Ученичка бутна учителка на земята и й счупи крака

Между двете е имало конфликт по-рано през деня
5 фев 2013 16:00,
27
Ученичка бутна учителка на земята и й счупи крака
Снимка: Архив Булфото

Учителка пострада след конфликт с 13-годишна ученичка в котелско село, съобщават от полицията в Сливен.

57-годишна учителка е със счупена лява бедрена кост, след като е била блъсната от 13-годишна ученичка. Инцидентът е станал вчера около 13:10 часа в училището в село Градец.

Между малолетното момиче и учителката е имало конфликт малко по-рано през деня. Момичето е блъснало учителката, като при падането на земята е получила счупването.

Според МВР блъскането не е било особено силно и е по-скоро злощастна случайност стигането до тежката травма.

Работа по изясняване на обстоятелствата, довели до инцидента продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Градец , Градец о 4уден край в балкана.........! Химна на 132 спортно у-6te Димитър Ганев !
21
0
 
0
 
! Отговори
от циганина ста- преди 11 години
ва само ***, даже и тогава когато му даваш закуска да ходи в училище.
20
0
 
2
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Мръсни *** !!
19
0
 
2
 
! Отговори
? преди 11 години
Кога ще влезне в сила новия Закон за образованието , който връща стари изисквания ?
18
0
 
4
 
! Отговори
Учител преди 11 години
*** то само Мюмюн Али разбрал, че ученичката е ***. Градец е чисто *** село, а журналистите ги е било срам да го напишат. Но Йордан Йовков не го е било срам да напише разказ за градешкия *** Шибил, та па и филм направиха за него и *** Слабаков го изигра, а пък копривщенският композитор Дамян Брайков и оперета "Шибил" написа и учениците от гр.Септември я изиграха в Музикалния театър в София под ръководството на учителя си по пеене Стойчо Спасов Стойчев - да се свети името му!
17
1
 
13
 
! Отговори
Мюмюн Али преди 11 години
*** то чаавето без да изка го бутнал на читалката
16
0
 
20
 
! Отговори
Родител,дете,обществ преди 11 години
Преди 25г.тази ученичка щеше да е изключена от всички училища,щеше да завърши образованието си във вечерно училище и нямаше да се издигне в кариерата повече от чистачка.За съжаление сега младите разбират свободата на демокрацията като свободия.
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
чалгата е виновна
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Градец има само *** !Само кметът не е ходил в затвора,ама иначе си има условна присъда !
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Котелско е фрашкано с ***.
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
детска педагогическа, спират се помощите на родителите (да се чете ***, ако не са пак да им ги спрат), дрислата вън от училище, обществено полезен труд 6 месеца - то толкова и се лекува такова счупване минимум, обезщетение за учителката за пропуснати заплати, болнични, а също така и да заведе граждански иск срещу семейството...... ако чуя за заплахи - си взимам отпуск и отвиам на място да видя кво става
11
4
 
19
 
! Отговори
? преди 11 години
Какво е това нагло и подло поколение ,Прилича на Бойко и мутрите му !Учителите трябва да имат някакви права в тази изродена обстановка .Немогат ли да обявят стачка и да не ходят на училище , докато в училищата не се назначат и полицай !!
10
0
 
27
 
! Отговори
Х преди 11 години
АГЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО.ЕДНО ВРЕМЕ НЯМАШЕ ТАКИВА *** АГЕНЦИИ,УЧИТЕЛИТЕ СЕ УВАЖАВАХА МНОГО.КОГАТО СРЕЩНЕШ УЧИТЕЛ СВАЛЯШ МУ ШАПКА.
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От Стандарт:"Станало е в час по български при 6 "а" клас. Колежката Семова е отворила прозореца при влизането си в час. 15 минути по-късно ученичката безпричинно отива до прозореца и казва, че там ще пише. Момичето е било помолено нееднократно от колежката да се върне на мястото си, но отказва" -смятайте каква смрад е вкласната стая!
8
0
 
25
 
! Отговори
? преди 11 години
Ученичката може би е била изнервена от детето/децата си!
7
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Котленското село Градец е известно с нрава отвратиелния нрав на ***,които живеят там.Няма сбор на селото без смъртен случай.Самото село е много красиво,разположено е в Балкана,с прекрасни стари къщи е,но само в българската махала.Там,където са ***,е ужас.Наоколо има и други много красиви села с възрожденска архитектура-Ичера,Медвен,Жеравна,Катунище и те привличат туристи.Обаче в Градец никой не стъпва.Където налази *** или комунист,трева не никне.
6
0
 
43
 
! Отговори
ппр преди 11 години
Не е важно,дали блъскането е било силно или слабо! Важен е акта на посегателство!!!!А именно посегателство върху по-възрастен,върху институция и т.н!И още нещо ако бяхме през "онова" гадното време" тази жена на 57г вече щеше да е пенсионер и да си почива, а не да се занимава с недоклепанчета! Както знаем учителската професия най-бързо изхабява човек и вместо госпожата да си почива вече ,тя става и жертва на посегателство!
5
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само сте пропуснали да напишете етноса на ученичката, или поне инициалите както правите обикновено:) За сведение на читателите в Градец освен *** други двукраки почти не останаха...
4
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коментар 2 е мн прав. Учителите трябва да се уважават, на къде отива този свят не ми се мисли
3
0
 
53
 
! Отговори
Валери преди 11 години
Ами ако учителката беше бутнала ученичката по "злощастна случайност"? Леле мале, цялата рода щеше да линчува даскалицата. А сега...