Майката на Лара към похитителите: "Моля ви, обадете ми се!"

Не мога да вярвам нито в държавата, нито в полицията, каза Моника Добринова пред БНТ
7 мар 2013 20:39, Миглена Иванова
360
Майката на Лара към похитителите: "Моля ви, обадете ми се!"
Лара Банева беше отвлечена пред дома й в столичния квартал Бояна рано сутринта на 5 март. Снимка: архив, Булфото

Майката на отвлечената преди два дни Лара Банева – Моника Добринова, се обърна към БНТ, за да отправи молба към похитителите на детето си да се свържат с нея. Тя се надява да разбере от тях какво е състоянието на момиченцето в момента.

"Не го очаквах, много ми е трудно. Тя е дете. Няма нищо по-важно от здравето на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна", сподели майката.

Тя добави още, че не вярва, че полицията може да помогне и се обърна директно към похитителите: "Моля ви, свържете се с мен, обадете се на личния ми номер".

“Ужасно е… Това, което ми се случи, никога не съм си представяла, че може да ми се случи. Ако съм предполагала за такава опасност, съм щяла да предприема мерки това да не се случи”, каза Добринова.

Още по темата

Тя повтори, че не е получавала заплахи. “Тя е едно много жизнено дете, много е активна, страшно любвеобвилна и това, което чувства в момента, е ужасно. Тя е дете. Няма значение нищо за доброто здраве на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна”, посочи майката.

“Децата на един човек са всичко за неговия живот. Тези три дни, това, което изслушах, това е един кошмар. Не мога да вярвам нито в държавата си, нито в полицията, че могат да ми помогнат. Разчитам само на себе си”, завърши Добринова.

Припомняме, че 10-годишната Лара - дъщеря на Евелин Банев-Брендо, беше отвлечена пред дома й в столичния квартал Бояна рано сутринта на 5 март.

Банев беше арестуван при голяма международна операция, наречена "Кокаинови крале" през май миналата година. Тогава той беше обявен за кокаинов крал от вътрешния министър Цветан Цветанов.

На 15 февруари у нас Банев беше признат за виновен по делото за пране на пари и за организиране на престъпна група. На първа инстанция е осъден на 7 години и половина затвор.

В изпълнение на Европейска заповед за арест нашите власти периодично го водят в Италия, където също започва съдебен процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
2
 
2
 
! Отговори
..детето? преди 11 години
Детето е толкова дете, колкото баба му е престъпник. Дожаля ми за бабата от Тополовград... направо ми стана жал.
257
0
 
16
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Вярно ли е , че съпругата на Брендо и нейната сестра са получили условни присъди, когато на ' бизнесмена ' му дадоха 7 г. в български съд ?Ако това е така, то какво следва от този факт и защо тя се прави на светица ?
256
2
 
0
 
! Отговори
зло? преди 11 години
Брендо и бившата били злото? Те само помагат на едни богати българи, които искат да имат качествен матриал да намерят такъв от истински търговски от по-висок калибър. Е, сега, че трябва в цялата тази ситуация да се чудят къде и как да заврат парите от това посредничество е вече друга тема. Не им е лесно и на тях. А дали имат сърца, съвест, морал, дали вярват, че са от добрите или лошите, дали могат да се измъкнат от цялата схемичка са въпроси, които предполагам ги вълнуват всеки ден. Детето?
255
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
300, ми ха дано, *** на дали... Все пак успех!
254
1
 
10
 
! Отговори
рокаджия преди 11 години
Някак си не ми е тъжно за роднини на търговци на бял прах.Дано да я научат да го ползва.
253
3
 
3
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Брендо май е бил близък и с Васко Кеца / ' Килърите ' / ?При това положение възниква въпросът дали Брендо не е близък и с Пешо сумиста и Чолата ?Всички знаем с кои е близък Пешо сумиста , нали ?
252
0
 
0
 
! Отговори
HCC преди 11 години
Понеже виждам много ....поста ми 296 е съзнателно поставен, за да мога след време да пожъна благодатна реколта, в полза на нашето племе!
251
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато правиш нещо, зло , добро, трябва да знаеш. че възмездие има. И ако на правосъдието и на всички смъртни можеш да платиш, на Провидението не можеш, а то те наказва чрез най-скъпото, което имаш. Децата много често плащат за греховете на родителите си.
250
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
296, извинявай, че се намесвам в разговора ви, но много наивно е последното, което си написал! Пробвал ли си наистина? Пробвал ли си да преобразиш ***, като му даваш добър пример и му даваш любов? Не, пич, не става. Пробвах, и понеже съм си магаре пробвах няколко пъти! Ако е *** не става. Става само когато имаш като изходен материал свестен, но прецакан човек, който е започнал да мисли като *** заради обстоятелствата, а не защото си е такъв. Това от опит.
249
1
 
