Унищожиха над 2,7 млн. къса контрабандни цигари

Те са били иззети при операции на митничари
Обновена: 5 дек 2012 17:19 | 5 дек 2012 17:19,
5
Унищожиха над 2,7 млн. къса контрабандни цигари
Снимка: Агенция "Митници"

Близо 2 700 000 къса контрабандни цигари, иззети при операции на русенски митничари, бяха изгорени в пещите на силистренския завод “Фазерлес”.

Унищожаването на тютюневите изделия беше извършено на два етапа в два поредни дни – вчера и днес. Цигарите са от митнически дознания и административни производства на територията на Митница Русе в периода 2011 - 2012 година.

За тази година това е четвъртото поред изгаряне на конфискувани тютюневи изделия без български акцизен бандерол в пещите на “Фазерлес”.

Досега са изгорени близо 10 млн. къса цигари. Унищожените вчера и днес цигари са от марките: “Капитал”, “Кинг”, “Мерилин”, “Корсар”, “Руби”, “Вива”, “Рай”, “Ракел”, “Бонд”, “Бестмен”, “Голд Моунд” и др. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Разбирач по всичко преди 11 години
*** вече ги продават на'Женския' , голямо унищожение. Нещо като унищожението когато заловят половин тон кокаин, точно никога..
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой вярва ли че въпросните цигари наистина са изгорени , има ли такива наивници ?Няма такива луди да изгорят стока за милиони , било то и контрабандна. Всичко се връща на пазара и поема по други канали.
3
1
 
4
 
! Отговори
SS преди 11 години
Диванета !Знаете ли , колко пари е това ?Продайте ги в Гърция , Сърбия и дайте парите за социални помощи на бедни хора !
2
2
 
3
 
! Отговори
Добър 3.66 преди 11 години
Българина купува контрабандни цигари от ***.Така се трови с китайските ***,спонсорира *** и престъпността и прецаква държавата и останалите граждани защото тия цигари не са обложени с данъци и акцизи.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ги бяха продали