Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“

Починала е майката на убитите при стрелбата брат и сестра
Обновена: 19 мар 2013 08:47 | 19 мар 2013 08:43,
284
Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“
Мястото на кървавата драма. Снимка: Булфото

Почина майката на убитите брат и сестра при кървавата драма в столичния квартал "Димитър Миленков", съобщи "Фокус". 56-годишната жена беше приета в много тежко състояние във ВМА с огнестрелна рана в главата.

Вчера в 21.30 часа в болницата е издъхнал и стрелецът – 67-годишният бивш военен Иван Калмуков. Вчера следобед той стреля срещу съседите си с незаконен пистолет "Макаров", след което се самопростреля.

Още по темата

Иван влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години – сестрата и майката на убития на място. Тежко ранен е и 22-годишен техен приятел. На път за болницата умира 28-годишната тежко ранена сестра на убития, а днес е починала и майката на жертвите брат и сестра. 

22-годишният техен приятел все още се бори за живота си.  

Междусъседската разпра започва още в неделя следобед. Група роми от крайния столичен квартал се събират да отпразнуват първия ден от великденските пости - Сирни Заговезни, на който по традиция се палят огньове. Димът от запалена гума предизвикал гнева на стрелеца Иван, който вчера нахлу в съседския двор и стреля по своите комшии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
18
 
! Отговори
М преди 11 години
Не оправдавам ненормалника, но точно като ненормалник той е направил нещо, което се иска на много тормозени и измъчвани от ромите ежедневно хора, но точно защото не са ненормалници, не го правят. Болно е обществото, а ромите са един от големите тумори. Не единственият, да. Няма какво да се лъжем и да мажем. Имам лошото предчувствие, че такива трагедии ще се случват все по-често.
39
1
 
33
 
! Отговори
??????????? преди 11 години
.КАК СЕ ЛЕКУВАТ *** ВЪВ ВМА???????КАТО НА ТОЗИ ЕТНОС ДУМАТА СОЦИАЛНИ ОСИГУРОВКИ Е НЕПОЗНАТА..............И ДОКОГА..............
38
2
 
33
 
! Отговори
Аз1 преди 11 години
52, яж ла*на. Стой ти и търпи всеки ден *** да ти палят гуми под прозореда. На човека му е писнално, разбирам го. На всеки който си мисли, че *** са много добри, невинни и добрички препоръчвам да се премести при тях и да избяга от лошите българи.
37
55
 
8
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Що за мизерни и жалки душици носите че не ви трепва от факта че трима човека са застреляни от един ненормалник . Мислите си че сте повече хора само защото сте се пръкнали бели българи нямате грам самочувствие за това какави личности сте пълни сте с комплекси за малоценност и гледати на хората от високо стъпили само на факта " родил съм се бял ".Жалки комплексари земете се научете и правете нещо за да имате по-високо самочувствие а не драскайте по цял ден тук .
36
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам днешният ден да бъде обявен за национален празник,а на площада -паметник на тоз велик Българин.
35
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направо плача за 2-та м......а. Единият на 22 години с над 40 регистрации за кражби, дружият на 26 години с над един господ ги знае колко регистрации за кражби / над 100 май беше цифрата/. Та една мъка ме е обзела. Направо ни е отървал военния от бъдещите им подвизи.
34
6
 
52
 
! Отговори
Стефко 88 преди 11 години
Живея за деня , в който законът за притежание на оръжие ще стане като в щатите. Щом си с чисто съдебно минало, пазарувай на воля... и ако някой ти влезе в двора няма проблем стреляй... и всичко е ток и жица ! Дали тогава *** ще влезе да краде? Не ще намалеят драстично и ще се хванат да ринат *** и да поработят щото ловния сезон ще е открит целогодишно и старите хорица ще си живуркат по-спокоино. Ще има : -- Я подай Пено туловката , че нещо чернее покрай бараката...
33
2
 
5
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#36 - Оцелял? Уцелил?Елементарни неща, да, ама някой трябва да има и елементарно мислене. :)
32
3
 
48
 
! Отговори
maketo преди 11 години
Я на овошната градина покрай новите фиданки заложих вълчи капани от ония с големите шипове един *** веке *** два часа докат го пущат крадът фиданките мамка им а струват 5-6 лв бройката
31
2
 
40
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Само да вметна ей така за тези своеволни паления. Живея в Испания от дълги години и тук е абсолютно абранено паленето на огън по какъвто и да е случай,където и да е, веднага има кой да съобщи на полиция и пожарна и пристигат и двете и ти светват такива глоби, че свят ти се завива и да видиме след това ще палиш ли пак.Иначе съжалявам за човекът лека му пръст, унищожил е едни маймуни които никога няма да станат човеци.Няма закони в Б-я или има но не за когото трябва и на са както трябва скалъпени.
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До мaкaров 33Уцелвам, Уцелвам, а не Оцелвам!!!Елементарни неща.Иначе, да, Макаров уцели ли...лошо...
29
5
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поклон пред делото на Иван Калуков! Човекът си отиде, изпълнил своя граждански дълг. Да бъде награден посмъртно с орден "Стара планина" и погребан с държавни почести. Предлагам тридневен национален траур в памет на героя.
28
7
 
13
 
! Отговори
Андерш Брейвик преди 11 години
браво на белия славяно-вулгар..Явно се задава ГЛОБАЛНА РАСОВА ВОИНА !! ЯЯЯЯ-ааа !!! Зийг Зийг Зийг !!
27
8
 
56
 
! Отговори
нетърпелив преди 11 години
Ей ама тия цветнокожите как си играят с търпението ни не е истина. Абе вместо да си налягат парцалите и да се скатават, да са по-ниски от тревата тея тръгнали да заплашват. ЕЙ МАНГАЛЯ, НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ ЧЕ ПОЧВА ДА ВИ ПАРИ ПОД КРАКАТА? НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ ЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ КАТО ИЗЛЕЗЕМ СЪС СОПИТЕ И С ОРЪЖИЕТО? КАТО ПИЛЦИ ЩЕ ВИ ИЗЛОВИМ И ЩЕ ВИ ПРЕТРЕПЕМ. щЕ ИМА ДА ВИСИТЕ ПО ДЪРВЕТАТА И НЯМА ДА ПОДБИРАМЕ ДЕТЕ ЛИ Е, ЖЕНА ЛИ Е !
26
2
 
19
 
! Отговори
До 9 идиот преди 11 години
Ами веднага заминавай за Франция, да видиш европейското отношение към тях.
25
3
 
43
 
! Отговори
Медии лизачи! преди 11 години
Само преди около месец двама българи избиха семействата си!Оказа се, че е било от отчаяние и безизходица!Родните медии не споменават НИЩО за тях!
24
2
 
50
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Трябва да има постоянна полиция в тези гета !! то не беше пребити лекари пребити полицаи пребити възрастни хора !!! Ромите не може да се интегрират - българите са по бедни от тях но не просят крадат или бият - българите 'почтенно' се самозапалват !!
23
2
 
16
 
! Отговори
местя преди 11 години
А сега другите новини, Марин Райков се мести от къща 240 кв. м в резиденцията "Бояна"
22
4
 
44
 
! Отговори
волен сидеров преди 11 години
жалко че не им е хвърил една бомба да ги изтреби всички,жалко че има още *** дето дишат
21
4
 
37
 
! Отговори
гост преди 11 години
жалко че не се е развъртял за още ***,сигурно са му свършили патроните за съжеление.