4
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Нещо яко си се объркал! Не си в някоя приказка. Злото с добро не можеш да изкорениш, ама НИКОГА! Побеждава се единствено с в пъти по-брутални методи от неговите!
248
0
 
2
 
! Отговори
НСС преди 11 години
"Хейтър"? позволи ми да не се съглася с теб. Болшинството хора имат прояви на ***, но те имат остър глад за добър пример. И най-голямия скот, дълбоко в себе си има нужда от любов и милувка. Когато се появи човек, достигащ с поведението си до сърцето на всеки, дори на *** рушащи нашето общество, той може да ги преобрази. Гладът за добрини вече е огромен, скотщината ни е оглозгала отвътре, почти до край. Сигурен съм че скоро ще се появи добра душа, която ще зарази и останалите!
247
0
 
2
 
! Отговори
ангел преди 11 години
битието определя съзнанието!
246
0
 
2
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Първите 7 години имат малко общо. Всеки си носи това, което му е заложено и рано или късно започва да го изявява. Болшинството хора отвътре са *** и ***. Само се огледай и виж днешните "деца". Когато имат условия, си показват какво представляват. А деца, като отвлеченото направо са засадени в благоприятна за паразитиране среда.И *** винаги ти препречват пътя, във всеки един момент, макар и не пряко.
245
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До "Хейтър"?Знам, разбирам те за какво говориш. За *** съм мислил, една от причините е..... но аз съм научен да се справям сам, абстрахирам се от *** до момента, в който не ми препречи "пътя" .... но проблема се завърта отново към семейството и първите 7 години, както се казва... и по този повод "децата са жертви на родителите си"
244
0
 
7
 
! Отговори
НСС до tito преди 11 години
НЕ съм злобар, кое подсказва че съм злобар? Трябва ли да се абстрахираме от това че бащата на детето е доставчик за цяла Европа с кокаин? Това са факти обявени от Интерпол, а не емоционални изказвания като вашите. Това дали е нормално да се отвлече дете... е разбира се че не, но за това да е мислил бащата, защото освен позитивите на финансовия успех са налице и негативите на пропуските в семейния живот. Така че, не курете мен, курете родителите създали условия за такова "щастие" на детето!
243
0
 
8
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#289, би трябвало да ти е ясно, че не визирам конкретно твоето дете, а децата на болшинството хора! От друга страна, защо не можеш да си позволиш дете? Да не би да е защото има прекалено много ***, които смятат, че е в реда на нещата да живеят на гърба на другите? Едни от тези *** са въпросното семейство, а детето им е бъдещо паразитче с нарисуван манталитет и начин на живот. Ако смяташ, че има шанс да не е така, то значи нямаш никаква представа от това, какво представляват хората!
242
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
288, е, айде сега! Викаш "Не може да го свързвате с баща,...", ама кво сега, да си затворим очите, че е свързано ли? То Е свързано! Както и да го извърташ все си е така.
241
1
 
2
 
! Отговори
от 283 преди 11 години
До "Хейтър"?Както аз, така и ти си жертва на родителите си.... аз деца нямам, не мога да си го позволя на тоя етап.... никой нищо не ми натриса, всеки си избира сам, а кой ВИП кой "простосмъртен" е друга работа... колкото и да искам да помогна, понякога хората сами викат белите на главите си..... за това се мисли в преспектива - а не ден година храни.... това което казвашш може и да стане, може и да не.... от нас зависи!
240
0
 
9
 
! Отговори
Румен преди 11 години
лично аз, считам, че това"отвличане" е театър, като атентата над Доган, стрелбата по Баретата. И така: охранителя прострелян-но не съвсем, детето отвлечено-но майката видимо не скърби. Но това "отвличане" е основание на адв. Лулчева да заговори, че един нещастен баща/Брендо/ е неправилно обвинен, без да има доказателства, че е бил наркоплаьор, като пропуска факта, че такива доказателства са представени от международен съд. А. Петров започна да и приглася на Лулчева, която е и негов адвокат....
239
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ама преди 11години майката на Лара като се е чукала с наркопродавача и е било добре нали!пари ..коли..къщи..прически и маникюри.. безгрижен живот и така до оня ден!кво ми реве сега?всяко удоволствие се заплаща!макар че това според мене е поредното ченгесаромутрафонско театро!