вече то всичко, което бихме изписали всички тук взети заедно!