Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама

Простреляните остават в критично състояние
Обновена: 19 мар 2013 08:16 | 19 мар 2013 07:40, Елка Василева
244
Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама
Снимка: Булфото

Почина и стрелецът, който уби двама души, рани тежко други двама, а накрая посегна и на собствения си живот снощи в столичния квартал „Димитър Миленков”.

Още по темата

67-годишният мъж се простреля и беше откаран в болница в критично състояние.

Преди това той влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години, както и 22-годишен мъж. По-късно в "Пирогов" е починала 28-годишната жена. В критично състояние остават двамата ранени.

67-годишният бивш военен Иван Калмуков стрелял срещу съседите си с незаконен "Макаров". Той е имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления.

През цялата нощ в квартала са патрулирали полицейски екипи, за да бъде запазено спокойствието там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Димитър Миленков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
0
 
! Отговори
bako преди 11 години
Trqbvat robi na taq durgava.Daite gi tiq su6testva - jivotni !
198
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе приятели, за какво образовано ромско население говорите. Нали ако се появи едно младо и образовано ромско /***/ поколение с властта на "*** барони" и всякакви подобни вождове е свършено. А въпросните "лидери" са необходими на господа политиците от всички партии за да заиграват с тях. Необходими са им. Затова няма и политическа воля, а само общи приказки за образование, интеграция и т н
197
0
 
1
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 11 години
Започна се.
196
2
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Няма *** в този квартал който да живее законно всички *** къщи са без документи!Предизвикайте проверки и изчистете тази ***!
195
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това племе от интеграция не разбира. На него му дай само да краде и граби. Има ли село или район да не е пропищял от тях? Колко дребни земеделски стопани пропищяха от набезите им по реколтата? Спирането на тези набези е само едно - дърйавата наистина да гарантира неприкосновенноста на часната собстеност. Трябва да стане като в америка - влязал незаконо в часна собственост независимо нива, апартамент склад и т.н. и застрелян собственика да не носи отговорност. Досега МВР не можа да опази ч.собс
194
0
 
0
 
! Отговори
тангента19 преди 11 години
С тази атестация и препоръки макар и достойно , но слабо представяне !
193
2
 
36
 
! Отговори
МИЦО преди 11 години
Иван Калмуков- човекът започнал да решава *** въпрос.Новият национален герой на БЪЛГАРИЯ
192
1
 
30
 
! Отговори
до 225 преди 11 години
*** разбират от лошо. разбират и от закони. достатъчно е да се прилагат еднакво законите, и до 3 месеца всички ще се изнесат в чужбина. те са пътуващо племе и стоят там, където ги търпят.
191
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Току-що прочетох наказателния кодекс и искам да ви кажа, че 90% от *** са с около 200 години средно присъда още при навършване на пълнолетие. Повреждането на съоръжения от пътната мрежа (и жп), ВиК и енерго-преносната мрежа носи 10 години затвор, а може да се счита и за тероризъм. Същото е и за откраднат капак на улична шахта. Докум. измама за шоф. книжка е до 8 години, фалшиво медицинско с цел данъци - 5 години. Просия, трафик на деца и жени - 10 години; секс с малолетна - над 10 години.
190
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на ВМРО! Наистина единственото решение е да се въведе стимулирана образована раждаемост - никакви кланета, убийства и т.н. Никакви социални, ако не работиш; трудова повинност - обществено полезен труд, има го в Германия, Англия, Франция. При раждане на дете от малолетни - затвор за изнасилване! да правиш дете без да го гледаш - отнемане в полза на държавата и да се дава за осиновяване в чужбина. Адресна регистрация и събаряне на незаконните гета. Точка.
189
0
 
17
 
! Отговори
9 преди 11 години
Крайно време е българите да разберат, че държавата им е срещу тях. Тя в услуга на всеки друг, който има интереси у нас - ***, турци, евреи, руснаци, американци, ЕС, монополи, НАТО....Единственото ни спасение е да се самоорганизираме за защита и оцеляване и то първо от държавата, а впоследствие и от другите си врагове.
188
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В нашия вход има едни единствени *** и са от много години, но са вечния проблем на входа. Това племе няма интегриране, няма. Напълно го разбирам човека, те не разберат нито от добро, нито от лошо. Нагли и прости, не плащат за нищо и живеят на гърба на всичките си съседи. Представям си какво е да си заобиколен от такива.
187
0
 
35
 
! Отговори
глупаци! преди 11 години
67-годишният бивш военен Иван Калмуков стрелял срещу съседите си с незаконен "Макаров". Той е имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления.не е бивш военен, а в полицията има регистрирани 39 НЕГОВИ ЖАЛБИ СРЕЩУ УБИТИТЕ ***!!! правите ли разлика между жалба за посегателство и регистрация като престъпник?
186
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
щели да запалят къщата му, хахаха...ако цената на един *** е една къща от 5-10.000 лв, то само за последните 3 години се закриха 300 села с по 40 къщи всяко...заради *** набези..няма да им излезе сметката..
185
0
 
26
 
! Отговори
Луцифер преди 11 години
Тези, които ВСЕ ОЩЕ(!!!) не живеем в съседство с ***, изобщо не можем да си представим какво е! Всеки нормален човек би бил доведен до лудост след 11 години съседство с *** так, че не винете стрелеца - неговата реакция е е просто неотменимо следствие. При това взривообразно *** размножаване това е само началото...
184
0
 
26
 
! Отговори
до 213 преди 11 години
Само социалните помощи, които им плащаме са 3.6млрд. Заедно с детските, тока и водата, отиват 5МЛРД. ГОДИШНО от воле.Щетите от престъпленията, свързаните с тях разходи за полиция, съд и прокуратура. Опустошеноо дребно селско стопанство. Имиджа, който дават повод, т.нар. "медии" да ни създават пред Европа. Това, че ни отрязаха за Шенген. Във финансов еквивалент, мангалята ни излизат не по-малко от 10 МЛРД. ГОДИШНО.Затова и т.нар. "международна общност", толкова се е загрижила за тях.
183
6
 
0
 
! Отговори
ccvcv преди 11 години
jalko za nego,sega e vuv ada zavinagi.
182
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** voina sre6tu Balgarite iskame , tesa Volgogradski Emigranti tuka v mahalata
181
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не на *** бяха раздадени необезпечени кредити и не заради тях изгоряха спестяванията на българите; не те фалираха предприятията и не те ги приватизираха за жълти стотинки; не те разсипаха селското стопанство, не те окрадоха земеделската техника, не те изкупиха земите на селяните на безценица; не те печелят от заменките, от евросубсидиите, от държавните поръчки, от сделки с брейди облигации; не те откраднаха парите на Здравната каса, не при тях отиват бонусите, комисионните, консултантските
180
2
 
19
 
! Отговори
националист преди 11 години
кел файда от това прочистване .. то вече се изродиха 300 *** за днес .. Трябва да се направи нещо подобно като в Сребреница тука .. иначе смисъл нема !